No, pod mojí střechou se s mojí rodinou rozhodně stýkat nebude, tedy aspoň ne s tím širším okruhem. +ušklíbne se s plnou pusou+ Jo... s penězi problém mít nebude. +uculí se+ Na to je ale stejně pozdě. +pokrčí rameny+ I když ji donutíš držet se od ní dál, srdce jí zlomíš stejně. Už jsou v tom prostě až po uši. Musí si svý chyby udělat sami. +pousměje se+ Já taky nechci, aby si zase takhle ublížil, ale copak s tím můžem něco dělat. +olízne si zamyšleně mastný prsty+ No, když se zeptáš mě, to manželství bylo odsouzený k záhubě od začátku. +poznamená konverzačně+ Domluvená svatba. a ta holka byla fakt totální kráva. +odfrkne si+ podváděla ho ještě před svatbou, on to prostě jenom nechtěl vidět. +pokrčí rameny+ Dokud byli zasnoubení, nežili spolu, a když odešel do Paříže na školu vídali jen málo, občas během semestru, na společenských událostech,takže na tom vlastně ani nesešlo. Zkrátka bylo třeba mít ženu, zajisti potomky, rozmnožit majetek... +zašklebí se a vybere trochu omastku kouskem chleba+ jenže pak dostal diplom, založil si firmu, zaběhnul ji, a měli spolu začít bydlet, žít, fungovat po zbytek života. Samozřejmě jí přišel na všechny ty nevěry, což se neshoduje s jeho principama. +zakoulí očima+ Taky si myslím, že šlo o to, jak se chovala k jeho penězům, a hlavně o Van. +poznamená+ A o to, že se s ní nedá normálně mluvit. +uculí se+ Ale v naší společnosti je spousta manželů žijících prakticky v rozluce, legálně s tím není problém, dokud plní svoje povinnosti. Nikdy jsme se o tom nebavili, ale osobně tipuju, že přišel na to, že se drahoušek Tiff vyspala i s naším otcem. +ušklíbne se nepěkně+ Co se týče rodiny... +povzdychne si+ pro mě je to jednodušší než pro něj. Můžu to nechat všechno za sebou a vykašlat se na ně, protože vyškrtnutí z rodokmenu akorát znamená, že přijdu o nějaký vinice a pár levandulovejch polí, a celkem slušnou hromádku peněz. Ale tohle je mi fuk, pořád mám dost, a Byron je ještě mnohem mnohem bohatší. Chris tohle tak úplně udělat nemůže, protože vykašlat se na všechno znamená nechat všechno,dům kde jsme vyrostli, všechen majetek, včetně toho, co kdysi patřilo naší mámě, na rozkradení těm supům z druhýho a třetího kolene co krouží okolo, a na to je prostě trochu moc zodpovědnej. +pokrčí rameny+ Takže jo, být s ním eventuelně znamená muset se vyrovnat s tímhle vším, a opustit to kvůli vtahu pro něj tak nějak není možnost. +koukne na ni, jakože nemá cenu si lhát+
Docela mi to jde. +poznamená spokojeně, vnitřnosti zahrabe do mělké jámy, kterou vykope kouzlem, aby za nima netáhly zvířata, a maso pověsí na větev i s tím jejím, aby se jim moc neumazalo+ To je... oh. +vypadne z něj akorát, a oči mu zcela podvědomě sklouznou k inkriminovaným místům jako by se snažil prokouknout skrz kůži+ Nevěřím. +zavrtí potom hlavou a oči mu blýsknou, přitáhne si ji za pas k sobě a dlaň mu sklouzne do jejího klína, aby si to hezky přes kalhoty osahal a přesvědčil se, a přesvědčuje se skutečně důkladně
+