Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 21:45

A čí krev? +zazubí se na ní vesele a zaujatě jí poslouchá+ My tu taky nemáme draky. +zavrtí hlavou a zvědavě koukne na Nef, co ona na tu přednášku říká+ No nedívej se na mě tak. Já vám tu stínový divadlo hrát nebudu. +zasměje se, ale je naprosto jasný, že se jí to taky moc líbilo+ Tak dobře, za tohle ti to tedy ukážu. +blýskne po ní úsměvem, jako by jí chtěl ukazovat i něco jiného a vstane. shodí ze sebe plášť a pak košili, skopne boty a poodstoupí, a i když je poměrně zima nezdá se, že mu to vadilo+ Takže se připrav na nejlepší podívanou svýho života. +zazubí se vesele, ustoupí ještě kousek a shodí ze sebe bez okolků kalhoty, pod kterými nic nemá a rozhodně se nemá za co stydět. otočí se k nim zády a dojde v klidu ke stromům, aby měl víc prostoru. na chvíli se zastaví mapujíc pohledem okolí, než se zničeho nic obrátí k nim čelem a rozeběhne se, skočí jako by chtěl skočit šipku do bazénu vysoko a do dálky a někdy v průběhu toho skoku se to odehraje. jeho tělo zmohutní a změní tvar, od špiček prstů na ruce až po špičky prstů na nohou. je to jen mžik, v jednu chvíli se na ní Samuel vesele zubí a v druhé, už dopadá tlapama na zem a pobaveně mručí, když před nimi stojí vlk o velikosti menšího slůněte se srstí ve zlatavé barvě protkanou černou (něco jako z Twilight, ty pesany miluju :D )+ No jo, ten chlap miluje když se může předvádět. +zasměje se Nef a vrtí nad tím hlavou, když podrbe Samuela za uchem, když do ní vlkodlak strčí čumákem a pak strčí hlavu Vicky pod ruce a lehne si naproti Warlowovi a chvilku se ti dva přetahují o místo, než vlk ustoupí a nechá Samuela položit si velkou hlavu Vicky na klín a on sám přeje k Jasmine a Chrisovi žádajíc pozornost+

Ale jde ti to. +usměje se na něj vesele, když ho sleduje jak se činní+ Jo to bylo. +pokývá souhlasně hlavou a když Vicky řekne, že by mohli ukázat i něco zítra, tak upře štěněčí pohled na Chrise+ Chrisi? +protáhne naprosto nenápadně a přilísá se k němu+ Ukážeš nám zítra taky něco? +brouká naprosto nevtíravě a hladí ho dlaní po zádech a lísá se k němu, zatímco Warlowa drbe za uchem, než položí druhou ruku Chrisovi na hrudník a jemně ho hladí na hrudníku a po boku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 22:27

No toho kdo si na mě dovoluje, pochopitelně. +zvedne nos+ Ale určitě bys mohla, kdybys chtěla. +zazubí se na Nef, jakože v magii to není+ Super. +zazubí se a nakloní se dopředu, aby o nic nepřišla, a na ty jeho výlevy akorát pobaveně pozvedne obočí ve stylu "to bych se teda divila" :D, ale rozhodně oči neodvrací, podvědomě vyloví snickersku a vesele substituuje, tváří se, jako že mu vůbec nekouká na zadek, a když se promění, vykulí oči+ No to mě poser. +vydechne užaslea zmuchlá obal od čokolády v ruce, kdoví kam se poděl obsah+ Musíme to tu zrychlit. Fakt potřebuju domů. +zamumlá směrem k Neferet a zazubí se+ No teda já jsem ale oblíbená. +zasměje se, když se tam tak přetahujou, zaboří Samovi prsty do srsti a pohladí ho na krku a sleduje, jak se jí hustý chlupy přelévají v prstech+ Nemysli si, že ti to projde jen proto, že seš takhle roztomilej a hřeješ. Koukej se od mýho klína držet dál. +zamumlá mu do srsti a zazubí se+

No nekřič, dokud jsme nepřeskočili brod. +zasměje se+ Jakože bych měl hrát divadlo tvým psím kamarádům? +pozvedne obočí pobaveně+ Vicky to zvládá dost dobře sama. +usměje se+ Ty bys to určitě taky uměla, kdyby se ti chtělo. +poznamená a zkusmo píchne do masa, jestli je uvnitř ještě syrový, a když se zdá že ne, odloupne stehno a podá jí ho na kusu chleba+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 22:49

Hmn, jo. To bych asi mohla. +pokývá vážně hlavou+ Ale nejsem tu od toho, abych je bavila. +zašklebí se na všechny vesele a s ostatníma sleduje proměnu, ne že by jí nikdy neviděla, ale tohle okukování a pozorování se nikdy neomrzí+ Přesně tohle jsem řekla taky, když sem to viděla poprvé. +zazubí se na Vicky když tak užasle kouká+ Je to naprosto jiné, než u vás. +pokývá zamyšleně hlavou a pobaveně Samuela sleduje a při Vickyině poznámce se vesele rozesměje+ Jo měli bychom se pomalu dát do pohybu. +souhlasí a přesune se dobalit si věci a po očku sleduje co se kolem děje. Samuel si zatím s vrněním užívá že ho Vicky drbe. vydá zvuk, něco mezi kýchnutím a veselým zamručením, když mu řekne, aby se držel dál od jejího klína kde se mu tak líbí a drsne do ní jemně nosem. olízne jí tvář a poodběhne. koukne na Bena, který se cpe čokoládou a tiše zavrčí dokud nezvedne Ben pohled a nepřikývne. Samuel ještě něco zamručí a pomalu se vydá ke stromům míříc na lov, na který se za ním pomalu vytratí jak Ben tak i jejich třetí společník+

No... nemusíš zrovna jim. +dělá na něj psí oči+ Chtěla bych abys mi něco ukázal. Cokoliv. +brouká podmanivě a nevtíravě+ Hmn, možná že jo, ale myslím že na to nemám dostatek soustředění a představivosti. +pokrčí zlehka rameny jak si v tomhle směru zase tak moc nevěří+ Děkuju. +vezme si od něj stehno a sedne si na deku, aby se s chutí pustila do jídla+ Hmn... +zamručí spokojeně+ ...je to moc dobrý. +usměje se na něj a maso v ní mizí jedna báseň až je zapatlaná pomalu až za ušima+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 23:27

No, to já taky ne. +uculí se+ Ale je potřeba si najít čas na to... nebejt pořád na stráži. +usměje se, a posbírá si věci, aby mohli jet hned jak se vrátí vlci z lovu, dokouří cigaretu a sleduje u toho, jak se stmívá, otře si z obličeje vlčí sliny a jde ještě nakrmit a napojit koně před cestou+

Jindy. +pousměje se+ Tady je... moc ruch, moc lidí, moc nervozity. +pokrčí rameny+ Jestli tu máte nějaký strunný nástroje, možná ukecáš Vicky, aby vám zazpívala nějakou z našich ukolébavek. +uculí se+ Není to těžký.+zavrtí hlavou+ Zvládnou to i malý děti, i když možná ne tak detailně. Vicky s Alex to měly místo pohádek. +pousměje se mezi sousty zajíce+ Jen necháš pracovat svoji představivost a popustíš magii uzdu. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 23:38

Když vy jste jak malý děti, tak na vás někdo musí dát pozor. +zazubí se na ní vesele, jakože to nemyslela zle a vydá se zatím doplnit lahve s vodou a pomoc Vicky se staráním se o koně, než začne věci pomalu skládat a připevňovat k sedlu+ Jakmile se ti tři vrátí, tak vyrazíme. +povzdychne si když ze země sebere jejich oblečení a nechá jim ho na kraji v lese, aby se měli do čeho obléci až se vrátí+

Dobře, tak jo. +usměje se na něj Jasmine potěšeně a nadšeně+ Připomenu se ti. +slíbí mezi jednotlivými sousty+ Vicky zpívá? +vykulí trošku překvapeně oči a napřímí se, aby se rozhlédla+ Vicky?! +houkne na ní, když jí najde jak se stará o koně+ Zazpíváš nám někdy ukolébavku? +zajímá se hned jak malý natěšení dítě u stromečku a jídlo v ní zmizí jedna radost+ Hmn... myslíš, že na to mám dostatečnou představivost? +promne si zamyšleně bradu, ale s její představivostí kolem ní zřejmě budou lítat draci a supět oheň a kdo ví co ještě+ Někdy to musíme zkusit. +rozhodne se a otře si prsty, aby nebyla tak opatlaná a začne jim pomalu balit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2013 00:05

No od toho máme doma Jeefese, že jo. +zasměje se+ Tak jo. +souhlasí+ Za tou druhou smečkou pojedete ještě dneska? +zajímá se, zatímco přivazuje k sedlu svoje deky+ Vicky nezpívá. +houkne zpátky+ rozhodně ne střízlivá a už vůbec ne sama. +vyplázne jazyk na Chrise, protože je jí jasný, čí je to nápad+
Je pravda, že mámin hlas zdědila spíš Alex. +připustí Chris pobaveně+
No já bych to nepřeháněla, bez doprovodu ani neudržím melodii. +zasměje se+
Ále, to oni nepoznaj. +zazubí se na ni zpátky+ Myslím, že s představivostí rozhodně potíže nebudou. +uculí se na ni a pomáhá jí to tam pobalit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 říj 2013 00:24

Chudák chlap. +rozesměje se Nef vesele a připevní svojí poslední deku na sedlo+ Jo, pojedeme. +pokývá souhlasně hlavou a přejde víc k ohni, aby jí slyšeli všichni+ Jsme tak tři hodiny cesty od hranice. No pokud se budeme courat tak čtyři. Počítám že vyjednávání nebude trvat víc jak hodinu. Tedy doufám nebo někdo přijde k úhoně a pak hodinu cesta do cíle. Myslím, že ještě dnes byste mohli provést tu kletbu. Nebo pokud jí chcete provést raději zítra v noci, tak nemusím tolik pospíchat. +koukne po nich jak to vidí, jestli to zvládnou nebo budou potřebovat zvolnit+ Až bude po všem, tak bych se přesunula na panství a tam vyčkala na to, co Senders udělá. +navrhne a vážně stočí pohled k Jasmine+

Já nemám námitky. +pousměje se Jasmine a stočí pohled k Chrisovi+ Uvidíš kde jsem vyrůstala. Tedy, když jsme byli zrovna na venkově. +prozradí mu to, jako by mu říkala nějaké velké tajemství+ Nezpívá? +vykulí očka na Vicky+ Jak to, že ne? To se ale lehce může změnit, ještě si neochutnala naše víno. +zazubí se na ní vesele, že nemusí po tom všem pak zůstat střízlivá, až udělají svůj díl té zásadní a nezbytné práce+ Oh... +zčervená trošku ve tváří, ale vesele jí v očích jískří, když jí myšlenky zabloudí někam kam by v tuhle chvíli neměli+ Dobře... hmn... asi máš pravdu. +zazubí se na něj vesele a líbne ho na tvář, než připevní k sedlu vše co se dá+ Warlow, půjdeš s námi? +rozhlédne se hledajíc vlka, ale po tom jako by se slehla zem+ Warlow? +zamračí se trošku a posmutní, ale jen do chvíle než jí do nohy drcne něco malého, měkkého a hřejivého+ Co to? +stočí pohled zmateně k zemi, ale když v malém vlčím štěněti rozpozná svýho zvířecího přítele vesele se rozesměje+ Tak takhle to je. Ty nechceš jít po svých. +vrtí nad tím hlavou, když ho vezme do náručí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2013 13:51

