Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 18:46

Tak sexy jako ty po cigaretách nikdo nesmrdí. +zazubí se na ni a přitulí se k ní+ Dobrou noc, kočko. +dá jí pusu do vlasů a spokojeně zavře oči, ještě ji pohladí po břiše a spadne do krajiny snů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 19:19

+tož teda usnou :D+

+po tom dramatickým vyhánění upíra z domu se doplouží do pokoje, z tajnýho šuplíku vyloví flašku a napije se na uklidnění nervů, a pak vyloví zpod postele nějakej vak a začne pomalu vybírat ze skříně věci, co si vezme s sebou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 20:26

+vejde dovnitř a chvilku tam jen tak okouni a kouká co Vici dělá. No nakonec se rozhoupe a přijde k ni+ Chceš s něčím pomoct? +zeptá se ji a usměje se+ Kočko... +vydechne+ Ty ani nevíš jak mi budeš chybět fakt. Tak dlouho jsem bez tebe nikdy nebyl. +snaží se to brát s humorem ale moc do smíchu mu není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 20:43

+zrovna sáhne pod polštář, aby si s sebou šlohla jeho spací tričko, přivoní si k němu a trochu se uculí, když na ni promluví, tak se lekne a šoupne ho zpátky, jakože ona nic+ Přinesl bys mi z koupelny lektvary? Prosím? +usměje se na něj trochu, a sbalí si náhradní teplej svetr a nějaký deky+ Ty mě taky. +pohladí ho po ruce+ Strašně moc. +koukne na něj vážně a kousne se do rtu+ Jedeme zítra.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 21:38

Jasné Kočko. +prikyvne a donese ji z koupekny ty lektvary a pak ji ještě přibalí to triko co před tím fetovala+ Abys mě pak poznala. +uculi se na ni+ Zítra. +pokýval vážně hlavou+ No tak to mi nezbývá nic jinýho... +strašné tragicky si povzdechne pak se zazubi chytne ji do náručí a hodí ji na postel a skočí na ni aby mu nemohla utyct+ Do zejtra tě odtud nepustim. +oznámí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 22:01

+uculí se, ale je ráda, že se jí nesměje, tak si ho sbalí navrch a rozmejšlí, kolikery si má vzít ponožky, když ji tak čapne, vyjekne, a kryje se, aby ji nezalehnul+ Počkej, já si musim zabalit... +směje se jak magor, ale obejme ho kolem pasu a dá mu pusu+ Prostě mě akorát chvilku drž, jo? +poprosí ho a zavrtá mu nos pod klíční kost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 22:30

Sbalit si můžeš zejtra. +pevné ji obejme a hladí po vlasech a po zádech+ Já si tě chci ještě trochu užít. +uculi se+ Budu tě držet jak dlouho budeš chtít. +slíbí jí a taky to dělá bez jakyhokoliv sexuálního náznaku i když ty se všechny snaží urputně dostat z hlavy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 22:41

To budu muset vstávat strašně brzo. +zazubí se, a pak se k němu tiskne, jako by se mu chtěla vsáknout do kůže a schovat se u něj, aby ji nenašli a nikam jít nemusela+ Byrone... já mám děsnej strach. +zamumlá mu do kůže potichoučku, že to ani skoro nejde slyšet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 říj 2013 00:19

Tak já ti zabalim aby sis mohla prispat. +slíbí ji+ Budou to samy užitečný věci. Tři kila čokolády. Sitky na vlasy a tak. +zeptá ji do vlasů+ Neboj se lásko. +skryje ji do vlasů polibek+ Já jsem tvuj muž a nikdy nedovolím aby se ti něco stalo. Budu na tebe dávat pozor odtud. +šeptá a i když jsou to nesmysly tak jsou důležitý+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2013 00:38

+tiskne se k němu jak nejtěsnějc to jde a hrozně rychle mrká, aby před ním nebrečela, když si za to může sama, že se někam táhne, ale najednou jí z toho je hrozně smutno, poslouchá jeho hlas a kupodivu ji to celkem uklidňuje, hladí ho trochu po hrudi a snaží se sebrat a tvářit děsně statečně, i když jí to fakt těžce nejde+ Budeš dávat pozor na sebe, viď? +zamumlá mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house