Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 13:06

Jasně, že jo, kočko. +zašeptá s úsmevem a jemně ji hladí+ O mě si vůbec nedělej starosti. +zvedne si její hlavu za bradu k sobě, z jedné tváře jí utře palcem tu slzu, co tam není a pak jí dá něžný polibek na rty+ Budu na tebe čekat každej večer a koukat se, jestli už nejdeš. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 13:38

Ty seš děsnej. +uchichtne se poněkud přiškrceně a popotáhne+ Já nechci brečet. +uculí se trochu+ Tak jo. Žádný srdceryvnosti. +posadí se na posteli a donutí se zasmát+ Za pár tejdnů zjistíš, že vlastně ženskou ani nepotřebuješ. +zazubí se na něj+ úplná pohoda, uvidíš. +mrkne na něj+ A než dvakrát dohraješ Mafii, budu tu zas oxidovat. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 13:56

No... tak dobře. Tak schválně já to zkusím, ale dám si jedničku a pak dvojku. +přikývne, jako že s tím jejím návrhem souhlasí a pousměje se+ Nějakou ženskou ne, ale tebe jo. A opovaž se zjistit, že ty už nepotřebuješ mě. +zazubí se na ni a dá jí pusu na čelo+ To bych tě musel urychleně přesvědčit o opaku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 14:09

Tak jo. A pak přijedu a vyklepnu tě v CoD. +zazubí se+ Nebo si můžem dát dotu, to už jsem taky hrála. +zamyslí se, a celkem se jí daří nemyslet na žádný nepříjemný věci+ No, toho bych se nebála. +uculí se+ Já vím moc dobře, že tě potřebuju. +pohladí ho po ruce a usměje se+ Ale přesvědčovat bych se možná nechala. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 14:15

Tak já tě budu klidně přesvědčovat celou noc a den a noc. +zazubí se na ni a dá jí pusu, nějak se jí nemůže nabažit, nedokáže ji pustit z náručí a nelíbat její rty+ Něco si zahrajem, až se vrátíš, ale mě stejně neporazíš, protože já budu pořád trénovat. +zazubí se na ni a trochu zašilhá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 14:23

No teda, tak to budu určitě úplně přesvědčená. +zasměje se, rozvaluje se tam na posteli, ale osahává ho nějak víc než normálně, nemůže z něj spustit ruce a občas se na chvilku zastaví a jen ho líbá, hluboce a maličko zoufale, než jim dojde dech a zas se odkulí+ Ubalíš mi předcestovní brko? +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 14:40

Jasně, že ubalím, kočko. +usměje se na ni a ještě ji pohladí a políbí než si sedne a pustí se do toho brka+ Udělám ti ho malý, abys zejtra byla ready. +mrkne na ni vesele, ale do zpěvu mu ve skutečnosti moc není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 15:46

Mohl bys mi nabalit nějaký do zásoby, až mi bude na cestě smutno. +usměje se a přikulí se blíž, aby se dívala, jak to těm jeho šikovnejm prstům jde, a trošku se kousne do rtu, protože jediný, na co dokáže myslet, je že by strašně chtěla mít ty prsty v sobě+ Parádní. +zazubí se na něj, zapálí si ho a spokojeně vyfoukne+ Nesmím si zapomenout cigára. +poznamená pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 18:32

Dobře, zabalím ti je. +usměje se a přikývne a na chviličku jí ukradne brko, aby si taky potáhnul+ Co máš dneska ještě v plánu? +zeptá se jí a zvědavě na ni koukne, načež jí vrátí brko, aby si ještě pokouřila, protože takhle už jí ho nikdo dlouho neubalí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 18:52

Dík. +usměje se a vtiskne mu pusu+ No, nic moc. zabalit si, umejt si vlasy, protože tam na takový věci asi nebude čas, vyčistit a nabrousit zbraně, bejt s tebou. +uculí se na něj a pohladí ho po ruce+ Vymyslet, jak se loučí s někým, koho miluješ, když to může bejt naposled. +pokrčí rameny a potáhne si z brka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house