Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2013 00:36

+koukne na něj a obličej se ji zkrivi vztekem+ Vypadni ty blbecku ! +zařve na něj+ Nezvan tu a vypadni! +vyskočí z postele chytne ho za rameno a vykufruje ho že dveří. Zabouchne za ním a svalil se na postel kde se pořádně rozbreci. Venku se Jean koukne na Lamoru kteryho chtěl případně zachraňovat+ No... Jak vidím tak ses celej ale já se do svýho pokoje asi nedostanú co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 00:55

Jo. +přikývne, a rozhodně nemá v plánu se s ní teď dohadovat+ Ale jo, jsem. +vydechne poněkud nešťastně na chodbě+Asi teď můžeš spát u mě, já budu nejspíš nějakou dobu nocovat sám. +dodá poněkud zachmuřeně+ Mohl bys nějak... upozornit kluky, ať do toho nerejou? Mohlo by to celkem připepřit atmosféru. +uchechtne se zoufale+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2013 01:16

+bratrsky ho vezme kolem ramen+ Nech ji vyvztekat a až přestane brečet tak můžeš začít s usmirovaci taktikou. Máš nejakej plán ne? +koukne na něj tazave+ No však budeš mít dost času ho vymyslet. +poplacava ho nakonec po rameni a vydá se s ním do kuchyně+ Hele já to zkusím already nevím.. Znas dvojčata.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 01:28

můj plán je momentálně klidit se z cesty, a doufat, že se neodstěhuje zpátky na Tvrz. +počkrábe se ve vlasech+ No já toho snesu dost, ale ať nechají na pokoji holky... ty jejich dobře míněny rady nadělaj víc škody než užitku. +zavrtí hlavou a dá si k snídani hrnek rumu+ Hádám, že do tý doby asi budu muset řídit gang jak nejlíp budu umět. +zabručí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2013 01:59

No jenom jestli budeš čekat až ona přijde za tebou tak by ses taky nemusel dočkat. +podotkne+ Já ti pomuzu jak budu moct brácho. Promluvim si se Sabetou. Až bude vhodná doba. +kývne na něj+ Jdu na schody.
+Wenai brečí jenom takovou slabou čtvrthodinu pak si říká že už toho bylo dost sem tam sice ještě vzlykne ale snaží se promyslet co a jak. Odejít nechce a opustit Lockeho taky ne ale každej den potkávat Sabetu... Nakonec siřekne že to líp vyřeší s plným žaludkem a zajde si pro něco dobryho a láhev vina do kuchyně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 02:16

Když ona brečí. +postěžuje si+ Já nevim, co mám dělat s brečícíma holkama. +koukne na něj+ Dík. Fakt dík. +usměje se na něj vděčně, sedne si do kuchyně a přemejšlí, když vejde Wenai, tak mu zaskočí rum v krku+ Ahoj. +zkusí to opatrně+ Mrzí mě to. +řekne znova, a má v plánu to říkat pokaždý, dokud to fakt neuslyší+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2013 10:30

+zamračí se na něj+ Jasně, že tě to mrzí! +prskne+ Fakt, Lamoro, to ti někdo nasral do mozku, nebo co? +zavrtí nad ním bezradně hlavou+ A já ti říkám, že tohle, tohle budeš žehlit fakt dlouho. +lahev vína jenom blopne, jak z ní pod Wenainou silou vyskočí špunt a ona se napije přímo z lahve+ Moc tu flašku nehypnotizuj, ta je moje. +oznámí mu+ A já blbec jsem se s ním nevyspala. +zamumlá do hrdla lahve+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 13:05

No nejspíš asi jo. +zamumlá si pod fousy, ale pak mu svitne naděje, když si to přebere jako, že to snad vyžehlit půjde+ S kým? +vykulí oči nechápavě, ale říká si, že to není úplně dobrej čas na žárlivý vyptávání, tak to spolkne, a radši se pokouší vypozorovat, jak moc špatný to je+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2013 13:41

Ale s nikým. +povzdechne si, sedne si na židly a složí si hlavu do dlaní+ Proč jsi to udělal, Locke? +koukne na něj zoufale a už zas má v očích slzy, ale zamrká a ty zmizí, nicméně je furt smutná+ Protože jsme se pohádali? Protože jsem chtěla jít do toho bordelu? Já to nechápu. Prosim tě, řekni mi něco.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 13:58

+natáhne ruku, aby ji lehce pohladil po hřbetu dlaně, protože mu to přijde fakt hrozný, když je takhle smutná+ Ty myslíš, jako abych se ti pomstil? +vykulí oči zděšeně+ U perelandra to ne, to fakticky ne. +ujišťuje ji honem+ Já nevim... +prohrábne si vlasy zoufale+ protože když se vrátila, vzpomněl jsem si jaký to mezi náma bylo, a byl jsem ožralej jak doga, smutnej a naštvanej a sám, a nechtěl jsem bejt. +povzdychne si+ Já vím, že to není omluva.+sklopí oči+ Vzal bych to zpátky, kdybych moh. +ujistí ji a tak hořce se uchechtne+ Ale uvědomil jsem si přitom, že to co jsme já a ona měli už je pryč,a já už to nechci hledat. +zavrtí hlavou+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí