Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 23:33

+Byron si zatím skopne kalhoty aby se nad ni mohl pořádně rozkrocit ruku z jejího krku přesune do vlasů a přitáhne si ji k hlubokemu a drsnemu polibku. Silně ji stiskne nadrobno naceh ho trochu něžné polaska+ Já tě osukam. +oznámí ji narovinu i když si úplně není jistej jak se při takových příležitostech mluví. Seskočil že stolu a přinutí ji slist taky. Pak ji vysadí zadkem na stůl a prudce do ni strčí prsty. Vzrušení v něm vře a on sem tam hlásíte zavrci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 23:56

+nestačí koukat, jak se do toho položil, a oplácí mu polibky jak dovede, a úplně se mu rozpouští v rukách+ Uh. Tak jo. +přikývne, že to by šlo, a poslušně dělá všechno, co chce, když ji vysadí na stůl, roztáhne nohy a neví, kde jí hlava stojí+ Wow. +nadskočí poněkud, když do ní najednou vrazí prsty, že to fakt trochu zabolí, i když vzrušená je dost+ Hej, hej. +chytne jeho obličej do dlaní a na chviličku ho zastaví+ Netlač na pilu. +usměje se na něj+ Prostě... jak se ti chce. +přitáhne si ho a dá mu pusu+ Mně se to líbí. Cejtíš, jak se mi to líbí, ne? +uculí se, vlhká je až za ušima, sevře prsty kolem jeho zápěstí a začne do sebe sama klouzat jeho prsty, rychle a tvrdě, v tempu, který je jí příjemný, a pak ho pustí a poněkud se mu zhroutí na rameno, protože pomalu vidí hvězdičky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 00:00

Promiň. +zrozpaciti+ Já jsem nechtěl... Jenom jsem chtěl... +zakokta se ale pak to nechá bejt a hluboce ji polibi. Udrží si tempo který mu ukázala a druhou rukou ji odtahne za vlasy od sebe aby ji mohl zbliska koukat do obličeje+ Udělej se pro mě. +zašeptá a taky je poněkud mimo+ Udělej se pro mě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 00:17

+sténá pořád hlasitějc a už neví čí je, svírá ho pevně za rameno, druhou rukou se drží stolu, a z úst jí unikaj poněkud nekoherentní steny+ Jo. +zakňučí poněkud frustrovaně, na kůži jí vystoupí pot a vlasy se jí lepí k čelu+ Ještě... už... +zasténá a pak se přes ni převalí vlna totálně parádního orgasmu, prohne se v křeči, zatne mu nehty do rameny a stehny sevře jeho ruku ve svým klíně, a na pár kratičkejch krásnejch vteřin je to úplně parádní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 00:21

+když vidí její nadšení a vzrušení a její orgasmus tak si prostě nemůže pomoct a radosti se rozesmeje. Dráždí ji do posledního okamžiku až když mu v rukou ochabne tak z ni pomalu vyndal prsty a pevné ji obejme+ Já tě prostě miluju Kočko. +šeptá ji do vlasů a nosem se jimi probírá a mírně zfetovane se u toho usmívá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 00:26

+opře se mu čelem o rameno a rozdýchává to, obejme ho kolem pasu a trochu se k němu tulí+ Já miluju tebe. +uculí se mu do kůže+ Děkuju. To bylo fakt parádní. +zazubí se+ Co ty? +sklouzne mu dlaní do klína, nechce ho nechat jen tak, když jí to tak pěkně udělal+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 01:14

A mě těší že tě to těší. +zasmeje se+ Kočko nemusíš mi to oplácet. +pohladi ji po boku ale když mu rukou vklouzne mezi nohy tak Zastena+ No tak dobře tak mi to oplati když teda na tom trvas tak mi to oplat. +změní pohotové názor a se zavřenýma očima si to vyložené užívá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 01:33

Jo, těší. Já jsem úplně potěšená. +zazubí se ještě trochu přejetě+ Já vim, že nemusím. Prostě chci. +usměje se, chvilku ho hladí rukou a ještě se nakloní, aby ho pořádně políbila, a pak seskočí z kulečníku, a opře o něj pro změnu jeho, sklouzne mu dlaní po hrudi, klekne si před něj, uculí se nahoru a pomalu olízne špičku jeho erekce, chvilku si s ním jen tak hraje a trošku ho trápí, laská ho špičkou jazyka , dráždí citlivý místo pod žaludem, a olizuje ho jak nejlíp dovede, druhou rukou ho hladí po stehně, ale pak na něj mrkne nahoru a konečně ho vezme pořádně do pusy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2013 01:37

+nechá se opřít o kulečník a koukne na ni. Když vezme jeho muzstvi do úst tak hlavu zakloni a vydechne+ Panebože to je krasny... Takhle bych chtěl jednou umřít. +zašeptá a evidentně si to nesmírně užívá. Je tvrději a vzrusenej sem tam mu v peru cukne jak už je blízko vrcholu. Načež ji v nestrezenem okamžiku postrika. On si toho teda osobně nevšimne protože má jiný starosti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 01:50

Ale kušuj. +zazubí se, jako co mluví o umírání, když má v puse jeho penis, a hledí si svýho, mění tempo jak se jí zrovna chce, a na chvilku ho pustí z pusy, aby ho olízla, protože už cítí, že za chvilku bude, ovšem pak to přijde nějak rychlejc než čeká, a málem schytá plnou dávku do nosu+ Ugh. +zamrká poněkud vyvedená z míry, ale na druhou stranu je ráda, že netrefil voko, koukne na něj nahoru, jako jestli se aspoň baví, ale moc dlouho to nevydrží a vyprskne smíchy, i když má teda pocit, že má semeno až v uchu+ Teda ty seš střelec. +poznamená, zvedne se ze země a usedne vedle něj na kulečník, a začne si stírat sperma z ksichtu, než to na ní uschne, moc neví, co s tím, tak si olíže prsty, ale stejně jí začíná poněkud pnout kůže+ Tak já jdu asi do sprchy. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house