od Locke Lamora » 29 zář 2013 18:35
+Locke se postaví a chvilku zamyšleně převrací v prstech malou skleničku na přípitek, a pak se na ně podívá, hezky zleva doprava, Brouk a Sabeta, Sanzové a Jean, tak jak začínali+ Asi všichni víte, že se od nás Wenai odstěhovala. +začne pomalu+ a taky všichni víte, proč. +sklopí oči ke svejm rukám+ A pro mě z toho vyplývá jediná možnost, zjistit, jestli mi dokáže odpustit, a udělat pro to všecko, co budu moct. Ale taky jsem váš garrista, se všema povinnostma a právama, co z toho vyplývaj, a dost dobře nemůžu bejt obojí. +koukne na něj+ Potřebuju soustředit svoji hlavu jenom na něco. Takže tady před váma všema, Páni Parchanti, rezignuju na tuhle funkci, a jmenuju Jeana Tannena garristou Pánů Parchantů. +zvedne hlas a mávne rukou, aby přehlušil případný protesty+ Nechci, abyste mojí nesoustředěností trpěli vy, a už jsem rozhodnutej. Jean bude dobrej vůdce, stejně půlku těch věcí dávno dělá. +zavrtí hlavou+ Okov jmenoval mě a já jmenuju tebe, to je právo garristy. +koukne přímo na Jeana+ Cappovi to zejtra řeknu sám, abys neměl problémy. +usadí se zpátky a postaví před Jeana přípitkovou skleničku+ Teď by měl garrista pronýst přípitek.
Většinu mé váhy tvoří mozek!