Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 08 říj 2013 14:52

(lách! :H5: tak to jo!)

On pracuje s váma? +zvědavě, že ho ještě neviděla, ale přikyvuje+ To by bylo skvělý. Né, že bych neměla lidi, co by tomu měli rozumět, ale...znáte vojáky...nebývají moc diplomatičtí a já nemám teď chuť žehlit nějaký problémy. Projednám to co nejdřív. nemám ráda moc rozjednaných věcí na stole.
Brokovnice. To mě vždycky uchvacovalo, co na nich všichni vidí. To je snad nejoblíbenější zbraň vůbec! Přitom když dete ven...kam ji dáte? +ušklebí se+ Na druhou stranu nedávno v jedné kriminálce paní šla někoho zamordovat krumpáčem...a taky si ho nejspíš donesla v kabelce, takže....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 08 říj 2013 17:05

Tak já s brokovnicí taky nikam nechodím, vlastně ji ani nemám moc ráda*tak nějak automaticky si otře bok a ušklíbne se*...jen ji mám doma...po venku ozbrojená nechodím. Spíš dám na rychlé nohy...a nebo, když je to nutný, tak karate.*uculí se* hm. ne, dílna je jen moje, Adam má vlastní firmu.*vysvětlí* Krumpáčem?*trochu ji povylezou oči z důlku*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 08 říj 2013 22:34

+zvedne nad tím trochu obočí, ale nekomentuje+ Tím líp pro vás...asi se docela pronese! Jo karate? +uznale+ No a kdyžtak zuby, že...+poznamená s uculem, když si vzpomene na jejich setkání v parku+
Mhm, krumpáčem, fakt. No dovedete si představit, že si někdo přiveze vlastní krumpáč s sebou? Já teda ne. Navíc...+furt kroutí hlavou+ to do kabelky nenarvete. Prostě ne.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 09 říj 2013 15:10

No a nebo zuby...i když i jako kojot spíš prchám...*pokrčí rameny* No to nechápu...a jak s tím jako...jít po ulici nebo tak? Strašně nenápadný...*vrtí nad tím hlavou* já těm lidem někdy nerozumím. To s auty je to jednodušší. *uculí se*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 10 říj 2013 16:45

Kdo uteče, vyhraje! +souhlasně+ To jáá nevím. Jednak sem to nezkoušela a druhak by mě to ani nenapadlo. Je tolik zbraní..a krumpáč..no...no! Lidi...+taky se zaxichtí, že sou divní+ Jak s kterýma, mohla byste mi mrknout na červenej hummer? Nějak vrčí, když-+chce říct, když s ním posunuju popelnice, ale jenom se usměje+ vrčí. +podá jí klíčky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 10 říj 2013 20:21

Asi tak. *zazubí se* tak vrčí? a kdy začal? *vezme si od ní klíčky* nebyla jste s ním v nějakém....horším terénu? Jestli se něco uvolnilo...mrknu na něj, jen hodím věci do pokoje...*odkluše do cimry, odloží tam věci, Médeu...pak si povzdychne, vybalí Médee misku, dá jí kapsičku a vodu* abys neumřela hladem...*nechá ji tam a seběhne zase dolů* Kde ho máte, venku?
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 15 říj 2013 16:26

No...začal..tak před týdnem...sem trochu..vrazila do něčeho..se tak občas stane..lidi po sobě neumijou uklízet. Tak já si terén moc nevybírám..ale na to to auto snad je, ne? Jistě...+zatím jí zazvoní telefon+

Ano? Mh...m...mh?! Jako..TEN?! No..já..ähm...m...víte pane Gáboríku já...musím...můžu vám zavolat později? Mhm...jistě...nashle...+típne to a zamračeně zírá na telefon, než přiběhne Mercy+

Jo...venku..+trochu konsternovaně, no de za ní ven+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 16 říj 2013 11:53

*všimne si, jak se mračí na telefon, vycítí, že je něco blbě, ale neptá se, radši se věnuje autu*To jo, vydrží to dost, ale i tak se může stát, že zrovna něco povolí...jak ho máte dlouho? *dojdou k autu, odemkne a vleze si za volant, nastartuje a zaposlouchá se do motoru*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 16 říj 2013 12:27

+Furt tak nějak přemýšlí na druhé lajně, ale sleduje Mercy+ Vlastně....už...mh..pět? let? šest? Docela dlouho a jezdím v něm furt, ale nejspíš má už všechny díly za tu dobu vyměněný a do servisu jezdím průběžně.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 16 říj 2013 13:00

Tak vyměněný? Kdo se v něm naposled hrabal? *doufám, že ne Mercy :D* něco tam fakt....*zaposlouchá se a přidá plyn* klape...*vypne motor a otevře si kapotu* Ono pět šest let...to už si zaslouží nějakou generálku...*vyhoupne se na nárazník, aby viděla a zkouší, co kde by mohlo být povolené* hm..jestli něco potřebujete vyřídit jinde...tak mě tady klidně nechte...*neujde jí, jak je furt duchem nepřítomná*
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince