Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2013 18:49

+natáhne se vedle ní jak nejlíp tam v tom omezeným prostoru může, a rozhodně nemá v plánu ji pustit z náručí, tiskne ji k sobě a lehce hladí po kůži+ Tak jo. +přikývne+ A myslíš... +kouká na ni zblízka a kousne se do rtu+ Myslíš, že by sis mě pořád chtěla vzít? +vyklopí to nakonec, a vyloví z košile ten její prsten,co furt nosí u sebe+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2013 20:50

+koukne na něj a trochu se usměje+ Locke já si tě chci vzít už od těch dob na Valyrijce. +řekne mu a myslí to vážně+ Protože máš absintovy oči a geniální mozek. Jseš prostě kluk na kteryho jsem čekala a je jedno s kolika zenskejma ses vyspal nebo vyspis. Locke já tě budu milovat až do konce života. Je to trochu děsivý ale je to tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2013 21:52

+když to slyší, tak se široce rozculí, prostě si nemůže pomoct+ Tak to je dobře, protože já si tě taky chci vzít. +zazubí se, chtne ji za ruku a opatrně jí ten prsten znova natáhne+ Kůstko, to už se znova nestane. +zavrtí rezolutně hlavou, a je o tom fakt pevně přesvědčenej+ Budem spolu bez ohledu na cokoliv. +dá jí pusu na čelo a přitulí k sobě, a je děsně rád+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2013 12:53

+nechá si nasadit prsten, a jen tak na něj kouká a přejíždí po něm palcem+ Myslíš, že budeme? +koukne na něj tázavě, ale pak se usměje a přikývne+ Jo, já si taky myslím, že budem. +obejme ho a hlavu mu položí na rameno a pak přes ně přehodí deku+ Tak co? Budeš tu se mnou? Když budeš moct teda...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2013 13:01

Já sem o tom naprosto přesvědčenej. +uculí se tím svým Lamorovským způsobem+ Sluší ti, co? +zazubí se, když spolu tak koukaj na ten prsten+ Tahle seš vůbec nejhezčí. S prstenem a bez oblečení. +mrkne na ni vesele, a má z toho všeho výbornou náladu+ To víš, že budu. Nejvíc, jak to půjde +slíbí svatosvatě , zvedne jí k sobě za bradu a dá jí pořádno pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2013 14:53

No jo, sluší. +uculí se na něj+ Ukrad jsi pro mě moc pěknej prsten, Locke. +usměje se na něj a políbí ho+ No... myslím, že můžeš říct Jeanovi, aby si pomalu začal chystat tu slavnostní řeč. +koukne na něj tázavě+ Chceš pořád ještě ten obřad v chrámu, že jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2013 15:23

Jo? Fakt? +vykulí oči a pak se široce zazubí+ To bude parádní! +přitáhne si ji k sobě a pořádně ji políbí+ Já mu to řeknu hned... +vyskočí napůl, než mu dojde, že je nahatej, a nikam se mu nechce+ hned zejtra. +sleví teda a svalí se zpátky do peřin+ Těšíš se? Já děsně. +uculí se na ni a prohrábne jí vlasy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2013 16:01

+musí se zasmát, když tak vidí jeho nadšení+ Nespěchej, Locke, prosím tě, nespěchej. +usměje se na něj a stáhne ho zas k sobě+ Musím si na to trochu zvykat. V životě jsem nevěřila, že se vdám. Spíš, že budu mít milion koček a všechno odkážu svý želvě. Je to zvláštní pocit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2013 16:30

Spěchám, co když si to rozmyslíš? +pousměje se a vtiskne jí pusu na rameno+ dyť to přece není důležitý, jestli seš vdaná nebo ne. +pokrčí rameny a hladí ji svejma dlouhejma prstama na břiše+ Mezi náma to přece nic nezmění. +usměje se+ Rád tě budu mít furt stejně. +pošeptá jí do kůže+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2013 20:29

No... +připustí+ To je vlastně fakt že se nic nezmění. Ale zase si mužů oblict pěkný šaty a dělat hostinu a vzít to jako příležitost k oslavě s přáteli. +zazubi se na něj a Vtiskne mu rychlou pusu+ Takže si to prostě užiju. Navíc Phillipa by mi to neodpustila takže musím udělat i svatbu doma. No... Tentokrát už opravdovou. Fakt se s ni snažím udržovat dobrý vztahy. Musím říct že díky dvojcatum je to o dost jednodušší.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí