Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2013 23:46

No, Pan Parchant budu pořád, to jo. +přikyvuje+ Na to člověk nerezignuje, to máš tady, +poklepe jí špičkou ukazováčku na čelo+ a tady. +sáhne tam, co má srdce, ale pak mu dojde, že to vypadá jako že jí osahává prsa, tak zas honem složí ruce do klína+ Já v Chrámu občas bejt musim. Žebrat, a vymejšlet pojeby, a hrát karty s klukama, ale nemusím tam žít. +pokrčí rameny+ To jo, tam bejvá občas trochu přelidněno. +uculí se, a chytne ji aspoň za ruku+ A co tu budeš dělat? +koukne na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2013 23:53

No tak.. Možná by ses mohl časem nastěhoval ať kdyby jsi chtěl. +usměje se na něj a je vidět že ona chce+ Co by. Budu tu žít. Malovat a dělat večírky a spát na zahradě ve stanu. +zazubi se na něj+ A milovat se. +koukne na něj jako by ho do toho automaticky zahrnovala a skousne si spodní ret. Z rozpaků ji zachrání služebna která jim řekne že večeře už je na stole. Wenai na ni kývne jako že jo a koukne na Lockeho+ Máš hlad?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2013 00:00

To bych chtěl. +uculí se na ni, a trochu se mu uleví, že s ním počítá+ Tak já ti s tím budu pomáhat. Se vším. +zazubí se významně, a jak je roztomilá, když se stydí, nemůže si pomoct a nakloní se k ní, aby jí dal pusu, ale akorát tam vleze služebná, tak jí v duchu prokleje a zas se narovná+ Já mám hlad skoro furt. Co bude dobrýho? +zajímá se, a položí si ruce do klína, aby nebylo vidět, že už měl zase nemravný myšlenky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2013 00:10

No jo ale stejně ses furt kostnatej. +uculi se na něj chytne ho za ruku a vytáhne ho z gauče a za pochodu mu vykládá+ Máme peceny hovězí s pecenejma brmborama na česneku a na rozmarynu. A jako zákusek je strudl a ten jsem dělala já takže je tam spousta jablek a skoricovyho cukru. +uculi se na něj a sama se posadí ke stolu kde je všechno nachystany a začne si nabírat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2013 00:21

+nechá se vytáhnout a úplně náhodou zapomene pustit její ruku dokud nedojdou do jídelny, počká až se usadí, a pak si sedne taky, naloží si jídlo a pustí se do toho, ale spíš než po talíři pokukuje po ní, když ji tak dlouho neviděl, a občas mu dá práci trefit se do pusy+ Ta holka ti tu vaří a uklízí? A bydlí tady? +zajímá se, na koho si má dát pozor, až sem poleze v noci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2013 00:26

Ano. +prikyvne+ Bydlí vedle kuchyně. Neměla kam jít tak jsem ji zamestnala. +koukne po holce co stojí u dveří jestli něco nepotrebujou+ Jen doufám že to není ničí speh. +dodá potichu aby to slyšel jenom Locke koukne se na něj a musí se rozesmát+ Ses od omáčky. Dovol. +palcem mu šetření omáčku z brady a nějak se při tom zadiva na jeho rty a dá ji práci se od nich odtrhnout+ Příště tě budu muset krmit. +pousmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2013 00:30

aha. já abych nevlez do blbejch dveří. +zazubí se, ale pak mu smích poněkud odumře na rtech, když si uvědomí, že to není zrovna dobrej vtip vzhledem k okolnostem :D+ Jak se jmenuje? +změní radši téma+ Kdo by tě špehoval, prosím tě? +zasměje se taky+ Cože? +koukne na ni zmateně+ Uh... +zadrží na chvilku dech, když se ho dotýká a poněkud polkne, trochu se posbírá a v duchu si vynadá, vezme pohár s vínem, aby ty rozpaky zamaskoval, a div se neutopí na její další poznámce+ No, to by mohlo bejt náhodou docela dobrý. +zazubí se tý představě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2013 01:20

+rozhodně se to vzít jako vtip a tak nad tím jen pobaveně zakrouti hlavou+ Ty máš eda odvahu Lamoro. +zazubi se na něj+ Jmenuje se Lucy Hall. Aspoň mi to řekla. Co já vím +pokrčil rameny+ Třeba si mě chce proklepnout někdo s kým dělám obchody. Nebo nejakej zloděj. +uculi se na něj+ Já ti věřím Locke že najíst se umis sám. Co Sabeta? +vypadne z ni najednou ani neví proč ale vlastně se chce zeptat už dlouho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2013 01:27

Spíš moc rychlej jazyk. +zamumlá si pro sebe+ Ty děláš pokoutný obchody? +uculí se+ Galdo říkal že nějaký tvý obrazy našli na černým trhu. +vzpomene si+ Třeba je ve skutečnosti zlodějka, a jednou ráno se probudíš do totálně vybílenýho bytu. +zazubí se na ni, a na chvilku přestane žvejkat, když se na ni zeptá+ No, coby. +sklop oči do talíře a ukrojí si pečlivě hranatej kousek masa+ Já jsem s ní nemluvil. Teda ne že bych s ní nemluvil, bavíme se o věcech potřebnejch pro chod chrámu, ale jinak ne. +pokrčí rameny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2013 01:33

Promiň. +spitne a taky začne řezat přesný čtverečky+ Neměla jsem se ptát. +potrese hlavou a pak se na něj veselé zasklebi+ Já a černej trh? No to neee. +dělá strašné jako že ne+ Občas... Dělám nějaký zajímavý obrazy. +připustí+ Zlodejka... +neodoli a koukne na Lucy+ Nechceš ji radši. Teda mohl bys ji pro mě proklepnout? +zeptá se ho a odsune prazdnej talíř a nabídne si dezert+ Neznam nikoho lepšího než ses ty. Zaplatím. Jestli o to stojis.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí