Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 15:30

+pohladí ji po krku a trochu ji za něj drží, když je ještě pořád pod ním a lehce jí olíbává dekolt, sem tam jí skousne jemně kůži ňadra. Když se dostane nad něj, dech se mu zrychlý, vystrčí pánev proti ní a frustrovaně zasténá, když ho tak mučí. Dlaněmi jí hněte prsa a najednou si ji stáhne k sobě pro polibek. Až když už to nevydrží, zasténá, chytne ji za boky a přirazí na sebe+ Promiň. +špitne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 16:11

+když do ní pronikne, neubrání se dlouhýmu zasténání, a musí se uculit, když na ni kouká tak provinile, skloní se k němu a políbí ho, jenom tak něžně+ Já nejsem z cukru, Byrone. +pousměje se mu do rtů+ Snesu toho celkem dost. +zazubí se, než se na něm zase narovná, a začne pomalu kroužit boky, pevně ho v sobě svírá, a vychutnává si, jak je to hezký, a jak je v ní hluboko, ale moc dlouho to takhle nevydrží, za chvilku se mu opře dlaněmi dozadu o stehna a začne se na něj prudce narážet, čím dál rychleji a tvrději, a už je napůl mimo sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 16:18

Ještě, že tak. +uculí se+ Ale sladká jseš stejně. +zašeptá a pohyby pánví ji povzbuzuje v jejím rytmu. Neskutečne se mu to líbí a dech se mu zrychluje, má pocit, že už každou chvíli vybuchne v orgasmu. Hlasitě sténá, drží ji za stehna a občas ji prsty zmáčkne trochu moc, ale nějak si to není s to uvědomit až najednou vybuchne v orgasmu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 16:32

+už je z toho úplně mimo, a blíží se k parádnímu vyvrcholení, tiskne mu prsty do stehen, a když ucítí jeho vyvrcholení, přepadne přes hranu toho vlastního, sevře se kolem něj, vykřikne a když křeč orgasmu povolí, nějak není schopná se udržet vzpřímeně, sklouzne z něj a svalí se vedle na zelený sukno, oči má zavřený a spokojeně oddechuje+ Mně to nevadí, když... no... to... teda... +zakoktá se poněkud, když popadne dech+ To je jedno. +zrudne trochu, překulí se na bok a přitulí se mu obličejem k rameni a schová se do vlasů, aby neviděl, že se trochu stydí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 16:42

+prudce oddechuje a spokojeně se usmívá+ Co? +s úsměvem se k ní otočí a pohladí ji po tváři+ Co ti nevadí? Kočko... +vydechne a po kapsách svejch napůl svlíklejch kalhot hledá cigára a když je najde, tak jim každýmu jedno zapálí+ Na. +podá jí to její+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 17:36

Dík. +usměje se a protáhne si plícema trochu dehtu+ Nevadí mi... když to třeba je to... eh... trochu tvrdší, že to třeba trochu bolí. +studuje strašně zaujatě svý nehty+ Jako že mi to.. no.. já nevim, chytneš ruce, nebo krk, zataháš mě za vlasy, kousneš mě, nebo seš na mě trochu to... drsnej. To mi nevadí. Teda, líbí se mi to, trošku. +doluje to ze sebe, překulí se na břicho a koulí si tam s kulečníkovejma koulema, aby na něj nemusela koukat+ Jakože... někdy chci, aby to bylo hezký a něžný a občas... třeba potřebuju, abys mě zašukal do podlahy a neptal se, jestli můžeš. +vysype to děsně rychle a hrozně se soustředí na posílání bílý koule ke kraji a zpátky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 17:39

+uculuje se čím dál víc, když ji tak slyší+ Ale, ale ale... +zubí se, obrátí ji na záda a nakloní se nad ni, aby jí viděl do očí+ Ty jseš takhle pěkně zvrlá? +zeptá se jí ze zubatým úsměvem+ No dobře. Tak já si to budu pamatovat. +mrkne na ni, sjede jí volnou rukou do klína a dlouze ji tam pohladí a ještě ji k tomu políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 18:07

Máš ze mě srandu, jo? +vyplázne na něj jazyk, a ještě je trochu červená, ale pak se na něj uculí+ To od tebe teda není moc hezký. +zazubí se+ Já nad sebou náhodou takovou kontrolu nedávám každýmu. Abys věděl. +zaksichtí se ještě, ale když ji tak pohladí, potichu vydechne, kousne se do rtu,vklouzne mu prsty do vlasů a přitáhne si ho k polibku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 18:49

Já vím. +posepta ji do rtu a hladí ji po těle+ Protože by ji mohl zneužit. +pokračuje a trochu se na ni zazubi+ Já bych ji mohl taky zneužit. +najednou ji chytne ruce v zápěstí a vytáhne nad hlavu. Tiše zavrci aby se pak sklonil a čitelné ji kousl do hebke kůže ňadra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 19:15

Jo. +přikývne potichu+ To bys teda mohl. prosím. +vydechne mu do rtů a trochu se lekne, když ji tak chytne, ale neubrání se zasténání, jak jí z něj na chviličku přejede záblesk vzrušení po páteři, prudce oddychuje částečně vzrušením a taky očekáváním a napětím, a srdce jí buší jako splašený+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house