Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 00:54

Ne, proboha, na tohle zrovna nechci myslet. +vrtí vehementně hlavou, když Vicky tak koulí očima a zašklebí se, jelikož se jí v hlavně samozřejmě vyrojí nevítaná představa a chuť utrhnout Chrisovi hlavu a raději si jde sbalit věci, protože po setmění má v plánu vyrazit dál, možná i před setměním+ Jaká byla návštěva vesnice? +zajímá se Samuel se širokým úsměvem když ty dvě vstoupí do tábora a zvědavě pozoruje co to ta Vicky jí+ Měli jste něco k jídlu? Protože se obávám že naši lovci přijdou s prázdnou. +zazubí se vesele+

(:D jo jasně a kapička touhy, nebo jak se tomu sakra nadává, nikomu nic neříká? :D a ne chovat nechce to je fakt :D ale to drama! :D )
+koukne po něm poněkud ukřivděně a dotčeně+ Jistě, že mám. +zaváhá jen malinko, když si v duchu projde co si zabalila, ale vystrčí bradu dopředu stylem "ty mi normálně nevěříš" a začne se upravovat zatímco se tváří stráááášně uraženě a ublíženě+ Měli bychom se pomalu vrátit. Všichni budou mít hlad, jsem zvědavá jak moc se zvládneme najít ze dvou zakrslých zajíců. +zamručí a hází po něm očkem jak by se jí líbilo být odprošená :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 11:43

Jen si to užij, já je občas slyším přes zdi. +zaksichtí se zpátky, a vyplázne na ni vesele jazyk; a kyž k ní dojde Samuel, nejdřív instinktivně schová čokoládu, ale pak si vzpomene na slušný vychování a kus mu ulomí+ Moc poučná. +přikývne vážně+ Akorát ten chlápek, s kterým jsme se měly sejít, měl poněkud nereálný očekávání. +uculí se+ Stavily jsme se na oběd v hospodě, čekat na ty dva tak pojdu hlady. +protočí oči pobaveně+

(Pan Winter žádný kapičky nekapičkuje, děkujeme pěkně. :D)
+povzdychne si, že to měl možná radši říct, že ho to vzrušuje :D; spolkne odpověď "lepší to jednou hodit vedle než pak splakat nad výdělkem" :D a zatváří se přiměřeně kajícně+ No jo, tak promiň. Jsem paranoidní. +uculí se a dá jí omluvnou pusu+ Dyť se proměňujou v obrovský vlky, to si snad něco ulovit zvládnou, ne? +pokrčí rameny s úsměvem, přehodí si maso přes rameno a rozhlídne se ve snaze zjistit, odkud vlastně přišli, pro jistotu si položí hůlku na dlaň a zašeptá kouzlo, a pak se vydá mezi stromy směrem, kam hůlka ukazuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 12:05

Ne! Proboha ticho! +zvolá a zakreje si uši a pak oči a pak ústa :D jak slyší Vicky, pak se jí před očima vynoří představa a nakonec aby nezačala nadávat jak špaček :D+ Jdu si sbalit dřív, než se dovím něco dalšího. +zašklebí se na ní vesele a raději se odporoučí pohledem prohledávajíc okolí, ale s ohledem k tomu že vlk v klidu spí u ohně, je klidná+

Děkuju. +vezme si od ní ten kousek hnědé hmoty a nedůvěřivě k němu přičichne+ Co je to? +zatváří se zvědavě a když vidí jak jí to chutná, tak zavře oči a strčí si to do úst+ Hmn... +zavrní doslova blahem+ ...to je úžasný. +zazubí se na ní vesele a pokukuje jestil by neměla ještě kousek+ Jaký nereálný očekávání? Chtěl abyste se před ním svlékly? +zazubí se vesele a v očích mu blýskne šprýmař jeden :D+ Jo, zdá se mi, že tam jsou podezřele dlouho. +loupne pobaveně očkem k lesu+ Až se vrátí půjdeme s Markem a Benem na lov, ale nebudeme daleko. +pousměje se, aby jako neměla strach, že na ně nedají pozor+

(právě jsem se zadusila oběděm :D špagetama :D )

+sleduje ho s dotčeně přimhouřenýma očima+ Jo to jsi. +pokývá souhlasně hlavou, ale když jí dá tu omluvnou pusu, tak si povzdechne a pousměje se. Prostě se na něj neumí příliš dlouho zlobit, čtěte vůbec :D+ To bych před nimi raději neříkala. Mají rádi svůj komfort a žrát syrový zajíce mezi to nepatří. +zazubí se vesele a ještě si upraví oblečení, koukne na něj jak jde a sleduje přitom směr hůlky a pak se rozhlédne kolem sebe. Vyhoupne se na nebližší větev a vyleze nahoru, přeskakujíc z větve jednoho stromu na druhý. S tichým smíchem a nepozorovaně dokud ho nepředežene a kousek před ním pověsí na jedný větvy hlavou dolů a vesele se na něj zazubí+ Ahoj cizinče, kam máš namířeno? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 17:49

+úplně nepokrytě se jí směje :D+ Ty jsi nikdy neměl čokoládu? +vykulí oči naprosto zděšeně, jako by jí zrovna řek, že ho doma přivazovali k topení, a bez řečí mu ulomí půlku, což se prakticky rovná vyhlášení přátelství :D+ No, to by si mohl zkusit navrhnout. +zazubí se+ jen tak mezi náma, všechna tahle kůže je celkem těsná, a svlíkat se z toho by moc sexy nebylo. +uculuje se+ No hledat bych je nechodila. +zasměje se+ Hele... +nadhodí opatrně, pač si není jistá, jestli to není neslušný se zeptat+ a vy lovíte jako lidi nebo... no, nebo ne? +motá se okolo toho co nejtaktnějc :D+

no, tak to pojdou hlady. +zazubí se, a nevypadá to, že by mu jich bylo nějak líto :D, a když se tak v klídku vyhoupne na strom, zatváří se děsně útrpně+ Běda, nasadil jsem si do života šimpanze. +zaběduje, ale uculuje se u toho+ Nespadni prosím tě, umím jenom základní první pomoc, a jestli si srazíš vaz zrovna když jseš se mnou sama, roztrhaj mě na kousíčky. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 18:10

Čoko... co? +koukne na ní trošku nechápavě, ale když mu ulomí takový kus ty dobrý hmoty, tak se na ní vesele zazubí+ Děkuju. +poděkuje hezky vychovaně a dřepne si naproti ní+ Vážně? Já bych se rád díval, i kdyby to nebylo tak sexy. +zazubí se na ní naprosto nevinně a těžko říct jestli si dělá srandu nebo to myslí vážně+ Hmn... +zvedne k ní oči od naprosto soustředěného ožužlávání čokolády a chvilku na ní tak kouká na co se ptá a zřejmě jeho doprovod pochopil její dotaz hned, což dal najevo nesouhlasným vrčením zřejmě při připomenutí co ho čeká a zřejmě to nemá rád, když kolem nich zrovna procházel, ale Samuel se vzápětí vesele rozesměje+ Oboje. Záleží na situaci. Samozřejmě máme raději svůj komfort a necháme si přinést jídlo až pod nos od svých žen, tedy pokud je někdo z nás ženatý... +zazubí se vesele jakože on není+ ...ale když není zbytí, jako dneska, tak lovíme jako... vlci. +pokrčí zlehka rameny+ Je to rychlejší. +pousměje se+ Jo, ale taky špinavější a kdo by chtěl žrát syrový zajíce. +zamručí s úšklebkem Ben, který se usídlil kousek od nich a zřejmě okukuje, co to Samuel jí+ Nevšímej si ho. On se pořád ještě nenaučil zřát jako civilizovaný tvor. +zašklebí se na Bena vesele, který mu veselý úšklebek vrátí a přisune se nenápadně kousek blíž+

Nee, spíš tě sežerou. +zazubí se na něj vesele+ Tsss.... jakýho šimpanze? Copak jsem rodu mužského? +vyprsí se na něj vesele, jak tam tak visí vzhůru nohama+ Neboj se, to bych ti neudělala. +pousměje se a seskočí na nohy na zem a v tichosti se k němu přiblíží a hupsne mu zezadu kolem krku+ Lásko já mam hlad. +sdělí mu naprosto vážně, když s ním srovná krok, ale obejme ho kolem pasu a hlavu si mu položí na rameno, zdá se že je po sexu tentokrát nějaká tulivá a rozverná+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 18:57

Čokoláda. Nejdokonalejší lidskej výtvor na světě. +poučí ho vážně, a když se k nim přimrcasí další vlkodlak, hodí mu aspoň ledový kaštany+ Ale nesežerte mi všechno, já to potřebuju. +varuje je se vztyčeným prstem+ Ty, víš že jsem vdaná, že jo? +musí se uculit+ Vdanejm holkám se takový návrhy nedělaj. +zavrtí pobaveně hlavou+ No přece to nemusí jíst syrový, ulovíš si králíka jako vlk, a pak si ho jako člověk upečeš. +pokrčí rameny, a sbalí obal od čokolády do tašky+ A hele... bolí to? +zvedne k nim zaujatě oči+ Já bych to děsně chtěla vidět. +sdělí jim spiklenecky, a myslí jako tu proměnu+

No, to takhle vzhůru nohama nemůžu dost dobře posoudit. +zazubí se+ No, však sis taky ulovila večeři, ne? +pokrčí rameny pobaveně+ Tak si ji taky může zaslouženě sníst. +plácne ji zlehka po zádku, chytne ju za ruku a zamíří do tábora, a když už jsou na doslech, zdrží se nemravných poznámek, ještě jí vtiskne pusu a složí králíky u ohniště, ostentativně ignorujíc významný pohledy ostatních+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 19:11

+Warlow otevře jedno očko a koukne po tom srocení kolem Vicky, začuchá a rozlepí druhý očko jak zmerčí něco dobrýho k jídlu se zamručením se zvedne a pomalu strááášně nenápadně k nim přejde, lehne si vedle Vicky, složí jí hlavu do klína a zvedne k ní smutný vlčí oči :D + Čokoláda... naprostý zázrak. +vrní Samuel spojeně, zatímco se Ben dobývá do kaštanů, který si podezřívavě očichá a pak si kousne a v tu ránu se rozvrní stejně jako Samuel+ Jo, něco takovýho jsem slyšel. +pokývá Samuel s úculem hlavou+ Vážně ne? +vykulí na ní naoko oči, jakože je to pro něj naprostá novinka+ To... není tak jednoduchý. +ošije se trošku, jak se mu nechce vysvětlovat, že je dost těžký přestat, když se jednou zakousne, zejména když má hlad+ Není to zrovna dvakrát příjemné. +pokývne Samuel hlavou a střelí pohledem po Benovi, který při jejím sdělení zkamení a loupne po ní vrčivě očkem, ale když vidí jak se Samuel tváří, tak se zase raději pustí do ocucávání kaštanů+ O něco takového se nežádá. +upozorní jí vážně, ale pak se zase usměje+ Ale, že jsi to ty... možná bych o tom mohl pouvažovat, pokud se vdaná žena může dívat na nahého cizího chlapa. +zazubí se vesele+

A teď? +zazubí se vesele, když stojí nohama na zemi a vyprsí se na něj+ To jo, ale upéct to je něco jiného. +vykulí na něj oči+ Upekl bys mi ho? +dloupne do něj jemně a udělá psí očka a vesele se rozesměje, když jí plácne po zadku až poskočí dopředu a se širokým úsměvem s ním vejde do tábora+ No podívej se na ně. +vykulí oči na tu skupinu kolem Vicky+ Jak jsi to dokázala? Mě snad takhle nikdy u nohou neleželi. +zazubí se na ně vesele, aby nemusela reagovat na jejich poťouchlé a vědoucí pohledy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 20:24

Prosím tě nekoukej na mě takhle... +tváří se mírně zoufale, když jí složí hlavu do klína+ Já tu čokoládu fakticky potřebuju. +udělá na něj oči zpátky, ale nakonec mu teda taky kousek čokolády dá+ Jo,mohl bys totiž dostat od mýho chlapa přes tlamu. +vyplázne na něj vesele jazyk+ No... to se omlouvám. +sklopí oči a podsune Benovi ještě kus čokolády, aby se tak nemračil+ Nechci vás nějak urazit nebo něco, jenom jsem ještě nic takovýho nikdy neviděla. Já bych řekla, že to děsný pokušení snesu. +zazubí se na toho nahýho chlapa+ To víš, to je síla pražených kakaových bobů. +zasměje se na Jasmine+ Hele, tak já za to ukážu něco tobě, co? +koukne na ně s úsměvem, zapálí si cigaretu a vyfoukne trochu kouře, natáhne ruku a kouř se začne formovat, až z něj vznikne několik kouřových postav, chvilku se mezi sebou pošťuchují, a pak jeden z kouřových panáčků změní podobu a promění se ve vlka z dýmu, a po něm se promění i všichni ostatní, seběhnou se kolem toho největšího a společně zavyjou na měsíc, vypadají skoro jako živí,kouřově šedá srst se jim detailně vlní na tělech, a pak se pustí mezi kouřové stromy,pohybují se podle toho, jak lehce pohybuje prsty, ženou se lesem za kořistí ve smrtícím závodu, a pak největší vlk plavně skočí srnce na záda, zahryzne se jí do krku, a to už je dostihnout ostatní, a když jsou po jídle, stočí se všichni do klubíčka kolem ohně, aby si prohřáli srst, a zavřou kouřové oči, a sotva se jim začnou hřbety pravidelně zvedat ve spánku, vyfoukne přímo nad ně další pruh dýmu, který se vzápětí zformuje v krásného dýmově šedého draka, s téměř průsvitnými křídly, proletí nad vlčí smečkou, a ocas se mu vlní skoro jako kdyby byl skutečný, vlci zmizí v dálce a s nimi i les, a drak proletí nad horami, kolem něj se objeví mraky, za nimiž se skoro schová, a když z nich znovu vyletí, rozkládá se pod ním kouřové město, domy a světla, mrakodrapy a památky, je to tak napůl něco mezi New Yorkem, Londýnem a Paříží, aspoň soudě podle významných budov, mezi kterými drak proletí, a pak nechá město za sebou a krajina se změní, z ulice se plynule stanou mírné kopce a údolí zarostlá listnatými kouřovými lesíky, vesničky s nízkými domky a jednoduchými kostelíky z dýmu, nížiny plné rovných řad vinic, pole bylin, z nichž vane sotva postřehnutelná vůně tepla a levandule, a pak pevnina skončí a za ní se rozkládá parádní kouřové moře, klidné šedé vlny a poklidná hladina, Vicky nechá špičkou prstu převalit přes okraj pobřeží pár vlnek, a pak se celý obraz i s drakem rozplyne v obláček kouře a rozptýlí se do vzduchu+

Vážně? Já? +pozvedne obočí+ Já který spálím i čaj? Určitě to chceš? +zazubí se, ale pak přece jenom nabodne oba zajdy na provizorní rožeň ze dřeva, trochu je posolí a nechá opékat na ohněm, a pak se zadívá na Vickyinu dýmovou iluzi, a podle toho, jak se mu napnou ramena, je poslední obraz krajiny víc jak povědomý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 říj 2013 20:39

+Warlow dál na ní upírá svoje velký vlčí oči a spokojeně zavrní, když dostane kus čokolády a tak zavře oči a natulí se jí hlavou k břichu jakože chce drbat a hladit+ Co je ten tvůj chlap zač? +zajímá se vesele jakože proti komu by jako stál kdyby něco+ To je dobrý. S námi si nedělej starosti, ale před ostatními bych být tebou neříkal. +pokrčí zlehka rameny+ No jak chceš, ale nejdřív dojím, tuhle skvělou věc. +zazubí se vesele a pak zpozorní, když řekne, že jim něco ukáže. s očima navrch hlavy sleduje kouřové postavy, vlky a krajinu a naprosto unešeně sleduje kouřového dráčka+ To je vaše rodná zem? +zajímá se zvědavě a zaujatě se naklání dopředu jako by snad mohl docílit toho, že čím víc bude blíž tím opravdovější ta krajina bude+ Jak jsi to udělala? +zajímá se vzpátí+ Tak za tohle ti klidně ukážu víc než proměnu. +zazubí se na ní vesele+ Moc bych to nepřeháněla Samuele, nejsem si jistá, jestli o to víc Vicky stojí. +poplácá Nef, kterou přilákalo kouřové představení blíž, Samuela po zádech a vesele se zazubí+ Ale taky bych ráda věděla, co jsme to právě viděli za město. +pousměje se+

No jasně, tak nějak doufám, že tady by se mohli projevit tvoje utajené kulinářské schopnosti. +zazubí se na něj vesele, ale pozorně sleduje co s masem provádí, aby ho mohla kdyžtak zarazit a nenápadně nasměrovat jinam, ale zdá se že s jeho výkonem je naprosto spokojená, protože se k němu spokojeně přitulí, když je oba přiláká představení Vicky+ To bylo naprosto úžasný. +usměje se okouzleně+ Copak? +koukne na Chrise, když cítí, že je najednou nějaký napnutý. jemně mu přejede dlaní po zádech ve snaze ho uvolnit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 21:15

Můj chlap je pořádnej bouchač, a když na mě žárlí, tak se nezná, dokud neteče krev. +zakoulí očima významně, ale pak se zazubí, poškrábe vlka pod bradičkou a usmívá se, když vidí, jak všichni okouzleně sledují hru stínů a kouře+ No, s trochou fantazie. +pousměje se+ Draci nám tam takhle nelítají. +uculí se+ magie není jenom o obraně a útoku. +pokrčí rameny+ Bojová magie kterou vy znáte nejlíp je jenom zlomek toho, co se s ní dá dělat. Magie taky tvoří, staví a buduje. Napadlo mě, že by bylo fajn vám to ukázat. +usměje se+ A nic víc než proměnu vidět nepotřebuju. +vyplázne na něj vesele jazyk+ Žádný konkrétní... spíš to nejlepší, co si ze svých oblíbených měst pamatuju. +zamyslí se nad tím+ Když budete hodný a ukecáte Chrise, můžem vám něco ukázat zas zítra. +pokrčí rameny+

Obávám se, že v téhle oblasti se ve mně skutečně nic nečekaného neprojeví. +zazubí se, usměje se na ni a pohladí ji po boku+ Nic... bylo to hezký. +poznamená měkce, a jde otočit maso zas na druhou stranu, aby se jim nespálilo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor