Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 23:14

+vyvalí oči na tu loď+ Valyrijka... +vydechne a zarazí se ještě u kočáru a napůl se jí nechce dál, protože se bojí, že se rozbrečí+ A k čemu... k čemu mi bude stará polorozpadlá loď? +koukne tázavě a hrdě na muže a udělá pár dalších kroků k lodi+ Počkejte tady. +řekne mu panovačně a rozhodně položí ruku na zábradlí můstku+ Podívám se na ni sama. +kývne na něj, hodí mu minci a vstoupí na loď. Pomalu ji prochází a čím dál víc se blíží své kajutě, až se dostane i k ní a pomalu otevře dveře, oči zavrřené a ruka se jí jenom trochu třese+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 23:25

+chlap se taky zarazí, když se o lodi vyjádří takhle+ Vyrozuměl jsem, že snad ser Vendosa vyslovil záměr... +koktá trochu zoufale, asi měl slíbený procenta z prodeje+ Ale pan de Ferra výslovně nařídil, abych vám osobně ukázal kapitánský můstek s kormidlem, a kapitánskou kajutu, kde jsou unikátní přesýpací hodiny... +volá za ní, netuše, že si u těch hodin dali první pusu, a vypadá z toho dost nervózní, ale nepustí se za ní. loď je liduprázdná, celkem čistá, a v dobrým stavu, na to jak je stará, ale nikde ani živáčka, akorát je slyšet tichý vrzání dřeva a ševelení plachtoví. když dojde ke svý starý kajutě, vevnitř je to všechno při starým, houpací sítě natažený u zdi, a v nich vak s Lamorovýma věcma, akorát na stole je místo uzenýho a chleba tác se smažákem a hranolkama a čokoládovej dort, silný kořeněný víno, a na zemi sedí v tureckým sedu Locke, mezi kloubama si hraje mincí, a na zemi před ním je pohár s kostkama+ Ahoj. +řekne akorát potichu, a usměje se na ni, jak on už to umí, s úlevou, že fakt přišla+ Napadlo mě, jestli by sis třeba nechtěla zahrát. +postrčí palcem ty kostky, a fakt se snaží nedat najevo, jak moc je nervózní, a bojí se, že práskne dveřma a zdrhne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 23:31

+když ho uvidí sedět na zemi, tak se jí sevře hrdlo, že málem nemůže promluvit, tak nahodí strašně neutrální výraz a pomalu přikývne+ No... Možná bych se mohla zdržet na partičku nebo dvě. +připustí nakonec+ Pokud chceš přijít o všechny peníze, co máš... +dodá a posadí se na zem naproti němu+ Začni. +přišoupne kostky k němu+ Já znám ty tvý triky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 23:40

+Lamora tam sedí se zatajeným dechem, a když si k němu sedne, hrozně ho to potěší, i když se snaží tvářit normálně, a musí se maličko uculit, že má na sobě ten jeho kabátec. Jendu hru hraje poctivě, ale okamžitě prohraje, protože se vůbec nesoustředí, nemůže z ní spustit oči, když ji tak dlouho neviděl, takže se za chviličku vrátí ke svejm tríčkům, občas vyhraje, občas prohraje, a kupičky peněz zůstavají pořád u obou celkem vyrovnaný+ Možná... +nadhodí opatrně+ bysme mohli zvýšit sázky. +narovná se a uculí+ Zahrajem si... třeba o pusu. +navrhne stejně jako tehdy, a v očích mu poněkud drze blýskne+ Jestli se teda nebojíš prohrát. +zazubí se provokativně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 23:50

+pousměje se+ Chceš hrát o něco, co nemůžeš prohrát? +zvedne obočí+ Dobře. +přikývne nakonec+ Když prohraju, dám ti pusu, když vyhraju... smůla. +pokrčí rameny+ A nepodváděj, Lamoro, víš, že ty tvoje tríčky znám. +oznámí mu a pak se vesele zasměje, jak jí je s ním hezky a moc se jí to líbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 23:57

Myslíš, že nemůžu? +pousměje se, ale když souhlasí, oči mu zajiskří+ Já? Podvádět? Hanba by mě fackovala. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale zatímco mluví a dívá se jí zpříma do očí, čímž fixuje její pohled, přehazuje si nenápadně kostky v dlani, aby hodil vysoký číslo+ navíc, cvoky jako já Třináctej miluje. Protože když něco chcem, ukradnem si to. +uculí se na ni významně, a hodí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2013 00:02

Tak to nepochybuju. Ty bys ukradl i oheň bohům. +pousměje se a sem tam mrkne na jeho ruce. Když teda konečně hodí, tak zvedne koutek úst v úsměvu+ Podváděl jsi, Lamoro. +pronese klidně a sebere kostky+ Ale to nevadí. +hodí+ Já budu popdvádět taky. +usměje se na něj a když se podívá na kostky, tak se na nich objeví to samý číslo, co hodil on, což teda nečekala, protože jen házela patky a skutek utek+ No? Co teď? +zeptá se ho s mírným úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2013 00:12

Já vždycky podvádím, copak to nevíš? +usměje se po Lamorovsku, a trochu zadrží dech, když hodí ona, a neubrání se uculení+ No... to asi teda znamená, že budu muset jít svýmu štěstí naproti, a to, co chci, si budu muset ukrást. +uculí se, nakloní se k ní, a ukradne si rychlý polibek na rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2013 00:20

+zadrží dech, když ji políbí a má co dělat, aby ho nechytla za ramena a nezlíbala celýho+ No, tak to teda bylo hodně opovážlivý, Lamoro. +usměje se na něj jedním koutkem+ Budeš mě muset opít, abych na to zapomněla. +kývne ke stolu k vínu, zatím se zvedne, posadí se na jednu palandu a začne si balit cigaretu a sleduje ho, jeho prsty a obličej ve světle svíček a trochu se u toho usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2013 00:29

Třeba nechci, abys na to zapomněla. Třeba chci, abys na to myslela pořád. +koukne jí do očí, pokrčí rameny a uculuje se, a mezi těma svýma rychlýma prstama si proplítá kostku, ale pohár vína jí nalije, a sobě taky jeden, a pak si jde sednou k ní a sleduje, jak balí cigáro+ Jedna děsně praštěná zlodějka mi jednou řekla, že je to takhle mnohem víc intenzivní. +pousměje se maličko nostalgicky, a kývne k tý cigaretě, a když si ji zapálí, ukradne jí cígo z prstů, potáhne si sám a pak jí ho vrátí mezi rty, a bříšky prstů je přitom úplně zlehka pohladí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí