Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 20:53

+musí se zasmát+ Myslel jsem že rekneš vyčistit si zuby když jsi začala s tou hygienou. +uculi se na ni+ No to si piš že je to naposled. +prikyvne naprosto vážně+ Protože už nikdy se na tak dlouho loučit nebudem to se teda neboj. +prikyvne a je si naprosto jistej že je to tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 21:54

No, to by taky nebylo od věci, aby ses mi neštítil dát pusu. +zazubí se+ Já jsem to myslela... to je jedno. +pokrčí rameny+ Prostě kdyby něco... tak se moc netrap. +dodá poněkud neobratně, usměje se na něj a típne filtr do popelníku+ A já se jdu umejt, než se nám to zvrhne v totální selanku. +zazubí se, a cestou do koupelny za sebou nechává oblečneí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2013 12:56

Ne, nemyslela. +zavrtí rezolutně hlavou+ Já ti naprosto zakazuju takový věci říkat nebo na ně vůbec myslet. +zavrčí, trochu podrážděně, protože je z toho vyděšenej jako malej kluk, ale vůbec to nechce dát najevo+ Jo? +kouká na ni, jak se tam svlíká+ A chceš určitě umejt záda, že jo? +vstane z postele a běží za ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2013 13:04

No jo... tak promiň. +sklopí oči, ale myslí na to stejně, a žaludek má staženej do malinký kuličky, ale když se tam tak rozběhne, musí se uculit+ Ty seš horší než puberťák. +zasměje se, ale myslí to hezky, vleze si do sprcháče a pustí na sebe vodu, hodně teplou, aby si rozehřála kosti+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2013 14:55

Já vím. +zazubí se na ni+ Na prosto tragickej puberťák, co neovládá svý tělo a každou chvilku se musí někde krčit, protože ho jedna holka děsně rajcuje. +zazubí se na ni, shodí oblečení a vklouzne za ní pod sprchu, vezme si houbu a mýdlo a začne jí jemně umývat záda a masírovat je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2013 15:31

A budem to dělat v autě mýho bráchy, jako správný puberťáci? +zazubí se, otočí se k němu zády a nechá se teda umejt, a s přivřenýma očima u toho div nevrní, jak je to příjemný, a pak sek němu otočí čelem a pevně ho obejme kolem pasu, zaboří mu obličej do ramene a chvilku ho tak drží+ Přiměj mě na chvilku nemyslet. +zašeptá mu do kůže prosebně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2013 16:06

No jasně. +přikývne+ Hned jak si tvůj brácha nějaký auto koupí, tak to tam budem dělat. +zasměje se a obejme ji a přitulí k sobě+ Dobře, kočko. +zašeptá jí do ucha a přitáhne si ji k polibku, jak ji líbá, atk druhou rukou bloudí po jejím těle, hladí ji a laská, mne její prsa a pak sklouzne ještě níž, až pohladí klitoris a špičkou prstu vklouzne mezi závojíčky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2013 16:36

Můj brácha nějaký auta má, akorát ne tady. Takový rychlý, placatý, +zazubí se a zalapá po dechu, když se jí dotkne, sice se nedovede soustředit jenom na vzrušení jako normálně, ale i tak je z jeho doteků za chvilku hotová, oplácí mu polibky, a trochu se rozkročí, aby se jí líp dostal do klína, hladí ho všude kam dosáhne a trochu se o něj otírá, vklouzne mu dlaní do klína a trochu ho polaská, aby zjistila, jak na tom je+ Pojď ke mně... +zasténá mu do rtů, přitiskne se k němu blíž a stiskne jeho erekci mezi stehna+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2013 20:32

Já myslím že my budem potřebovat spíš větší auto než nejakej placatej sportak. +zazubi se na ni a ještě ji pohladi v klíně. Jeho muzstvui na ni adekvátně reaguje a pomalu cítí jak tvrdne. Chce se soustředit jenom na ni a její rozkoš ale když se k němu Přitiskne tak všechny jeho myšlenky odplujou někam do nenávratna a on se uvolní a rty sklouzne na její místo pod klíční kostí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2013 21:55

Máš v plánu velký věci? +uculí se pobaveně, hladí jeho mužství napůl dlaní napůl stehnama a užívá si, že mu dokáže způsobit takový vzrušení jen pár dotekama+ Chci tě. +zašeptá mu do kůže a drží ho u sebe, příjemný vzrušení jí proudí pod kůží hladí mu rty krk a rty+ Potřebuju... +vydechne a zasténá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house