On nás má rád... +uculí se+ A taky dostává tolik peněz, že se mi protáčej oči. +dodá se smíchem+ Jestli na to bude dost času tak klidně, víc energie už stejně nenasbíráme. +pokrčí rameny+ Uvidíme, jak to bude po všech těch cestách vypadat, je mi jasný, že se na cizím území radši nebudete chtít moc zdržovat. +pousměje se+ Jo, tipuju že to nebude moc hezký, takže bych se taky uklidila někam do bezpečí. +souhlasí s tím+

To budu rád. +usměje se+ No, to bude chtít velkou spoustu vína. +uculí se, a zasměje se na ni, jako že to přece říkal, přidělá si všechno potřebné k sedlu, zkontroluje, jestli tam nic nenechali, a jak se prodlužujou stíny, nakonec udusá oheň, aby je ve tmě neprozradil+ No vidíš, a teď mi upřímně řekni, že ho nevezmeš do naší postele, když na tebe udělá štěněčí oči. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 říj 2013 16:00

Tak to se mu musí s takovým platem hlídat jedna radost. +zasměje se vesele+ Kde ste ho vlastně našli? +zajímá se kde se takový sluha shání+ Dobře, tak to vezeme klusem ať to máme z krku. +pokývá souhlasně hlavou a poplácá svýho koně po plecích, aby ho uklidnila, jelikož začíná netrpělivě popocházet, zejména když cítí, že k nim míří nebezpečí ve formě vlkodlaků vracejících se z lovu+ Doufám, že to stihneme, než se k němu dostane, že tu jsme všichni. +zamračí se poněkud+ Tak jo lidi, připravte se. Pomalu vyrazíme. +usměje se na všechny a projde tábořiště, jestli tam nic nevytratili a na chvíli se ztratí mezi stromy jak ještě kontroluje okolí+

To není žádný problém. Pokud mi paměť slouží, tak máme vína plný sklep. +zazubí se na něj vesele a jemně hladí vlčka po hlavičce, který se jí lísá k hrudníku a olizuje prsty jak jí ještě voní po pečeném zajíci+ Nevezmu. +zavrtí vážně hlavou a Warlow na ní udělá uražená psí očka+ Nedívej se na mě tak. Postel je moje a Chrisova, ale mohli bychom ti dát pelíšek ke dveřím nebo si vezmeš mojí postel. Stejně tam moc nespím. +pousměje se načeš jí vlček olízne bradu a pak stočí svůj smutný štěněčí pohled k Chrisovi jako by věděl, že ho nechce vzít sebou+ Tak jo na koně. +povzdechne si, když se Nef vynoří mezi stromy a po boku Samuela a ostatní, opět oblečený a s úsměvem naprosto spokojenýho chlapa na rtech+ Můžeš ho podržet? +koukne na Chrise a strčí mu vlčka do náručí, který na něj dál smutně kouká a dělá na něj velký oči a čumáčkem mu strká do ruky, aby ho taky hladil, než Jasmine naskočí do sedla, upraví si plášť a natáhne pro Warlowa ruce, nejspíš s ní pojede na koni+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2013 17:26

Byron ho splašil na nějaký párty. Už ani nevím kde. +usměje se, vyhoupne se na koně a zamrká, kdyžse ozvou všechny bolavý místa nezvyklý na jízdu. přitáhne koni trochu uzdu, aby se z pachu vlkodlaků neplašil, a když se mezi stromy objeví vlci, pomalu nechá koně vykročit za Neferet, ty dva nechá jet spolu, a rozhlíží se po kraji, odkud se k nim asi přidají upíři+

No, to rozhodně není dobrý. +zasměje se, a malounko žárlivě kouká po vlkovi, a očima mu jasně říká, ať s tím nepočítá, že mazlit se bude on, a vlk zůstane doma :D+ Co? Ale... +brání se trošku,ovšem to už má štěně v náručí+ Vůbec to na mě nezkoušej. +varuje ho, a radši ho předá zpátky, a když vyjedou, zařadí se vedle ní do kolony+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor