Jo, někdy se nestačím divit jak rychle se "nejlepší" přátelé člověka dají uplatit... Mhm, +mrkne na cenu a pokýve hlavou+ to není nejhorší. Tyhle armádní věci...+povzdychne si+ u auta to ještě pochopím, ale pušky za milion...mně se ti chlapi snad ani nevyplatijou! +uxichtí se+ A vy se v těchhle vyznáte taky? Šlo by to případně koupit přes vás? Že byste dohlídla na kvalitu a tak? Samozřejmě za nějakou slušnou provizi...+aby nám tu Mercy nekrachla taky...
+mrkne na ten druhej a široce se usměje+ No to je mazel! Letos budou ale veselý vánoce! Víte, dete mi s tímhle zrovna tak akorát na ruku...Ty starší armádní auta...no..řekněme, že v nich je poměrně velká ztrátovost..personálu...což se mi jednak nelíbí a druhak je to i dost nepraktický. +co si budeme povídat+ Jak sem říkala, musím to projednat ještě s radou, ale myslím, že zájem určitě bude, takže pokud by se vám podařila vyjednat nějaká VIP spolupráce...třeba i množstevní sleva...+nenápadka+ Výhledově bych to viděla na pět Gurkha F pětek a po dvou Marauder minimálně.
(tady už se hází s minama a tankama jak na václaváku!
a koukám, že máme nový smajly!)