Tak on není vždy tak obrovský. +zazubí se vesele nazpět+ Jo, prý z něj byla naprosto nadšená. Ne že bych se jí mohla divit. +pokývá hlavou+ Hmn... +koukne na ní zvědavě+ Tak super. +usměje se na ní nadšeně a vzápětí seskočí za ní+ Tak do půl hodiny bych vyrazila, takže se zatím můžeš najíst nebo ještě projít. Houknu na tebe, jen ještě něco vyřeším se Samuelem. +pousměje se a jde se shánět po jmenovaném vlkodlakovi+
Tak pozor, on není žádná příšera. +koukne na něj na oko pohoršeně, ale pak se vesele rozesměje+ Warlow je můj zvířecí společník stejně tak jako je Caesar Neferetin. +osvětlí jaký má vztah ke zvířeti před sebou a jen pobaveně sleduje, jak si vlk Chrise očichává a na jeho seznámení si jen souhlasně odfrkne, jelikož je poměrně dost inteligentní tvor a rozumí, co mu kdo říká, to jen někdy předstírá že je naprosto hluchej+ No tak, Warlow, to by stačilo. Nech Chrise trochu rozkoukat. +poplácá vlka po boku. ten po ní jen loupne očkem, olízne jí tvář a odběhne kousek stranou, kde se natáhne spokojeně na zem+ Víš, že mě to napadlo? +koukne na něj naprosto nevině+ Zejména pokud mě budeš takhle každý ráno trápit. +udělá na něj smutnej psí obličej, ale v očích jí vesele jiskří+ Navíc hezky hřeje. +zazubí se na něj vesele+