Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 14:36

+koukne na ni a všimne si co způsobil+ Promiň. +rozesměje se a pomůže jí to setřít z obličeje+ No jo, já ti to opláchnu. +hihňá se a jde s ní do sprchy+ To bylo ve víru vášně, fakt. +hájí se po cestě+ Nějak to na mě přišlo znenadání. +uculuje se, když začne pouštět vodu a vtáhne ji tam sebou, jenom tam s ní chce být a hladit ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 15:01

Ha ha ha. +zašklebí se, ale směje se taky+ Jasný. No hlavně že jseš spokojenej. +vyplázne na něj jazyk, a jde s ním do sprchy, pustí si na ksicht vodu, a pořádně se umeje, a smyje si i rozmatlaný líčidla, a pak si ho k sobě otočí a začne mu mejt záda+ Dneska to bylo děsně boží, fakt. +uculuje se celá nadšená+ Díky. +přitulí se k němu na chvilku zezadu a dá mu pusu na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 15:14

To jo, to bylo. Hlavně ten závěr se mi líbil. +uculí se na ni a dá jí pořádnou pusu, dlouhou a něžnou+ Miluju tě, kočko. +zašeptá s úsměvem a prohrábne jí mokrý vlasy+ Dneaka už jsem úplně utahanej, abych řek pravdu. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 15:22

No, to mě taky. +zazuí se+ Ale mně se to líbilo všechno. A ten tygr! +rozsvítí se jí oči+ Musíš za ním chodit, až budu pryč, nebo vyroste a zapomene na nás. A nosit mu kečup. +nabádá ho mezi polibkama+ Já tě taky miluju. +pousměje se mu do rtů, pak vypne vodu a zabalí se do ručníku+ Já mám taky dost. +souhlasí pobaveně+ dáme cigárko a půjdem do postele? +koukne na něj a rozčesává si zatím vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 16:35

No jistě, že za ním budu chodit. +svatosvatě jí slíbí a vyjde ze sprchy, vezme si ručník a začne se utírat+ Budu mu ukazovat tvou fotku v životní velikosti, aby na tebe nezapomněl. A taky mu dám nějaký tvoje triko na hraní. +zazubí se na ni a dá jí pusu a pak si s ní zapálí cigárko, který se rozhodně vykouřit v posteli, takže se pozadu svalí do peřin+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 16:53

Na co budeš mít mojí fotku v nadživotní velikosti? +přimhouří podezíravě oči, ale culí se u toho, zůstane zabalená v ručníku a sedne si do okna na parapet, nechá ho chvilku otevřený, aby se jim před spaním vyvětralo, a taky je jí ten chlad příjemnej+ Jo? A můžu já dostat nějaký tvoje triko na hraní na cestu? +zazubí se, ale srandu si dělá jen napůl a hezky v klidu si kouří, kouká na něj jak se jí rozvaluje v posteli a přijde jí to hezký+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 17:04

No aby na tebe Byron Tygr nezapomněl, ne, přece? +vysvětlí jí, jako by to bylo naprosto jasný ale taky se u toho culí+ Jasně, že dostaneš moje triko na hraní na cestu. +mrkne na ni a típne špačka od cigára do popelníku+ Tak pojď ke mě, musím si tě užít než mi utečeš ty lovkyně upírů. +zazubí se na ni a natáhne k ní ruce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 17:18

No jenom jestli. +uculuje se+ A taky aby na mě Byron Opravdickej nezapomněl, to by bylo blbý. +zazubí se na něj, odcvrnkne vajgl z okna a zavře ho, ručník hodí někam na zem a zaleze si pod peřinu+ Tak jo. Budu ho tajně fetovat. +zasměje se a strčí mu chodidla mezi lýtka, aby si je zahřála+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 17:45

No, to by bylo blbý, kdybych na tebe zapomněl. Ale žádnej strach, poznám tě podle prstenu. +uculí se na ni a obejme ji a přitiskne k sobě+ Navíc, v životě bych nezapomněl tvoji vůni, kočko. +zamotá si její nohy do svejch, aby ji zahříval a je spokojenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 18:40

to by se mi teda vůbec nelíbilo. +zachumlá se do peřin a mávnutím ruky zhasne světla+ Jo? hezky voním? +uculí se a čuchne si k podpaží a k vlasům+ Furt smrdím akorát po cigaretách. +zazubí se, dá mu pusu na dobrou noc, otočí se zády, vtiskne mu zadek do klína a protáhne si jeho ruku pod paží a líbne ho do dlaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house