Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 12 říj 2013 17:57

+už má sice sbaleno, ale pořád se mu v domu nechce odjet a když uvidí vzkaz, tak zavýskne a vrhne se na něj+

Kočko!
Jsem děsně moc a moc rád, že mi píšeš. Ještě jsem doma, nějak se mi odtud nechce. Všechno je v pořádku, jenom jsem včera usnul u televize a mám na obličeji otlačenej ovladač...
Na dovolenou pojedem tak do divočiny velkoměsta, kočko, mě moc na takový to tradiční stanování neužije. Nemám ti dovíst peřinu? Nebo postel? prosím, dovol mi to. Chybíš mi.
Neboj, o Jeefese se postarám.
Ps: Pozdě, už jsem hvězdou tohohle měsíce a všichni mi závidí.

Miluju tě. Byron.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 21:30

Já vím, snažím se psát často, jen to nevychází vždycky když bych chtěla. Pořád je potřeba něco dělat, ale myslím na tebe.
To jsem fakt ráda, já taky stanuju jen na fesťákách, jinak to jde mimo mě. Ráno zima, souložit se v tom pořádně nedá, vzduch děsnej. S postelí bych tu byla suprnenápadná, zkusím to navrhnout. Zatím mi drž vyhřátý místo u sebe pod peřinou. Ani nevíš, jak se těšim, až budu zas spát vedle tebe. Už to bude brzo, slibuju.
Jenom měsíce? Tss, to abych se příště víc snažila.
Posílám pusu.

Já tebe. V.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2013 13:04

+uculí se na tu její odpověď a pak konečně chytne tu tašku, nainstruuje Jeefese a taky mu dá výplatu a na prachovky a ještě něco navrch, aby si moh udělat mejdan a pak naskočí na motorku a odeje na Tvrz+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 led 2014 19:42

to ne no, to chce koupat se v něčem co je dobrý i teplý. Třeba... v horký čokoládě! +zasvítí jí oči a zazubí se na něj+ no doufejme že nemá v ukazováčku samopal nebo tak něco. +uculí se a rozhlíží se okolo+ Mrtvý dvojčata? +vykulí oči+ Prosím tě na co to koukáš za filmy? +zavrtí hlavou+ Byrone! +dostane najendou nápad+ Kouknem se na nějakej děsnej horor. +zazubí se na něj+ A já se budu strašně bát. +připustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 led 2014 19:55

To by pak bylo jako bahení koupele. S těma bublinama. +zasměje se a hned po jejím návrhu mu zasvítí oči+ Osvícení! Koukneme se na Osvícení. S Nicholsnem. Vidělas to? +málem tam poskakuje a hned se vrhne k noťasu to stahovat, aby se na to mohli kouknout+ A budem se bát. +zazubí se na ni+ Že nachystáš něco dobrýho k jídlu? Prosím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 led 2014 20:50

Ty bys mi prděl do horký čokolády? +uculí se+ Neviděla, ale zní to pěkně strašidelně. +koukne na něj opatrně+ Tak přines nějaký peřiny, jo? +usměje se, a zatím skočí dolů udělat pořádnou dávku popcornu, sendviče s ruznejma náplněma, muffiny a ještě nějaký pochutiny, taky dost pití a nějakej alkohol, až bude potřebovat panáka, a vybalancuje s tím nahoru+ Už je to stažený? +usměje se na něj a zaleze do hnízda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 led 2014 21:01

Neprděl! Já bych do čokolády v životě neprděl! +ohradí se dotčeně+ To ty bublinky z tý vany. +zazubí se+ Jasně. +kývne a začne jim tam chystat hnízdo z peřin a polštářů a když tam dojde, tak se to akorát dostahuje+ Jasně. +zazubí se na ni+ Pečlivě se usaď, protože je to božácký. Samozřejmě. Já bych nikdy nic špatnýho nevybral. +usádlí se tam za ní a nalepí se na nni, jako že ji bude statečně držet, aby se nebál. Teda ona, aby se nebála, samozřejmě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 led 2014 21:11

No jenom jestli. +uculí se, a přitulí se k němu, aby ho mohla v případě nutnosti držet za ruku, přikryje se až po bradu, a když film začne, zírá na to s vykulenýma očima, a v obzvlášť hroznejch momentech mu div nevleze pod triko, tiskne mu dlaň a srdce jí buší jak o závod+ Ježišmarja on je zabije, že jo. +vytřeští na něj bulvy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 led 2014 21:18

+kouká na to stejně vyplesknutě jako ona i když to už viděl a jednou rukou nepřítomně ujídá popcorn+ Nezabije, kočko. Neboj. +uklidňuje ji trochu přidušeným hlasem a sleduje ten film+ Určitě je nezabije. +uklidňuje je oba vytrvale+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 led 2014 01:07

+vezme si trochu popcornu z misky na začátku, ale akorát ho žmoulá v dlani, dycky když je tam nějakej lekací moment tak sebou škubne, ale aspoň nekřičí nahlas, a když je to obzvlášť děsný, přitiskne si ruku na pusu a skoro ani nemrká, aby o nic nepřišla, poněkud mu drtí dlaň a tiskne se k němu skoro jako by se bála že z druhý strany na ni vyskočí chlap se sekerou, takže když se na peřinu vyhoupne malej chlupatej stín, zcela neelegantně zavřeští jak malá holka, vjede mu do náruče a tep má nejmín trojcifernej, ale když bestie vyleze na světlo, ukáže se že je to jen kocour co se jim pokouší vetřít do postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house