Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 říj 2013 18:50

Spoiler: show
Obrázek takhle nějak by mohla vypadat jen trošku víc domečků a lidí :D

Někdo si je prostě souzený. +pousměje se+ Plánujete děti? +zajímá se zvědavě+ Jo dva najednou. A jo věděli o sobě. +zasměje se vesele, jak jí pobaví její výraz+ Vlastně jsme tak trošku žili ve třech. +hlesne posmutněle a jen tak trošku to podle jejího výrazu nebylo+ Jo s tím souhlasím. Pokud člověk cítí, že by to tak mělo být, tak proč kolem toho dělat tanečky. +pokrčí zlehka ramen+ Čokolády? +zamrká poněkud zmateně, co s tím jako má co dělat čokoláda+ Tak kamarádství je dobrej základ pro vztah. +pousměje se a mine jeden z posledních stromů, než se dostanou na větší otevřené prostranství mezi polnostmi+ Za chvíli jsme tam. +pousměje se a přehodí si přes hlavu kápi a zapne si plášť u krku, aby se trošku z toho lesa zkulturnila a jak pokračují v cestě tak pomalu začnou míjet vesničani pracující na polích a pomalu k nim začne doléhat hluk a hlahol, až to vypadá že je ve vesnici tržiště+

Ehmn... ne... +zavrtí hlavou trošku stydlivě+ Já? +ukáže na sebe na oko nevěřícně+ Vůbec ne, ale experimentování by mohlo být zábavný. +tváří se jako nevinnost sama+ Ne, opravdu, do postele by s námi nešel ani do ložnice. +vrtí vážně hlavou a dělá na něj oči+ A Van by z něj určitě byla nadšená a on má děti rád. +zkouší to i z druhý strany+ To ano, ale je to strašný výdej energie a je to úplně něco jiného. Bude na míle daleko, úplně neuvěřitelně daleko. +je čím dál smutnější+ Super, tak se předveď. +zazubí se na něj vesele a zařadí se v tichosti za něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2013 20:36

No, já zas jako nevěřím, že má každej někde nějakou Pravou lásku, na kterou si musí počkat... jsou prostě lidi, s kterýma jseš víc nebo míň kompatibilní, a s někým si sedneš výjimečně dobře... neviděla bych to na osud. +uculí se+ Jednou jo. Nejlíp dvě. +usměje se+ Ale myslím, že až na to budem připravený, poznáme to. +pustí se pomalu z kopečka k domkům+ A to se jako nehádali, koho máš radši, nebo kdo bude mít v sexu přednost? +uculí se+ Já si to umím ještě představit v posteli, ale ve vztahu... bych se vyžárlila z podoby. +zazubí se+ No, čokoláda je dobrej substituent... jinejch tělesnejch potřeb. +uculuje se+

No že mě to nepřekvapuje. +zavrtí napůl nevěřícně hlavou+ A jak by sis to jako představovala? +uculuje se, co z ní vypadne :D+ Tomu sama nevěříš, udělal by na tebe dvakrát psí oči a hned bys ho pustila pod peřinu. +kouká na ni pobaveně a pomalu sleduje stopu, plíží se po stopě, a najednou se zastaví, přiloží si prst na rty a přikrčí se za kmen stromu, pomalu se nakloní na mýtinu, kde se společně srotilo několik zajíců :D, Chris zadrží dech a potichu, pomaličku vytáhne šipku z toulce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 říj 2013 20:54

Já si zase myslím, že každý má svůj protějšek, někde. Svojí druhou polovinu, spřízněnou duši nebo jak vy tomu říkáte. To ovšem neznamená, že se musí nutně setkat. +pokrčí zlehka ramen+ To rozhodně. Není kam pospíchat. +pousměje se a jak se pomalu blíží k cíli klouže pohledem po okolí čím dál více+ Ne, nehádali. +zavrtí zlehka hlavou+ Nějak jsme to neřešili... bylo to jak to bylo a skončilo to jak to skončilo. +pokrčí rameny a uhne pohledem, nechce se jí to moc rozebírat+ Jo takhle. +rozesměje se vesele+ Tak doufejme, že se vrátíme dřív než ti dojde. +zubí se od ucha k uchu, když projdou mezi prvními domky míříc ke kostelu+ Půjdeme dovnitř, ale jestli chceš tak můžeš počkat venku. +rozhlédne se kolem odhadujíc lidi kolem sebe+

Nedívej se na mě tak. To ty jsi ten, kdo mi říkal, ať ti říkam cokoliv mě napadne. +tváří se naprosto nevinně, ale v očích jí hrajou veselé plamínky+ No... tak daleko jsem ještě nedošla. +zasměje se vesele+ Tak nějak jsem doufala, že bys mi to pomohl dovymyslet a vypilovat. +zazubí se vesele+ Ale ano věřím... pokud by byl v týhle podobě, jako štěně by se tam vešel. +zamumlá si trošku pod vousy+ Ale udělali bychom mu pelíšek v obýváku a celé dny bychom ho stejně skoro neviděli. Je strašně samostatný. +brouká nevtíravě, ale když jí dá signál, tak zmlkne a přikrčí se. přikrade se s ním ke stromu a vykoukne mu přes rameno+ A je i skvělý hlídač. +zašeptá mu do oučka a políbí na stranu krku těsně předtím než zamíří a vystřelí, zatímco se přitom tiše směje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2013 22:58

Já bych řekla, že kvůli tomuhle hledání toho jedinýho spousta lidí přehlídne něco fakt hezkýho, co má přímo před nosem. +pousměje se, a radši už se jí na to teda nevyptává :D+ To upřímně moc a moc doufám, jinak se mnou bude k nevydržení. +zazubí se, a ostražitě sleduje lidi ve vesnici, když prochází mezi domy+ Nemám zrovna chuť zůstat tady venku. +usměje se, ne že by se k nim snad někdo odvážil, ale pozorujou je teda celkem nepřátelsky; tak počká, až Nef vejde první, a vleze za ní do kostela, nekřižuje se, ale z respektu si sundá kápi, a snaží se co nejrychlejc nechat oči přivyknout šeru+ Budu hlídat. +řekne jí tiše, sice tam zatím nikoho nevidí, ale nepochybuje, že ve stínech se někdo schovává, postaví se ke dveřím a rozhlíží se po výzdobě+

No, lepší na půl cesty než nikde. +uculí se+ Stačí, že máme v baráku koně a Jeefese a teď ještě kočku, takovouhle potvoru tam nepotřebujem, a nikdo ti přece nebrání chodit za ním jak často chceš. +usměje se, založí šipku do kuše a zacíllí, tiše vydechne a je naprosto soustředěný, ovšem když ho vyruší, málem pustí šipku předčasně+ Zlobíš. +zamračí se, ale pak se uculí, zavrtí nad ní hlavou a zacílí zpátky, chvilku čeká, a když si je jistý, vypustí šipku a do stáda jako když střelí (:D), zajíci e rozprchnou, až na jednoho, co padne jako podťatej do podrostu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 říj 2013 23:21

Jo, to je dost možný. +pokývá souhlasně hlavou, ale víc to raději nerozvádí+ Tak ti dáme roubík a někam tě přivážem dokud tě to nepřejde. +zazubí se na ní vesele+ Myslela jsem si to. Stejně bych tě tu nenechala. +zazubí se vesele a sklouzne pohledem od jednoho vesničana k druhému+ Jestli budeš chtít můžeme projít trh potom. Ať vidíš jak to tu vypadá. +pousměje, než vstoupí do kostela. stáhne si z hlavy kápi a pohledem putuje od jedné stěny k druhé prozkoumávajíc okolí+ Dobře. +pokývá souhlasně hlavou a tiše se vydá podél pravé stěny+ Jste tu brzy. Čekali jsme vás až za pár dní. +ozve se ze stínů blízko zpovědnice mužský hlas+ To jistě. Proto tu čekáš už teď. +odvětí mu a co nejvíc uvolněně se otočí potřebným směrem+ Za jak dlouho se můžeme sejít s vašimi staršími? +založí si ruce na hrudi, když se ze stínů vynoří středně vysoký muž zahalený v poněkud ušmudlaném a od hlíny místy zašpiněném plášti+ Tak za týden... možná za dva... +protáhne cizinec na oko zamyšleně+ Týden, dva? +zopakuje po něm Nef a přimhouří podrážděně oči+ Už chápu, proč jste se chtěli sejít tady. +zamručí+

Takže mi pomůžeš vymyslet konec? +zazubí se na něj vesele+ My máme kočku? +zatváří se na chvíli zmateně, ale pak nad tím v duchu mávne rukou+ Já vím, ale není to ono. +tváří se jak nakopnuté štěně :D + Já? To slovo neznám. +zasměje se tiše a raději od něj ustoupí, aby ho nechala na podruhé řádně vystřelit+ Páni... +protáhne a když to vypadá že zatím víc střílet nebude obejme ho zezadu kolem pasu+ ...vypadá to, že si přeci jen na něco pamatuješ. +zabrouká mu do ucha obdivně masírujíc mu ego :D + Učili vás taky jak se stahují a to všechno okolo? +zajímá se, když mu rukama zabloudí pod plášť+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 16:10

No nejsem si jistá, jestli by zrovna tohle něčemu pomohla. +poznamená :D+ Už aby byla tma. +usměje se, a zatím si prohlíží obrazy a vitráže, přesně jak čekala, ze stínů se vyloupne postava, tak se drží blízko, a tváří se že vůbec neposlouchá, ovšem když uslyší ty časový jednotky, zapomene, že dělá zálohu, a nakluše tam rovnou, ruku na hůlce, upřímně nakrknutá a zavrčí na něj, což se v takový budově rozléhá až k oltáři+ Týden, dva?! Tak poslouchej, ty malej zmrde, já ti narvu ten tvůj týden do- ehm. +zarazí se, když vidí Neferetin výraz+ Dřív. +dodá k tomu teda jenom, a opře se o sloup s rukama založenýma na prsou+

No, my přímo ne. Moje sestra, zodpovědnost sama, který chcípne i kaktus, +odfrkne si+ si pořídila kotě. Takže předpokládám, že starat se o něj budu já nebo Jeefes, a ona si akorát přijde sem tam pohrát. +zamračí se+ Docela dobrý, ne? +usměje se, taky potěšený výsledkem, a prodere se skrz trávu k zajícovi, obhlídne svůj výkon a spokojeně nad čistou střelou přikývne a pohladí ji po boku, celej spokojenej+ Párkrát jsem to dělal, ale na špinavou práci mají kouzelníci obvykle lidi. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 říj 2013 19:11

Tobě asi ne, ale nám jo. +zazubí se na ní, nevinnost sama; muže před sebou si prohlíží jako by mu chtěla utrhnout a nacpat tam kam slunce nezasvítí+ Proč? +koukne na ní muž trošku nechápavě, když poznamená, že chápe výběr místa+ Protože.... +nadechne se, aby odpověděla, že tady mu asi prdel nenakope, když jsou v kostele, ale to jim Vicky skočí do řeči+ Vicky. +povzdechne si a hodí po ní zamračeným pohledem+ Tak poslouchej... +přistoupí k muži velice blízko+ ...nemám čas na nějaký tanečky, takže to řeknu rovnou. +přimhouří varovně oči a muž před ní trošku zbělá, když mu po kůži zajiskří magie, ale musí mu být ke cti, že necouvne ani o krok+ Buď se s vaší radou setkáme ještě dnes v noci nebo si tě zítra ráno najdu a stáhnu tě z kůže. Už dlouho uvažuju o vlkodlačí předložce. +usměje se na něj sladce+

Takže budeme mít koťátko. +rozzáří se jak sluníčko, když Chris pronese, že se o kotě bude určitě starat on, takže to znamená, že i určitě ano+ Ale myslím, že to Vicky nakonec zvládne sama, jinak by si ho nepořizovala. +pousměje se a zdá se, že Vicky docela i věří v tomhle+ Jo, lepší než jsem čekala. +zazubí se na něj vesele a líbne ho za odměnu na tvář+ Tak v tom případě ti ukážu jak na to. +zazubí se vesele+ Jen si ulovím svého. +navrhne, že mu to ukáže na příkladu, takže můžou stahovat duo :D+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 21:35

+jenom rozmáchne rukama ve stylu "však jsi to slyšela sama", ale nic neříká, jen si toho chlápka dost nepřátelsky měří, a přikývne, jakože se vším, co řekla, souhlasí do puntíku+

Jo, zvládne, když si teda zrovna vzpomene, že nějaký má. +prská ještě trochu+ Ty mě pořád podceňuješ. +zavrtí na oko pohoršeně hlavou, ale pak se stáhne, aby jí nechal prostor si ulovit vlastní kořist, romantika jak prase :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 říj 2013 21:59

+chlap těká pohledem od Neferet k Vicky a zpět a nevypadá, že by byl zrovna dvakrát nadšenej, zejména když ho na kůži štípe cizí energie+ Týden míň ne... +snaží si vypadat jako by si z jejích výhružek nic nedělal, ale Nef mu skočí vrčivě do řeči+ Dnes v noci... +zopakuje mu a přistoupí o krok blíž nutíc ho couvnout, jinak by do něj narazila+ Kmen je... +protestuje cizinec dál+ ...daleko. Měl bys vyrazit, aby si to stihl. +pokývá Nef hlavou a zapůsobí na něj velice sugestivním způsobem, kdy vyšle svojí magii, aby zapůsobila jako drtivý tlak, jen malý trik, který umí být velice přesvědčivý+ Sejdeme se na hranici. +snaží si cizinec prosadit ještě svou+ Souhlasím. +pokývá Nef souhlasně hlavou a ustoupí mu z cesty+ Jsem ráda, že jsme se domluvili. +zazáří úsměvem v tichosti sledujíc, jak muž odchází+ Tak to šlo celkem dobře. +zamručí trošku podmračeně+

Ono se připomene, neboj. +usměje se a konejšivě ho pohladí po paži+ Já? Ale vůbec ne. Jen tě ráda chválím, když mám příležitost. +zavrtí s úsměvem hlavou a trošku se předkloní předstírajíc že si prohlíží ránu ale ve skutečnosti mu předvádí část svého výstřihu+ Klidně tě nechám pracovat samotného jestli chceš. +zazubí se vesele a pak zvážní a rozhlédne se kolem. sevře v dlani luk a zamíří směrem, kterým se zající rozprchli. našlapuje tiše a neslyšeně, samozřejmě se přitom náležitě nakrucuje a předvádí jelikož ví že jde za ní, obcházejíc mýtinu podél lesa dokud nenarají na zajíce, kteří se zdá se uklidnili po tak hrubém vyrušení a pokračují ve svém téměř nic nedělání. vytáhne tiše šíp z toulce a přiloží ho k tětivě. zamíří, pomalu vydechne a vyšle šíp ke svému cíli. rychle a účelně natolik, že zajíci chvíli jen nechápavě zírajíc co se stalo, než se dají na další útěk nechávajíc svého dalšího mrtvého druha za sebou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 22:32

+Vicky se akorát lehce podrbe na levým boku, a úplně náhodou u toho pod pláštěm ukáže záblesk svýho stříbrnýho arzenálu :D, podmračeně ho pozoruje, jak odtamtud metelí+ Týden! No věřila bys tý drzosti? +koukne na ni vyloženě upřímně pohoršená a zavrtí hlavou+ Takže co teď? Jdeme zpátky? +zajímá se+ Brzo bude poledne. +poznamená+

Já jenom říkám, že existuje důvod, proč jsme jako děti neměli žádný zvířata. +zamručí ještě, a všechny vystavený poklady si důkladně a velice nenápadně prohlídne :D, a drží se zpátky, aby ji při střelbě nerušil+ Chudáci, budou z nás mít nějakou paranoidní psychózu. +zazubí se, když se králíci tak rozletí, a dojde posbírat i její kořist, hodí králíky k sobě na hromadu a vytáhne nůž+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor