Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 08 říj 2013 23:28

+sedí v posteli a bojí se pohnout aby se nesesypal. Sleduje jak se oblikat a v hlavě má naprostý prázdno. Když si Vici sedne na postel tak se přesune a sedne si vedle ní+ Taky tě miluju Kočko. +usměje se na ni+ Hlavně se mi vrat jo? +koukne na ni a chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 23:39

+hladí ho po ruce a v krku má knedlík jak kráva, neschopná otevřít pusu, aby se nerozbrečela+ Jasně že se vrátím. +odkašle si trochu a doufá, že se jí moc netřese hlas+ furt ti dlužím ten sex ve zlatejch bikinách. +uculí se trochu+ Jeď na tvrz. +řekne potom potichu+ Tam aspoň nebudeš furt sám, a já ti napíšu hned jak přijdu na to jak, jo? +usměje se+ A vrátím se, slyšíš? +chytne ho za tváře a dá mu pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2013 23:42

To víš že pojedu. +prikyvne a ještě ji polibi+ Jo vratis se. +pokyve hlavou a snaží se nedrzet její ruku tak křečovitě+ Tak bez už. +zašeptá+ Bez nebo tě nepustim. +pousmeje se smutne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 23:47

Však jdu. +přikývne, ale nějak se k tomu nemá, na jednu stranu nechce nic víc, než aby ji nepustil, ale ví, že musí, zvedne se z postele a hodí si na záda batoh, usměje se na něj jak nejpřesvědčivějc dovede, posbírá všechno úsilí a vypadne ze dveří, seběhne po schodech, aby si nedala šanci si to rozmyslet a otočit se zpátky, najde ty dva a přemístí se s nima pryč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2013 12:30

+s vypětím všech sil pustí její ruku a oplatí jí její úsměv, pak sleduje jak odchází a pár chvil na to se rozbrečí jako malej kluk, otočí se a spadne zpátky do polštářů, kde čichá její vůni a nakonec zase usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 14:57

+druhej den kolem oběda se vedle něj na polštáři objeví naněkolikrát přeloženej papír se vzkazem

Byrone,
zkouším různý možnosti spojení, tak snad se to k tobě dostane. Vložila jsem na ten papír vratný kouzlo, co se aktivuje Mečounem, kdybys mi chtěl taky něco poslat, správně by se to ke mně mělo vrátit.
Všichni jsme v pořádku a nepoškozený, akorát je mi furt zima a z toho ježdění na koni mě pěkně bolí zadek, a taky se mi děsně moc stejská. Zatím nemám páru, jak dlouho to tu zabere. Doufám, že mi do tý doby nedojdou cigarety.
Buď na sebe opatrnej, jo?
Myslím na tebe,
V.
+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2013 15:02

+jde kolem a najednou si všimne papíru, tak se k němu vrhne a rozdělá ho tak nadšeně, že ho trošku roztrhne. A culí se, když si čte její vzkaz, hned si vezme tužku a odpoví jí+

Drahá Vici,
už teďka se mi děsně moc stejská a až se vrátíš, tak ti ten zadek rozmasíruju. Zejtra jedu na Tvrz. Jsem rád, žes mi napsala, ani nevíš jak.
Příště bys mi mohla poslat nějakou nemravnou fotku, protože - jak jsem zjistil - tak žádnou nemám.
Miluju tě a vrať se brzo.
B.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 15:38

+odpověď přijde tentokrát obratem, protože mají zrovna pauzu a táboří v lese, takže na to má čas
No tak to se těším. Budu se snažit psát ti tak obden, když budu mít chvilku, někdy to časově nevyjde, tak se neboj, když se den neozvu. Chybíš mi, tak se cpu čokoládou, až se vrátím, budem to muset vycvičit.
Miluju tě.
V.
P.S.:Koukni se do mobilu. Neužeň si odřeniny choulostivejch míst.;)

a když se koukne do mobilu, nějaký ty nemravný fotky co mu předem přichystala, tam najde :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2013 16:55

Prosím tě, piš mi pravidelně, nebo tu vylítnu z kůže a zburcuju tu půlku osazenstva.
Do mobilu? Fakt... Oh... No... Já už musím jít, kočko. Tak na sebe dávej pozor :D
B.

+Ve chvíli, kdy se koukne do mobilu, tak nestačí zírat a jde si najíjt nějaký soukromý místo, kde se s tím mobilem na pár hodin zavře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 15:58

+když má zas možnost, což je asi za dva dny, napíše znova, a snaží se to udržet co nejvíc obyčejný, aby se nebál+

Zlato,
co novýho doma? Tady nic moc, brácha se hned první den málem popral, ale upíři už si na nás nedovolujou, a vlkodlaci jsou fajn. Furt jenom jezdíme na koni a táboříme v lese, takže už mě bolí úplně všechno a jsem permanentně zmrzlá. Nějak začínám bejt na spaní na zemi stará čéče. Prosím tě jestli plánuješ na někdy nějaký dovolený v divočině, rozhodně si vezmem stan a karimatky, a bude to tak na víkend. Když to dobře půjde, za pár dní bysme mohli udělat ten rituál, kvůli kterýmu tu jsme, a pak se uvidí.
Už jsi na Tvrzi? Jestli se nevrátíme do konce měsíce, musíš dát Jeefesovi peníze, dávám mu každej měsíc šek, aby měl na jídlo a na prachovky, nebo co já vím, co s tím dělá. Pozdravuj ho a dejte mi na sebe oba pozor.
Chybíš mi.
V.
P.S.: Opovažse těma fotkama chlubit v hospodě. :D
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house