Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Mercy Thompson » 07 říj 2013 12:43

Díky...*usměje se na Beu a Médea začne panáčkovat kolem kapsičky* já ji vážně krmím...*zatřese hlavou* nenažranče...*koukne na kočku* Jo, jako vždycky...*kývne na ty klíčky* snad to půjde rychle...kouknu na kapaliny, přezuju, mrknu jestli někde není třeba něco vyměnit...ale to by nemělo zas tak trvat..*usměje se* jo...ještě tady něco mám...*zaloví v tašce a vytáhne složku, kterou ji podá* šla kolem mě nabídka na tohle auto...vzpomněla jsem si na vás, když máte v oblibě háčka a no...vlastně i na základnu...tohle je Gurgha, F5tka...vlastně obrněné vojenské vozidlo, tohle v trochu civilnější úpravě...aby to nevypadalo tolik jako monstrum...*uculí se* má to V8 dieselový motor, pohon na všechny čtyři, šestistupňový automat...a jede to docela slušně, kolem 150km/h z toho jde vymáčknout. Není to tedy žádný drobeček, váží přes osm a půl tuny. vyráběj to Kanaďani. No, nechám vám tady tu složku, třeba by se vám hodilo.

Spoiler: show
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 07 říj 2013 13:23

+Musí se tomu smát+ Já vám věřím! Taky mám takový! Necháte ju tu zase, když pojedete na základnu? Vojáci se pořád ptají, kdy tu bude zase ta kočka bez ocasu. +zakoulí očima+ Prý jim to nikdo nechce věřit a musijou si ju nafotit...+zakroutí hlavou a dá jí samozřejmě ty klíčky+
Jak to půjde, tak to půjde. +že ju nijak nehoní+ A dejte si na čas a užijte si taky trochu Alp. Člověk nesmí pořád jenom pracovat! +mrkne na ni+
Mmmhhh...+podívá se na složku a prohlíží si obrázky jak Mercy poslouchá+ To vypadá dobře...asi teda spíš na základnu, ten design je přece jen na vožení děcek do školy ještě vhodnější než hummer +ušklíbne se+ ale líbí se mi! Za kolik to tak....? +podívá se na ni+ A všechno neprůstřelný? To by byly hezký vánoční dárky.... Jo Kanaďani? +uculí se+ Pro ty sem měla vždycky slabost...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 07 říj 2013 13:46

Nechám....*přikývne se smíchem* klidně si ji můžou fotit dle libosti...za kus žvance budu pózovat do alelujá...*mávne rukou* No to ne, to je fakt...*usměje se* jo..ta cena je tam taky někde...vzadu...*kývne ke složce* není nejlevnější, ale...jo, kompletně pancéřovaný...ono teda, každý auto je něčím průstřelný, že...ale tohle by mělo fakt něco vydržet...prý, mi bylo řečeno. *zazubí se* no, do školy by to asi...trochu působilo rozruch, to je fakt. *uculí se* ale kdyby bylo třeba před něčím po zuby ozbrojeným ujet, tak bych na tohle si docela vsadila. Karosářská práce je teda z Fordu, ale celý to auto, patenty a výroba je z Kanady. Docela si na tom ta firma sedí.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 16:27

(heh, proč mi to připomíná tu káru, ve který se s oblibou vozil Hobbs? :smich: :D už jsem pryč :P )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 říj 2013 16:49

( :pii no nešlo odolat, to je něco, co musí mít každá "soukromá army"...osobní buldozer 4x4)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 16:51

(a ten tank dostane Amon k Vánocům? :pii :smich: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 říj 2013 16:59

(pšt, tank je překvápko, co když pude Amon kolem... :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mercy Thompson » 07 říj 2013 21:50

Jo a když jsme u těch monster...Marauder v červené...*strčí ji do ruk ještě jeden papír s úculem* Tohle vydrží i miny. Z jižní Afriky...skoro deset tun, 4x4 nebo 6x6, trochu pomalejší, pravda, tak 120km/h.

Spoiler: show
Obrázek
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 08 říj 2013 14:16

Jo, někdy se nestačím divit jak rychle se "nejlepší" přátelé člověka dají uplatit... Mhm, +mrkne na cenu a pokýve hlavou+ to není nejhorší. Tyhle armádní věci...+povzdychne si+ u auta to ještě pochopím, ale pušky za milion...mně se ti chlapi snad ani nevyplatijou! +uxichtí se+ A vy se v těchhle vyznáte taky? Šlo by to případně koupit přes vás? Že byste dohlídla na kvalitu a tak? Samozřejmě za nějakou slušnou provizi...+aby nám tu Mercy nekrachla taky...
+mrkne na ten druhej a široce se usměje+ No to je mazel! Letos budou ale veselý vánoce! Víte, dete mi s tímhle zrovna tak akorát na ruku...Ty starší armádní auta...no..řekněme, že v nich je poměrně velká ztrátovost..personálu...což se mi jednak nelíbí a druhak je to i dost nepraktický. +co si budeme povídat+ Jak sem říkala, musím to projednat ještě s radou, ale myslím, že zájem určitě bude, takže pokud by se vám podařila vyjednat nějaká VIP spolupráce...třeba i množstevní sleva...+nenápadka+ Výhledově bych to viděla na pět Gurkha F pětek a po dvou Marauder minimálně.

(tady už se hází s minama a tankama jak na václaváku!
a koukám, že máme nový smajly!)
:witch:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 08 říj 2013 14:31

No....já spíš tak z hlediska toho, aby to jelo, neupadly tomu kola a tak...*zazubí se* ale můžu vám to dojednat...přes Adama, manžela. Dělá soukromého dodavatele a jako bývalý voják má slušné styky...nedohodil by vám žádnou nevýhodnou koupi...a na tyhlety firmy vyrábějící taková monstra má kontakty dobré. Můžu mu říct, aby vám je podrželi, než se rozmyslíte.*usměje se* s puškama neporadím, mě stačí brokovnice *směje se*

(jop, noví smailíci :))
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince