Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 17:10

+když jí dojdou ty kytky, tak jednu zvědavě ochutná a když zjistí, že nejsou z čokolády, ani z marcipánu, ani z cukru, tak je dá na stůl do vázy, ale už se o ně nestará. Smění si svoje peníze za zdejší, a zajde si koupit krásný šaty na večer do divadla. Pak je dvě hodiny v hotelovým pokoji a zkouší si je a dělá si třicet dva různejch účesů, jeden za druhým. Ale na Lamoru, vůbec, ale vůbec nemyslí. Zvlášť ne na to, jak by ji z těch šatů vyslíkal+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 17:26

+Lamora zatím zadumaně sedí na schodech, ani si nevšimne, že už se setmělo, Brouk pro něj na večeři musí dojít. jak ji špízujou malý zloději, má celkem parádní přehled o jejím denním rozvrhu, zvlášť když strašně tajně uplácí hotelovou pokojskou, takže než se všichni sejdou u stolu, pošle jí krabici s čokoládovejma lanýžema, aby na ni čekala v divadle v lóži, a když se parchanti sejdou u večeře, postaví se a odkašle si, že chce jako něco říct+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 17:32

+Wenai zatím strašlivě nenuceně flirtuje s kýmsi v divadle a pak odejde do hotelu, sama, samozřejmě+

+všichni u večeře se kouknou na Lockeho, Jean všechny utiší pohybem ruky a snaží se dodat Lockemu odvahu a vážně hodně moc doufá, že to nebude nějakej průser, co se jim chystá říct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 18:35

+Locke se postaví a chvilku zamyšleně převrací v prstech malou skleničku na přípitek, a pak se na ně podívá, hezky zleva doprava, Brouk a Sabeta, Sanzové a Jean, tak jak začínali+ Asi všichni víte, že se od nás Wenai odstěhovala. +začne pomalu+ a taky všichni víte, proč. +sklopí oči ke svejm rukám+ A pro mě z toho vyplývá jediná možnost, zjistit, jestli mi dokáže odpustit, a udělat pro to všecko, co budu moct. Ale taky jsem váš garrista, se všema povinnostma a právama, co z toho vyplývaj, a dost dobře nemůžu bejt obojí. +koukne na něj+ Potřebuju soustředit svoji hlavu jenom na něco. Takže tady před váma všema, Páni Parchanti, rezignuju na tuhle funkci, a jmenuju Jeana Tannena garristou Pánů Parchantů. +zvedne hlas a mávne rukou, aby přehlušil případný protesty+ Nechci, abyste mojí nesoustředěností trpěli vy, a už jsem rozhodnutej. Jean bude dobrej vůdce, stejně půlku těch věcí dávno dělá. +zavrtí hlavou+ Okov jmenoval mě a já jmenuju tebe, to je právo garristy. +koukne přímo na Jeana+ Cappovi to zejtra řeknu sám, abys neměl problémy. +usadí se zpátky a postaví před Jeana přípitkovou skleničku+ Teď by měl garrista pronýst přípitek.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 18:44

To nemyslíš vážně! +vyvalej na něj oči dvojčata a vůbec všichni+ Tady nejde o to, že nejseš garrista, Locke, ale o to, že ty jsi vymýšlel ty nejlepší pojeby. U Perelandovejch koulí, řekni aspoň, že je to jenom dočasný. +ukecává ho Jean a do toho Sabeta jen polohlasně pronese+ Jenom kvůli nějaký ženský... +odfrkne si, ale víc se k tomu nevyjadřuje. I tak její poznámka skoro zanikne pod přílivem hladů Brouka, Jeana a dvojčat, co mají asi tak miliardu otázek+ A to jako napořád? Už máš plán, Locke? Co budeš dělat? Ale žebrat budeš, že jo? Že pak budeš zase garrista? Chceš s něčím píchnout?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 19:02

Já už jsem rozmyšlenej. +zavrtí hlavou, že s ním nehnou+ No jasně, že budu žebrat, neumírám. +uculí se+ O gangový povinnosti se budem dělit normálně. +přikývne+ Díky kluci, když budu potřebovat píchnout, dám vám vědět. +usměje se vděčně+ Dočasný... +pokrčí rameny+ když se Jean osvědčí, proč by nemoh bejt garrista? +koukne na ně+ Já teď potřebuju čistou hlavu a čas, a někdo nás musí vést. +začne si nandavat jídlo, ale když uslyší Sabetu, zvedne k ní oči a dlouze se na ni zadívá, než se chopí lžíce a sklopí oči do talíře+ No a o to právě jde. Není to jen tak nějaká ženská. +usměje se, nacpe si pusu kaší, a vrtí hlavou, ať ho nechaj najíst+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 19:44

Já a garrista? +koukne na něj Jean a to dost udiveně. No... +vydechne+ Na to bych si musel trochu zvykat... Hele, kámo, tak nebo tak, my stojíme za tebouu a podržíme tě. Každopádně teď Páni Parchanti přišli o nejlepšího garristu všech dob. +uzavře to Jean a ostatní jenom souhlasně pokejvaj hlavama+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 20:01

Proč ne? Já se taky učil za pochodu. +pokrčí rameny+ Já vím, že jo. Fakt díky kluci, jste kámoši. +usměje se na ně, a vrtí hlavou, že to teda přeháněj, ale v duchu ho to potěší, a je rád, že o něm mají tak vysoký mínění, a už se k tomu nevrací, přidá si jídlo, a vypadá odhodlanej a spokojenej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2013 20:09

No ještě aby ne, ty parchante. +zazubí se na něj Calo a Galdo jenom přikyvuje+ Jestli chceš poradit, jak si získat zpátky klíč k jejímu srdci, tak stačí říct. Znáš nás, jsme jak předvtělení Doni Chuani. +uculujou se dvojčata+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2013 20:38

No to mě teda oblažte. +přisune si židli blíž, spíš z nich má srandu, a plánuje si to udělat po svým, ale říká si proč ne, třeba se dozví něco užitečnýho, a vytáhne k tomu džbán vína, protože hodlá jít spát opilej, jinak by mu nejspíš usnout nešlo, a zatímco nalejvá, v hlavě si sumíruje plán+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí