Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 18:49

+přikývne vážně hlavou, že je to skutečně drsný, ale je to tak dlouho a navíc má tolik starostí kolem že neměla čas na to příliš myslet, takže to zvládá+ Jsme na to zvyklé. Koupeme se v tom pomalu od dětství. +pokrčí zlehka rameny, že si člověk za nějakou dobu zvykne na všechno+ To všichni. +povzdechne si spíš sama pro sebe, ale víc to nerozvádí+ Je mi to jasný. +zasměje se vesele a pak jí nechá v klidu se vyspat. domluví s Mariusem pár podrobností a pohledem upíry vyprovodí, když zamíří do denního úkrytu. ještě obejde jejich vlčí doprovod, prohodí s nimi pár slov a domluví pár drobností, než si zaleze pod vlastní deku+

Jo, nejen to. +zasměje se vesele a chvíli sleduje Samuela, než zmizí mezi stromy+ Měli, ale s ohledem k tomu, že vás čeká ten rituál se s Vicky pořádně oba vyspíte. +usměje se na něj ať si s hlídkou nedělá starosti, že to za ně obstará+ To jen proto, že musíme počkat na zpětnýho posla. +pokrčí výmluvně rameny+ Tak jo na to se docela těším. +zasměje se vesele, když si představí jak skáče po stromech a stíhá veverku+ Ale já bych se ráda vmáčkla. +udělá na něj psí očka a zahrabe prstíkem+ A aspoň by ti nebyla taková zima... dny a noci jsou zde chladné... +protáhne naprosto nevinně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 20:36

+stulí se pod dekou do klubíčka, nohy si strčí k ohni, aby ji nezábly, z vaku vyloví Byronovo tričko, smotá se kolem něj, zaboří nos do látky a za chvilku se jí povede usnout+

To není moc fér. +zamračí se+ Nechci kvůli tomu nějaký úlevy. +zavrtí hlavou+ No to je i jasný, že by ses mačkala. +uculí se a trochu se posune, aby tam bylo místo, ještě je přikryje a nějak se tam porovnají, schová obličej do tepla, a za chvilku vzhledem ke svý schopnosti zalomit to všude spí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 20:45

Neboj se. Hlídkování si užiješ ještě dost a dost. +pousměje se, že si nemusí dělat starosti, že by na něj později zapomněli a přitulí se zády k němu. jednu jeho ruku si obtočí kolem pasu a zavře oči. chvíli ještě přemýšlí, než jí únava přemůže a usne jak zabitá+

+vyloupne se z lesa těsně před rozedněním. vlk velký jaka malý poník, kterého se nesnaží nikdo zastavit. zastaví se na chvíli u Samuela a nechá ho, aby na něj mluvil a sem tam si odfrkne na souhlas nebo zavrčí nesouhlasem, jak reaguje na jeho slova jako by všemu naprosto rozuměl a potom zamíří ke svému konečnému cíli. uloží se na místo mezi Jasmine a ohněm, takže bude první co uvidí jakmile se probudí. složí si hlavu na packy a zavře oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 21:23

+vzbudí se dost brzo, tak se vyhrabe z pokrývek, ohřeje si kouzlem čaj od včera, Byronovo tričko složí pečlivě do torny, zapálí si a trochu se protáhne, a než se tábor probudí, toulá se mezi stromama na dohled od ostatních, ale přece jenom trošku sama, a připadá jí to tam i celkem hezký+

+Chris si naopak kliďánko přispí, ohřívací kouzlo kolem nich udržuje příjemnou teplotu, tak se akorát trošku převalí a mírně pochrupuje, pod zády ho sice trišku tlačí kořen, ale jinak se mu spí výborně, a něco pěknýho se mu zdá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 21:33

(a Vicky nepřijde divný, že vedle ohně a Jamisne leží vlk jak kráva? :D )

+Neferet se probudí po pár hodinách, aby vystřídala jednoho z vlkodlaků na hlídce a usadí se na větvi jednoho ze stromů+ Ranní ptáče? +houkne na Vicky, když kolem ní, tedy stromu na kterym sedí, projde a vesele se na ní zazubí a zamává jí na pozdrav+

+Jasmine spí celkem v klidu podvědomě vycítí, že mají návštěvu, na kterou celou dobu čekala. rukou zapátrá před sebou, dokud nenarazí na chundelatou srst, do které se zamručením zaboří prsty, obejme vlčí tělo jednou paží a spokojeně spí dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 22:33

[quote="Jasmine Clarvik"](a Vicky nepřijde divný, že vedle ohně a Jamisne leží vlk jak kráva? :D )

(no dyť ví, že jsou s nima vlkodlaci ne? :D myslíš že je pozná od sebe? :D)

+div se nepočůrá leknutím, vyšplíchne půl hrnku a už má ruku na hůlce, když na ni promluví, ale jak ji uvidí, usměje se+ Já nikdy nespím moc dlouho. +pokrčí rameny, odloží si hrnek pod stromem a prohlídne si kmen stromu, obšancuje pohledem místa, kde se dá zapřít, a celkem obratně vyleze nahoru a usadí se na protější větvi+ Jsou větší, než jsem myslela. +poznamená s pohledem upřený na tu krávu u ohně :D+ A vypadají mnohem víc jako... no, vlci. +usměje se+

+Christian se taky pomalu začne probouzet a trochu sebou zamele, a jak se mu zdálo něco hezkýho, že skoro zapomněl, kde jsou, a je k ní tak hezky přitulenej v teple, ruce se mu v polospánku rozběhnou po jejím těle, rukou lehce stiskne ňadro a druhou vnoří do čehosi hustého a hebkého, a říká si, jak má Jasmine krásně jemný vlasy :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 22:49

( :D hups tak to mě nenapadlo :D tak jo už mlčíme :D

+kousne se do rtu, aby se nezačala smát, když se jí lekne, ale chápe jí a v duchu si zároveň vynadá, že by jí takhle neměla lekat+ Cože? +zamrká trošku překvapeně, když stočí pohled směrem, kterým Vicky poukazuje+ Ale ne, to není vlkodlak. +zasměje se tiše a zavrtí nad tím hlavou+ To je Warlow. Jasminin zvířecí společník. +vysvětlí jí to, ale když vidí, že se netváří o moc chytřeji musí se vesele zazubit+ Asi tak jako já mám Caesara, tak ona má jeho. +pokývne hlavou k ohni, fajn je to spíš tele :D+ Vlkodlaci vypadají podobně, ale jsou mnohem větší. +pokrčí zlehka rameny+ Tak za hodinu dvě půjdu do vesnice najít našeho posla. Jestli budeš chtít můžeš jít taky. +nabídne zkusmo+

+Jasmine se začne také pomalu probouzet zejména, když jí začne ošmatávat pod dekou :D spokojeně zamručí a napasuje mu zadeček do klína a sugestivně jím začne vrtět. vlk jen podezřívavě zvedne hlavu a koukne na ně, když se tak začnou vrtět. nakloní hlavu na stranu a pak na druhou stranu a odfrkne si, když mu Chris zaboří prsty do srsti, jako by se mu to nezamlouvalo, že na něj sahá bez dovolení, ale je spíš otráveně pobavený, když vstane a přesune se jim do nohou, aby na něj nikdo nesahal+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 23:32

Oh. +vypadne z ní akorát+ A to s ní jako všude chodí? +zajímá se+ Ještě větší? +vykulí oči zděšeně+ To musí bejt jak barák. +zamrká překvapeně+ No, ten byl u nás doma. +poznamená na Caesara+ Upřímně, potkat na chodbě tygra, když to nečekáš... bylo to jak v Pařbě v Las Vegas. +uculí se+ Dík, myslím, že zůstanu. +zavrtí hlavou s úsměvem+ čekám na odpověď od Byrona, nechci, aby se to tu objevilo zatímco tu nebudu.

+poněkud posmutní, když mu ta měkká hebkost uteče zpod prstů, a pak mu podle zvuků dojde, kde vlastně jsou, tak se od ní trochu odtáhne, aby tam moc nepohoršovali, a vtiskne jí poslední pusu, než se převalí na záda a otevře oči+ Dobrý ráno. +zamumlá potichu, a posadí se, nadskočí leknutím, když mu u nohou leží tele, a zas si lehne, chvilku vytřeštěnýma očima zírá na nebe, než posbírá hlas+ Nelekni se, ale pod náma chrápe něco fakt obrovskýho. +zašeptá jí potichu, a pomalu sáhne po hůlce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 23:48

No... +zamyslí se nad tím dotazem+ ...skoro všude. Warlow má svojí vlastní hlavu, takže když ho Jasmine něčím nakrkne, tak zmizí a vrátí se až když má pocit, že jí dost vytrestal svojí nepřítomností. +zazubí se na ní vesele+ Ale je to dobrák od srsti, trochu zbrklejší a dětinský, jako Jasmine, ale je to úplný zlato. +usmívá se, když zvíře pozoruje+ Jo slyšela jsem. Prý si hrál s malou Van. +pousměje se a kdo ví kdo jí to vyklopil+ To si umím dost živě představit. +zasměje se vesele, když si to představí+ Když jsem ho viděla poprvé myslela jsem, že jsem zešílela, protože taková zvířata u nás téměř nejsou a když se ještě ke všem proměnil a přiběhlo ke mě kotě... byla jsem zralá na blázinec. +zazubí se+ Dobře, tak dostaneš za úkol ohlídat základní tábor. +pokývá s úsměvem hlavou+

+Jasmin smutně zamručí, když Christianovi ruce zmizí a jeho tělo více méně také, což se jí ani trochu nelíbí+ Dobré ráno. +zamručí nesouhlasně a poněkud rozladěně a hodlá předstírat uraženou, když vedle sebe ucítí prudký pohyb a pak nic+ Cože? +rozlepí oči a koukne po něm jestli nemá horečku, ale pro jistotu se nadzvedne na loktech a podívá se do nohou. v tu chvíli se vesele rozesměje+ Warlow! +rozzáří se nadšením, když k němu natáhne ruce. vlk na ní chvíli kouká, jak přemýšlí jestli ještě hrát uraženýho, ale nakonec vstane a strčí jí čumák pod ruce a nechá se drbat za ušima zatímco jí očichává ruce a hrudník. odkýchne si, jak zaregistruje změnu v její vůni a začichá ve vzduchu otáčejíc svojí velkou hlavu k Christianovi+ Děsíš mi partnera. +zašeptá Jasmine vesele do vlčí srsti, když ho obejme a pak se na chvíli odtáhne+ Christiane dovol abych ti představila Warlowa. Warlow, tohle je Christian. +představí je, když na sebe tak koukají. vlk natočí hlavu na stranu a pár kroky se ocitne nad Christianem, tlapy podél jeho těla a čumák mu strká do obličeje jak si ho očichává+ Neboj nic ti neudělá. +uklidňuje Chrise aby se nebál, když mu vlk olízne se souhlasným zamručením tvář+ Líbíš se mu. +zasměje se Jasmine vesele a nadšeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2013 00:32

Stejně... nechtěla bych, aby mě všude pronásledovalo něco takhle velkýho. +zazubí se+ Jo? To já nevim, od tý doby co má Chris vlastní patro Van vídám málo. My jsme furt někde v luftě, tak spolu občas maximálně upečeme jahodový muffiny nebo ji chvilku hlídám než se Chris vrátí z práce, ale jinak ani moc ne. +pokrčí rameny+ Víš co? +rozhodne se najednou, když se tam ti dva tak oblejzaj, a měla by na to koukat celý odpoledne+ Já půjdu přece jenom taky. +usměje se a seskočí z větve na zem, přistane v polodřepu, jak kolenama změkčuje pád, a sebere svůj hrnek+

Největší příšera s neostřejšíma zubama v okolí. no pochopitelně, že je to tvůj kamarád. +poznamená vrtíc hlavou, a natáhne si boty, než mu ukousne nohu+ Uh... těší mě. +přikývne Chris, nejistý, jak moc inteligentní zvíře je+ Líbím se mu. No to mám radost. +hlesne, a přimhouří oko, aby ho neměl celý od slin+ Ten teď jako bude spát s námi? +projeví obavu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor