Jo, na to si taky vzpomínám. Myslela jsem, že Neferet sestru přetrhne vejpůl. +otočí se k nim Marius na chvíli s úsměvem, než se otočí zpět k Neferet a pokračuje v jejich rozhovoru+ Není, ale někdy stačí málo. +pokrčí zlehka rameny+ My ne. Sice je to ze strategickýho hlediska zajímavý místo, ale Neferet vyhlásila příměří na všech frontách. A od území Samuelovi smečky je tohle teritorium příliš daleko na to, aby ho dokázali ovládat. +pronese zamyšleně, až se za ní ozve nesouhlasné zamlaskání a přátelské zavrčení+ No co, ještě řekni, že nemám pravdu. Přes celou zemi kontrolovat jedno území je šílenství. +hodí po Samuelovi pobaveným očkem+ No já... jsem Neferetina sestra. +pokrčí výmluvně rameny jako by to znamenalo všechno+ Nef je něco jako... šéf. +snaží se vymyslet, jak mu to vysvětit+ Víš máme tady jednu... tradici, pravidlo... prostě od počátku všeho jsou v téhle zemi upíři, kteří se třídí do tří skupin a pak je tu člověk ovládající sílu, kterou se jim vyrovná. Má je na starosti, dohlíží na to, aby tenhle svět nadpřirozena zůstal skrytý. Aby nikde nadměrně nemizeli lidé, aby mezi sebou tyhle tři skupiny spolu s vlkodlaky neválčily a spoustu dalších věcí. Což jí dává poměrně dost vysoké postavení a moc. +snaží se mu to nějakým způsobem krkolomně vysvětlit, i když si nemohla nevšimnout, jak se Nef napřímila v sedle a ztuhla+Nemusíš chodit kolem horké kaše Jasmine. +promluví po chvíli Neferet+ Jsem jejich lidská královna, stejně tak jako byla naše matka předtím. +stočí k nim dozadu na chvíli pohled, když se zastaví na jedné z křižovatek+
+Samuel jen pozvedne obočí a zaujatě jí pozoruje, když se chová tak nepřátelsky+ Nemám v plánu vás kousnout, Victorie. +upozorní jí měkce, jako by si myslel, že přesně toho se bojí+ Proč nepřišel s vámi? Jeden člověk navíc nebo míň... +pokrčí neurčitě rameny+ Musíte mít svého bratra skutečně hodně ráda, když se k němu přidáváte v takovéto věci. +pousměje se na ní přátelsky+ Odkud vlastně pocházíte?