Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 říj 2013 00:43

Tak on není vždy tak obrovský. +zazubí se vesele nazpět+ Jo, prý z něj byla naprosto nadšená. Ne že bych se jí mohla divit. +pokývá hlavou+ Hmn... +koukne na ní zvědavě+ Tak super. +usměje se na ní nadšeně a vzápětí seskočí za ní+ Tak do půl hodiny bych vyrazila, takže se zatím můžeš najíst nebo ještě projít. Houknu na tebe, jen ještě něco vyřeším se Samuelem. +pousměje se a jde se shánět po jmenovaném vlkodlakovi+

Tak pozor, on není žádná příšera. +koukne na něj na oko pohoršeně, ale pak se vesele rozesměje+ Warlow je můj zvířecí společník stejně tak jako je Caesar Neferetin. +osvětlí jaký má vztah ke zvířeti před sebou a jen pobaveně sleduje, jak si vlk Chrise očichává a na jeho seznámení si jen souhlasně odfrkne, jelikož je poměrně dost inteligentní tvor a rozumí, co mu kdo říká, to jen někdy předstírá že je naprosto hluchej+ No tak, Warlow, to by stačilo. Nech Chrise trochu rozkoukat. +poplácá vlka po boku. ten po ní jen loupne očkem, olízne jí tvář a odběhne kousek stranou, kde se natáhne spokojeně na zem+ Víš, že mě to napadlo? +koukne na něj naprosto nevině+ Zejména pokud mě budeš takhle každý ráno trápit. +udělá na něj smutnej psí obličej, ale v očích jí vesele jiskří+ Navíc hezky hřeje. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 16:03

Dobře, já se zatím nějak posbírám. +souhlasí s úsměvem, vrátí se ke svým věcem a najde tam vrácenej dopis od Byrona, tak se rozculí jak pako a hned mu odepíše, posnídá kus chleba a pořádně velkou čokoládu, a na ksichtě má pořád přilepenej mírně dementní úsměv od ucha k uchu+

No já nevím, je skoro větší než moje auto. +přimhouří podezíravě oči, ale radši drží, když je tak vehementně očmucháván, aby mu zvíře v záchvatu sebeobrany neuhryzlo nos; jakožto někdo, kdo vyrostl maximálně s koňma, na to není moc zvyklej :D+ Ty má snad v plánu souložit uprostřed tábora? plnýho upírů, který slyší každé šustnutí? +zvedne obočí pobaveně+ Já taky hezky hřeju! +zatváří se vrcholně uraženě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 říj 2013 18:52

Ty máš tak malý... auto? +vykulí na něj oči, protože jí nepřijde, že je Warlow nějak extra velkej, jak je na to zvyklá. vlk zatím doočuchá Chrise a spokojeně si odfrkne, potom ještě Jasmine ňufne do ramene a lehne si jim do nohou+ Ne, v táboře plnym upírů ne, ale jestli sis nevšiml, tak jsou všichni pryč a vrátí se až večer. Ovšem vlkodlaci to je jiná. +zazubí se vesele+ To ovšem neznamená, že mě netrápíš. +zatváří se jako neviňátko+ Hmn... +koukne na něj zamyšleně a pak zničeho nic se mu vrhne kolem krku a natulí se k němu+ ...jo máš pravdu. Hřeješ moc hezky. +zasměje se mu tiše do ucha+

+Nef zatím obejde celý tábor a s každým z vlkodlaků prohodí pár slov, potom do sebe hodí něco málo k jídlu a zapije to čajem. sbalí pár nezbytností a při pohledu na Chrise s Warlowem se vesele uculí+ Koukám, že s Warlowem. +zazubí se vesele, když k nim dorazí+ Vezmu Vicky sebou do vesnice, abychom našli našeho posla. +sdělí jím, kam se chystají+ Co kdybyste vy dva zatím zašli na lov? +zajímá se vesele, když si představí, jak Chris skáče po zajícovi+ To bychom mohli. +pokývá Jasmine souhlasně hlavou+ Co ty na to? Stejně si mi slíbil ulovit tu veverku. +zazubí se Jasmine vesele na Chrise+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 19:42

Malý, ale rychlý. +uculí se+ Nepotřebuju si nic kompenzovat rychlým autem. +zazubí se a oči mu blýsknou+ Ale domů s námi nepůjde, že ne? +vykulí zděšeně oči, když ho to napadne+ I tak je to na mě trochu moc velký exhibicionismus. +uculí se+ No proto. +zasměje se a sevře ji v náručí, a když jde kolem Neferet, radši ji pustí, aby nedostal :D+ To bychom ale mohli. +přikývne, vyskočí na nohy a najde si kuši+

+Vicky se nají a připraví, věci si sbalí do vaku, aby ho mohla jen popadnout, až se vrátí, Byronovy vzkazy si schová do korzetu, aby je měla furt u sebe, zkontroluje si zbraně a pomalu se k Nef připojí+ Kolik nás půjde? +zajímá se+ Něco důležitýho, co bych měla vědět, abych nezačala mezinárodní konflikt? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 říj 2013 20:01

To je pravda. Nepotřebuješ. +odsouhlasí mu s úsměvem, proč mu nezvednout trochu ego, že :D+ No... +podívá se na vlka posmutněle+ ...nemůže? +koukne na něj psíma očima, ale je zřejmé že by ho nechala tady kdyby jí to Chris zatrhl+ Sakra, no co s tebou mam dělat. +zasměje se vesele a zavrtá si mu na chvíli obličej na svoje oblíbený místo na jeho krku, dokud se u nich nezastaví Nef+ Super. +zazubí se vesele a vyskočí na nohy+ Kdy se vracíte? +zajímá se, zatímco se vyhrabe ze zavazadel luk s toulcem šípů+ Tak do dvou tří hodin budeme zpátky. +pokrčí Nef výmluvně rameny+ Tak dobře. Dejte na sebe pozor jo. +rozloučí se s ní na chvíli a stočí pohled k Chrisovi+ Cos to vyhrabal za tentononc? +zazubí se na něj vesele, když ho pozoruje s kuší a obratně si přehodí toulec přes záda+

Půjdeme sami. +přehodí si tašku přes rameno+ Hmn... +zamyslí se nad jejím dotazem+ ...žádná magie na veřejnosti, ale myslím, že to ti ani nemusím říkat. +pousměje se+ Když nebudeš s místními moc mluvit, tak všechno bude dobrý. Jen si dej pozor na kapsy. Nemyslím si, že by tam byl nějaký lapek, to bychom museli mít sakra štěstí, ale pro jistotu. +poradí jí, když pomalu zamíří na kraj mýtiny+ Koukám, že se ti vrátil dopis zpět. +poukáže na její šťastný výraz+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 20:49

Jen my dvě křehký ženy? Co když nás někdo přepadne? +zazubí se, ale ve skutečnosti má spíš obavu nechat tu Chrise samotnýho, aby se na něj nedomluvili :D+ Jasně, nepoužívám ji, když se nemusím bránit. +přikývne+ Stejně u sebe nemám nic, co by mi mohli sebrat. A taky nemám kapsy. +zazubí se+ Jo, to kouzlo zabralo. +rozculí se zase, když si na to vzpomene+ Jsem fakt ráda, on by doma šílel, kdybych se neozývala. +usměje se+ Na tebe tu nikdo nečeká? +zeptá se nenápadně, taky by byla ráda, kdyby si našla někoho jinýho než Jadea, vzhledem k tomu, že jestli to Chris s Jasmine budou nějak pytlíkovat dlouhodobě, nejspíš se s Neferet a jejím případným partnerem budou setkávat na rodinných akcích, a to by mohlo být celkem divný :D+

No to teda nemůže. +zavrtí hlavou, a připadá si rezolutně rozhodnut, ale kdoví, zda by nemohl být přecejenom přesvědčen... :pii + Dvě hodinky jsou akorát. +přikývne, pověsí si kuši na záda a vezme si toulec se šipkami+ Tohle? To je moje mocná zbraň. +uculí se a pustí se mezi stromy směrem kde tuší vodu, protože kolem napajedla by na něco mohli narazit spíš+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 říj 2013 21:07

My a křehký? +koukne na ní pobaveně+ Tak mu nakopeme zadek, ne? +zazubí se vesele+ Nemít kapsy, to je dobrej chyták na lapky. +zasměje se vesele a projde mezi prvními stromy+ Tak to jsem ráda. +pousměje se, když vidí jak svítí jak sluníčko+ Tak to bychom nemohli dopustit, že jo. Bych ti pomohla vymyslet něco jiného. +mrkne na ní spiklenecky+ Na mě? +zamrká trošku překvapeně+ Ne, nikdo. +zavrtí nakonec hlavou a seběhne z menšího svahu na hlavní cestu, po které se vydá+ Naposledy to skončilo... ne zrovna nejlíp, takže nikoho ani nehledám. +pokrčí nakonec rameny, ale tak trošku kecá. tedy nehledá, ale nemůže říct, že by jí někdo nepadl do oka, i když má pocit, že na nějaký partnerství to není :D+

Opravdu ne? +dělá na něj psí očka rozhodnutá ho, až budou mít větší soukromí, hezky přemluvit :D + Tohle? Já myslela, že to je něco jiného. +zazubí se na něj naprosto nevinně a zamíří s ním k vodě sledujíc zem pod nohama a našlapujíc naprosto neslyšeně+ Kdy jsi byl naposledy na lovu? Lovil si nědy vůbec? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 23:12

Chudák malej. +zazubí se, a zamíří s ní mezi stromy směrem, kde asi leží vesnice+ No na něco alternativního bych přijít musela, to bych mu nemohla udělat. +pousměje se+ My jsme divný, vlastně jsme spolu nikdy nechodili tím normálním způsobem, kdy člověk občas vyrazí na rande, prostě od tý doby co jsme se do sebe zakoukali jsme byli pořád spolu, každej den, a od sebe maximálně na víkend, takže ještě nikdy ne na tak dlouho. +pokrčí rameny+ Na jak dlouho to tady vůbec vidíš? +sonduje nenápadně :D+ Tím se nesmíš nechat omezit, podívej jak skončil můj poslední vztah. +uculí se+ Taky jsem si přísahala, že nebudu randit nejmíň dvacet let.+zahýbe obočím+

Naprosto a rozhodně ne, určitě bys ho nechávala spát v ložnici, a já před zvířatama nesouložím. +zaculí se, a lesem se pohybuje celkem s jistotou, pomalu dojdou k vodě a zamíří podél proudu potoka, tišeji, naslouchajíc zvukům lese, a rozhlíží se okolo+ Už to pár let bude. +přikývne+ Ale mezi čistokrevnými kouzelníky je to celkem oblíbená kratochvíle. +usměje se+ Doufám, že pořád umím střílet. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 říj 2013 23:29

No co, příště by si rozmyslel jestli chce někoho přepadávat. +zasměje se vesele+ Divný? Ne to bych neřekla. +zavrtí nad tím s úsměvem hlavou+ Je to hezký, že jste takhle pořád spolu a nelezete si na nervy a jste prostě zamilovaný. +pokrčí zlehka rameny, jak se víc zachumlá do pláště pohledem nenápadně sondujíc okolí+ Navíc já se svým posledním přítelem... mimochodem byli dva... rovnou skončila v posteli a nějaký chození na rande jsme moc neřešili. Takže rozhodně nemám co soudit. +pousměje se smutně+ No... +zamyslí se nad jejím dotazem+ Zítra večer bychom se mohli setkat se staršími kmene a ten další večer provést rituál. +prohrábne si zamyšleně vlasy+ A pak by se vidělo jaký tah udělá Senders, ale myslím že do týdne maximálně čtrnácti dnů bychom vás mohli propustit domů. +pousměje se+ No jo, jenže ty jsi do toho spadla rovnou po hlavě. Pokud se mi to stane, tak nebudu váhat, když budu mít aspoň naději, že to někam vede. +pokrčí zlehka rameny+

Nesouložíš? +vytřeští na něj oči jako by jí to naprosto šokovalo+ A v lese souložíš? +zajímá se vesele+ Tak bychom mu udělali pelíšek u mě v ložnici nebo v obýváku a nebo dole v hale a nebo by taky mohl bydlet v tom lesíku za domem. +sype jeden nápad za druhým kde vlčka ubytovat+ Ani by si nevěděl, že tam je. +brouká+ To rozhodně brzo zjistíš. +zazubí se na něj na to střílení+ Ale nejdřív musíme něco vystopovat. +posadí se na bobek a špičkami prstů přejede po jednom z otisků tlapek+ Je libo zajíce? +zazubí se na něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2013 18:30

No, hezký nevím, ale nějak jsem si nikdy neuměla moc představit, že bysme spolu jako někam šli, on mi pak dal pusu a šel spát někam jinam, než já. +pokrčí rameny+ Prostě to bylo vždycky jasný, že budem spolu, a tím jak nemáme ani jeden žádnou práci, tak jsme spolu fakt pořád. +usměje se nejistě+ Jako dva najednou? A věděli o sobě? +vykulí oči+ Ale jinak si myslím, že to o tom, na kolikátým rande mu máš dát, je pěkná blbost... já jsem vždycky dala na pocit, když mi to přišlo správný, tak jsem se s ním prostě vyspala. +pokrčí rameny+ No, to by nebylo tak hrozný. +připustí+ Mám s sebou hodně čokolády. +poznamená nesouvisle+ Jo, po hlavě je to správný slovo. +zasměje se+ Ale taky jsme na to nevlítli hned, chvíli jsme byli jen kamarádi. Člověk se musí naučit přestat bát, že u někdo ublíží. +pousměje se, a rozhlíží se po prvních domcích mezi stromy+

A ty snad jo? +pozvedne obočí pobaveně+ To jsem netušil, že máš tak exhibicionistický choutky. +uculuje se+ No to víš že jo, já jednou kývnu, a pozítří ho nastěhuješ k nám do postele. Mně je to úplně jasný. +vrtí hlavou+ Přece sem za ním můžeš jezdit. +navrhuje nenápadně+ zajíc může být. +usměje se vesele, skloní se ke stopě a rozhlídne se, kam směřuj, rozhrne trávu a zamíří po stopě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor