Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 13:44

Hmn... +pokývá se zamručením hlavou+ Doufejme, že to všechno dopadne líp, než čekáme. +povzdechne si trochu+ To ano, ale je to aspoň nějaký základ. +pousměje se posmutněle nad tou vnější etiketou+ To určitě musí. Pokud nemá dostatečně vrozený cit pro detail a potřebnou... vychytralost. +promne si zamyšleně bradu+ Myslím, že by to mohla zvládnout, i když to nebude snadný. Vždy vynikala schopností pohybovat se mezi smetánkou. Jistě je mi naprosto jasný, že naše společnost je hodně odlišná, ale je to alespoň nějaký základ. +pokrčí zlehka rameny+ Musí si to ale nejdřív vyjasnit ti dva mezi sebou. Nepochybuju o tom, že sestra do toho bude chtít jít... vidím jak se na Chrise dívá. Jen tak ho neopustí, pokud někdy vůbec. +povzdechne si+

+zachvěje se už jen při těch pouhých slovech a představě, kterou jí vykresluje její představivost, ale skutečně je stokrát lepší. ze rtů jí splyne tichý sten, když prsty vklouzne do jejího klína. opře se o něj zády a o něco víc, co jí kalhoty dovolují, se rozkročí. hlavu nechá padnout vzad na jeho rameno a na tváři se jí usadí výraz jasně říkající, jak moc se jí takové jednání líbí. jednu ruku mu zaboří do vlasů a druhou sevře jeho paži jako by se potřebovala nečeho podržet, aby nešla k zemi+ To je... och bože... +vydechne roztřeseně, když jí jeho prsty zastudí v klíně a pošlou jí tak do těla další vlnu vzrušení až jí boky vyrazí jeho prstům naproti a pomalu začíná mít skutečně problém udržet se na roztřesených nohách+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 14:55

No, nějak to dopadne. +pokrčí rameny, a nevyjadřuje se k tomu, že u toho už nejspíš nebude :D+ To jo, oni si neodpustí žádnou příležitost dát ti to sežrat. +zašklebí se+ Myslím, že kdyby se oba fakt hodně snažili a chtěli... tak by to možná šlo. Ale snadný by to teda nebylo, a je otázka, jestli tomu chtějí obětovat celej život. Mně by to teda za to snad ani nestálo. +pokrčí rameny+ No jo, na druhou stranu je fakt mladá, já na svýho prvního kluka taky koukala takhle. +uculí se+ Teda než mi přišel na to, že kouzlím. +poznamená s křivým úsměvem+ Jde o to, aby si pak za dvacet let neřekla, že zahodila mládí. +pokrčí rameny a vyndá pár mincí, který někde činorodě vytrejdovala, asi se Samuelem, a položí je na stůl+ Půjdem? Jsem nervózní, že jsou tam ti dva sami. Nerada bych, aby mi zatím bráchu rozcupovali upíři. +uculí se+

+uculuje se jí do kůže na krku, kterou hladí rty a špičkou jazyka, jednou rukou si ji drží kolem pasu a tiskne ji k sobě, a druhou plynule pohybuje v jejím klíně, laská všechny ty místečka, o kterých ví, klouže do ní prsty, které se pomalu ohřívají, a když už to sám nemůže vydržet, zasténá jí do kůže, trochu ji předkloní a opře o strom, protože teda netuší, jak jinak to províst, aby se nemuseli svlíkat, rozepne si kalhoty a pomalu do ní zezadu vklouzne, dlouze zasténá, protože když se takhle nemůže moc rozkročit, je to ještě těsnější a vzrušivější, pohladí jií boky a chvilku si to jen vychutnává+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 15:34

Jo to rozhodně. +povzdechne si a zavrtí nad tím hlavou+ To je otázka. Sami si v tom musí udělat jasno, kam až chtějí tímhle směrem zajít. +pokrčí zlehka rameny+ Jo, to já asi taky. Tedy na oba dva. +zasměje se tiše+ Ale ona v tom pohledu má něco víc. Nevím, ale jak jí znám, tak zrovna něčeho takovýho by nelitovala. Tedy chci říct... proč litoval doby, kdy byl člověk šťastný a no... ona mi tak připadá. +pokrčí výmluvně rameny+ Jasně, je čas jít. +pokývá s úsměvem hlavou a jen překvapeně pozvedne obočí, když sklouzne pohledem k mincím+ Jsi si vědoma toho, že jste našimi hosty, že jo? +koukne na ní s úsměvem, ale nic jí nevymlouvá a vstane+ Neboj se, ti se k nám přidají až hodinu po setmění. +zavrtí nad tím s úsměvem hlavou a zamíří k východu+

+pevně se drží jeho ruky, kterou jí svírá kolem pasu a ze rtů jí unikají steny. s každým pohybem jeho prstů má pocit, že se zblázní a co teprve, když do ní pronikne. sevře pevně kmen stromu až nehty zatne do jeho kůry a záda prohne, aby trochu vystrčila zadeček. horké vlny vzrušení jí proudí od klína do celého těla, ostře a intenzivně. trhnutím hlavy a rukou si přetáhne vlasy na jednu stranu, takže odhalí hrdlo a koukne na něj přes rameno. dalším trhnutím si posune korzet kousek níž a sáhne pro jednu jeho ruku, aby i jí přesunula na odhaleně ňadro a pak přesune i jeho druhou ruku na svůj hrudník, požadujíc chvilku oddechu a čas na to si užít jeho přítomnost ve vlastním těle svírajíc kolem něj rytmicky svaly+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 19:42

No jo, moje věc to není. +pokrčí souhlasně rameny+ Jo... jo, to je asi pravda. dost jsem přemýšlela, jestli lituju těch roků s Jadem. +poznamená k tomu zamyšleně+ A i když to bylo občas špatný - ke konci už jenom skoro pořád špatný -+odfrkne si trochu+ mělo to i svý světlý chvilky. Naučil mě toho hrozně moc, a prakticky jsem vedle něj dospěla, nebo aspoň trochu. +uculí se+ Kdybych to mohla vrátit zpátky... asi bych to neudělala. +pokrčí rameny+ Díky němu teďka dokážu ocenit kluka, jako je Byron, a vím moc dobře, co v životě chci. +pousměje se křivě+ Jasně, ale už tak s náma máte dost potíží. +pokrčí rameny+ A nerada jsem někomu dlužná. +usměje se+ Nemám z nich moc dobrý pocit. +poznamená+

+nachvilku tedy zastaví, i když ho to stojí veškerý sebeovládání, trochu se chvěje a jen prudce oddychuje, nechá se nasměrovat kam chce a stiskne její ňadra v dlaních, krouživě ukazováčky polaská bradavky, a pak si ji za pas vytáhne k sobě, pořád v ní, natočí si její hlavu na bok, aby ji mohl políbit, jednou rukou pořád hladí ňadro a znovu začne přirážet, v tomhle úhlu musí pomaleji a opatrněji, aby z ní nevyklouznul nebo si něco neulomil :D, ale zato může druhou rukou sjet zpátky do jejího klína a vrhnout se prsty na hrbolek touhy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 20:07

+nakloní hlavu mírně na stranu, když zmíní Jadea a trošku zbystří, ale jen trošku a nenápadně+ Všechno zlý je pro něco dobrý. +pousměje se mírně+ Jak jste se s ním vlastně vypořádali? Je mi jasné, že chlap jako Jade nebere "ne" jako odpověď. +zajímá se jak se od Jadea dostala a v podstatě jak se ho zbavila+ Já také ne a to nejmenší co můžu za vaší pomoc udělat je, že vás pozvu na oběd. +zamračí se trošku, ale pa se pousměje a vyjde ven z hospody+ Oni jsou... jak malý děti. +pousměje se trošku křivě a přehodí si přes vlasy kápi+ Nelíbí se jim, že jsem do našeho světa přivedla někoho cizího. Jsou poměrně dost teritoriální. Nejen co se území týče. +pokrčí zlehka rameny+ Za to k ránu se omlouvám, že jsem nezasáhla a nerozehnala je. +koukne na ní podmračeně+ Ale bylo třeba abyste si posilnili pozici navíc Chris vznesl nárok... a Paul je poměrně dost mladý a výbušný... Varovala jsem Jasmine, že se něco takového stane, když učiní takové prohlášení. +povzdechne si+ Naštěstí jsme s Mariusem vybírali velice pečlivě... jsou věrný, i když to tak nevypadá Nijak vážně by vám neublížili, kdyby se něco šeredně podělalo, nejspíš by vám jenom něco zlomili, ale nezabili.

+roztřeseně prudce vydechne a zasténá, když polaská její ňadra a s tichým zasténáním změní pozici. zády se mu opře o hrudník, zvedne ruku a vplete mu prsty do vlasů a hladově mu polibek oplatí+ Bože... +zasténá tiše, když se pohne, tak pomalu přinášející jí další vlnu jiskřivého vzrušení, což jí přivádí k šílenství čím dál víc zejména, když cítí jeho prsty putující jí po těle do klína+ Chrisi.. +vydechne roztřeseně a prohne se v zádech, co jí taková pozice dovolí, ale to je tak všechno co může udělat, což jí nestačí zejména při tak pomalém tempu+ Víc... +zasténá, opatrně s ním udělá krok blíž ke stromu tak, aby se o něj mohla zapřít rukama a vystrčit na něj zadeček, ale zároveň zůstat více méně téměř vzpřímeně a stočí k němu svých zelených očích zářících vzrušením vybízejíc ho k tomu, aby se přestal ovládat a pořádně si to užil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 21:00

+radši k tomu nic neříká, aby z ní nemusela vymlátit duši :D+ No jo, už to tak bude. +uculí se+ Jo, to mu dělá fakt trochu problém. +zazubí se+ Tím spíš že se mu moc často nestává, aby holka nechala jeho. Prostě jsem se sbalila a zdrhla, a doufala, že stihnu utýct dost daleko, než mě najde. +pokrčí rameny+ Popravdě jsem každej den čekala, kdy mi vyrazí dveře a odtáhne mě za vlasy zpátky. +ušklíbne se+ Ale myslím, že sám věděl, že už je to fakt neopravitelný, a ani mě zpátky nechtěl, spíš o sobě jen dával vědět, abych si nemyslela. +prohrábne si vlasy a zapne plášť+ To až když jsme spolu s Byronem začali chodit, dostal asi pocit, že jsem se přes to přenesla trochu moc rychle, a začal se ozývat častějc. +zamračí se a převypráví jí tu historii s touhou+ Já to chápu, ale stejně si tu připadám trochu jako kořist. +uculí se+ Och, no tak to mě uklidnilo. +zasměje se+

+trochu vykuleně kouká, kam mu to mizí, a jak ukročí, omylem z ní vyklouzne, což ho ani trochu nepotěší, ale když ji tam tak vidí, vzrušenou, a připravenou pro něj, musí se kousnout do rtu, aby nezasténal nahlas, přitiskne se k ní a pořádně ji políbí, stiskne ňadra v obou dlaních, možná až trochu moc silně, a erekcí se trochu otře o její klín, a pak už to fakt nevydrží, chytne ji za boky, plynule do ní vklouzne, a jakmile je zpátky v tom těsném horku jejího těla, už je toho na něj trochu moc, pevně jí sevře boky, zapře se nohama do hlíny a prudce si ji bere, rychle a skoro tvrdě, hlasitě sténá, a rychle se blíží k orgasmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 21:24

Všimla jsem si. +zašklebí se a zavrtí nad tím hlavou a pozorně jí poslouchá, když jí po cestě vypráví jak to všechno bylo a proběhlo+ Páni, to byl skutečně geniální nápad. +pousměje se a uznale pokývá hlavou+ Myslíš, že ho ten zásah Touhy mohl nějakým způsobem změnit? +zajímá se a vůbec nemá žádný postranní myšlenky, to vůbec ne, je jen zvědavá :D + Vítej v rodině. +zazubí se na ní vesele+ Tenhle pocit mam od začátku, ale člověk si na něj zvykne. +pokrčí zlehka rameny, když projdou mezi prvními stromy a měli by si dát pozor z který strany se vydají do tábora :D + To jsem ráda. +zazubí se na ní vesele+ Ale faktem je, že po tom včerejším výstupu jsem z nich cítila mnohem větší respekt. +pousměje se+

+nesouhlasně zamručí, když z ní zmizí, ale tak nějak okrajově si uvědomuje, že si za to může sama, ale nebude to trvat dlouho a hned u ní zase určitě bude. zasténá mu vzrušeně a roztouženě do rtů a zavlní se proti jeho tělu. opětuje jeho polibek a přímo rozkošnicky se prohne, když do ní opět vnikne. pevně se zapře o strom a o něco víc na něj vystrčí pozadí. vyšla by mu vstříc, ale něco jí říká, že je mnohem příjemnější a úžasnější, když zůstane jen stát a přijme vše co jí dává. zavře oči a zakloní hlavu, ze rtů jí vychází sténání, které je hlasitější čím víc se blíží k vrcholu. skousne si ret, aby nesténala na celý les a nehty zatne do kůry stromu ve chvíli kdy vzrušení v ní přímo exploduje. prožene se jí celým tělem, které se zachvěje ve vrcholné křeči, která trvá snad věčnost. vlna orgasmu se jí prolévá tělem znovu a znovu při každém jeho pohybu zanechávajíc jí příjemně vyčerpanou a malátnou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 22:50

+vydupou spolu zatím zpátky do kopečka a pustí se k táboru naprosto z druhý strany :D+ Jo, měli jsme fakt kliku, že jsme dostali tuhle možnost. Jinak bych se v tom plácala pořád. +ušklíbne se+ Fakt dost jsem o tom přemejšlela. +připustí+ Byla bych fakt ráda, kdyby jo, přes to všechno je to v mým životě celkem důležitej člověk. +pokrčí rameny+ Nepřeju mu špatný věci. +odmlčí se na chvilku, aby se vydýchala po tom krpálu+ A vzhledem k tomu, že mě nesejmul hned jak jsem tam s tebou přišla, něco se změnit muselo. Kolik... no, to já nevím. +usměje se+ Doufám, že už žádný výstřelky nebudou. +poznamená souhlasně, a mezi stromy pomalu vidí jejich ohniště a postavy okolo něj+

+s hlavou skloněnou a prsty pevně sevřenými na jejích bocích prudce přiráží, a její orgasmus mu tak akorát stačí, aby odstartoval ten vlastní, rychle se z ní vytáhne a vyvrcholí na odhalenou kůži na zádech pod korzetem (kdyby si přece jenom snad zapomněla vzít s sebou ten lektvar :D), chvilku se o ni opírá a přidržuje, než se mu kolena dají dohromady natolik, že si je jistý, že zvládne v pohodě stát, a pak ji teprve pomalu pustí, pohladí jí boky, kde zůstaly pomalu růžovějící stopy po jeho prstech, a natáhne si zpátky kalhoty, uspokojný úsměv na rtech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 23:02

Určitě byste našli jiné řešení kdyby se nenaskytlo tohle. +pousměje se a jen pokyvuje hlavou, že jí bere na vědomí a poslouchá jí+ To asi ukáže až čas. +pokrčí zlehka rameny a zastaví, aby Vicky mohla chytit dech a pak pomalu vyrazí dál mezi stromy+ Taky doufám, ale udělali jste dojem. +pousměje se a zamává na Samuela, který si jich všiml jako první+ Jak to tak pozoruje, tak ti dva se ještě nevrátili z lovu. +ušklíbne se a raději nemyslí proč tomu tak je+

+(tssss ste na ní zlí :D ) pomalu se vydýchává z prožitého orgasmu a přesvědčuje svoje tělo, aby se tak nechvělo, a když si je jistá, že to ustojí se pomalu napřímí a položí si ruce bok a záda, aby se protáhla ale pod prsty jí něco zastudí+ Co...? +hlesne trošku nechápavě, protože doposud jejímu otupělému mozku nedošlo, že něco bylo poněkud jinak+ Ah... tys... +koukne na něj poněkud zmateně+ Proč? +vypadne z ní naprosto upřímně a nechápavě :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 00:46

No, nejsem si jistá, jestli by mě to spíš nestálo vztah. +ušklíbne se trochu+ Jo... no radši bych vůbec neměla příležitost to zjišťovat. +uculí se, taky na Samuela zamává, a v tábořišti se posadí zpátky ke svým věcem+ No jsem ráda, že aspoň někdo tady má sex. +zakoulí očima, ale pak se zazubí, vytáhne velkou čokoládu a s povzdechem si kus ulomí+

(nene, zodpovědní! :D chce snad chovat? :D)
+utrhne tam nějaký lopuch a otře jí záda :D+ Máš s sebou ten lektvar? +zeptá se a omluvně se na ni usměje+ Nepamatuju si, jestli sis ho balila. +poškrábe e ve vlasech rozpačitě, a nějak jí tam pomáhá si upravit oblečení zpátky, i když méně lidští členové výpravy to stejně asi poznají po čuchu :D, vtiskne jí polibek na rty a posbírá jejich kořist+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor