Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2013 22:15

+kouká, jak mu čučí na ten chleba, tak se uculí a dá jí kousnout, ale jenom trochu, aby mu to nesežrala, a trochu jí rozcuchá přeleželý vlasy na boku+ To jo, určitě si vymyslej menu, ale vdáváš se ty, takže si určitě můžeš něco nadiktovat. +zazubí se+ Nepotřebujem nic. +zavrtí hlavou+ svědek je Třináctej, a kluci tam taky budou. Potřebujem to akorát myslet vážně. +usměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2013 22:31

+s uculem na něj kouká já to plánuje pojídání svůj chleba a je šťastná. Až tak že najednou je snídaně zapomenuta Wenai skočí po Lamorovi jeho chleba taky někam odletí a oba skoncej v trávě. Ale je to dost měkký přistání+ Já tě zeru Locke. A budeme se brát na střeše a na svatební cestu si ukradnem loď. +zazubi se na něj načež se k němu skoni a hluboce ho polibi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2013 22:39

Jídlo! +vyjekne zděšeně, když na ně tak skočí a on instinktivně natáhne ruce, aby ji chytil, a chleba mu vyletí z ruky a pochopitelně dopadne namazanou stranou do trávy; ale pak ho zaujmou její rty, takže zas tak zničenej z absence svý snídaně není+ Stýská se ti po mejch neodolatelnejch kormidelnickejch schopnostech, co? +uculuje se a polibky jí oplácí, rukama jí sklouzne na zadek, a jen tak neagresivně a s potěšením ji líně ohlazuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2013 23:38

Zapomeň na chleba. +zazubi se na něj a jemne mu olibavani rty a prstama se prohrabuje ve vlasech+ Jo hlavně ty tvyho kormidelnicky schopnosti mi chybí. +uculi se na něj+ Ale mohli by sme slohnout jen nějakou menší loď. Tak pro dva.... +jestli teda nechceš vzít kluky taky. +koukne na něj a skoro to vypadá že to myslí vážně. Ale jenom skoro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2013 23:42

Fakt? +vykulí oči jakože nadšeně+ To budou mít kluci děsnou radost, že ti to nevadí! +usměje se, ale pak se zazubí a dá jí pusu+ Seberem jen nějakou bárku, Kůstko. Na velkou loď je potřeba trochu větší posádka. +uculí se na ni+ Ledaže bys uměla zkasávat plachty kouzlem. +mrkne na ni a nenápadně ji jemně hladí po kůži pod lemem košile+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 říj 2013 12:28

No jasně. +zasměje se a klesne vede něj do trávy a vytáhne ho nad sebe a pohladí po ramenou v tenký haleně+ To sice umím, ale velká loď by nám byla k ničemu. +usměje se a přitáhne si ho k polibku, dlaněma mu zatím skloouzne na záda a pohladí mu zadek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 říj 2013 12:46

No museli bysme furt mejt palubu, a nebyla by zrovna nenápadná v přístavech. +uculí se, a když z něj sklouzne, nespokojeně zamručí, převalí se na ni a skulí ji pod sebe, vtiskne jí pusu do koutku rtů a přejede na krk, lehce skousne jemnou kůži a trochu vsaje, a pak to poranený místečko přejede rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 říj 2013 14:59

Žádný přístavy... +vydechne+ Pojedeme na nějakej opuštěnej ostrov a tam budeme celý dny chodit nahatý. +zasténá mu potichu v rukách, prostě si nemůže pomoct+ Locke... +vydechne+ Já mám z tebe už zas vlhko v kalhotkách... A to ani žádný nemám...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 říj 2013 15:03

No, to rozhodně beru. +zazubí se+ Ale obávám se, že na stavění chatrče z palmovejch listů sis vybrala špatnýho chlapa, já v životě nepostavil ani budku pro ptáky. +uculí se+ Vůbec žádný? Až takovou mám kliku? +zazubí se vilně a hned jí sklouzne rukou do klína, aby se přesvědčil+ No teda. To je ale parádní ráno. +zasměje se, donutí ji tochu roztáhnout stehna a pohladí ji po závojíčkách+ Řekni mi, co chceš. +vydechne jí tiše do kůže na krku, a prstem neomylně najde klitoris+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 říj 2013 16:52

Chatrč potřebovat nebudem. +uculí se na něj a trochu teda roztáhne nohy, když jinak nedá+ Co na to říct, jseš šťastnej muž, Lamoro... +zašeptá, ale pomalu o tom neví, jen s úsmevem si užívá jeho doteků+ Hm? +koukne na něj+ Já mám všechno, co chci, Locke. +pousměje se a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí