Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2013 21:04

Locke, můj milovaný blazne.
Miluju tě pro několik tvých ctnosti a ty ti teď hodlám vyjmenovat:
zaprvé je to tvoje tělo. Abych pravdu řekla tak vlhnu jen co se na tebe kouknu a tajné jsem ti ukradla jednu zpocenou košili abych ji mohla fetovat když nejsi se mnou. Zejména mě na tobě uchvacujou tvoje zlodejsky ruce oči barvy absintu a vlasy. Víš pripominas mi trochu krysu. A já krysy miluju.
Zadruhé je to tvuj mozek. Protože jsi geniální zloděj lupič a pan parcchant. Abys věděl tak na svůj mozek jsi mě uhnal. Nebudu ti tu vypisovat jak jsi geniální protože to víš sám.
A zatřetí protože máš superschopnost otevřít každej zámek a vykecat komukoliv díru do hlavy. Myslím že včetně mě.
Miluju tě a s láskou k tobě usinam.
Wenai H. Lafayette Cammor středa v noci
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 21:21

+dočte a složí si to zpátky do košile, svalí se na bok a je mu ještě hůř, chvilku zvažuje, že by šel vynadat cappovi do kreténů, protože to je tak nějak záruka celkem rychlý smrti, pak rozvine myšlenku že by to navždycky zatlouk, a taky chvilku uvažuje o předstírání vlastní smrti, ale čím dál víc je mu jasný, že Jean má pravdu, tak se sebere, opláchne si obličej a jde do kuchyně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2013 12:25

+Wenai si v klidu snídá v kuchyni, když se tam objeví zamračená Sabeta, chvilku na ni zírá, až z toho Wenai znervózní a zeptá se jí, co se děje+ Bylo by lepší, kdybys byla mrtvá! +zasyčí na ni Sabeta a zmizí někde v útrobách chrámu, Wenai jenom zírá, jak tele na nový vrata, než se zvedne a vyběhne do pokoje, kde byla Sabeta s Lockem, se kterým se srazí ve dveřích+ Co se děje, prosím tě? +zeptá se ho vylekaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 zář 2013 15:05

+málem hodí dršku, když ho sejme ve dveřích+ Nic. +vyhrkne okamžitě co nejvíc nenuceně, jak má reflex, ale pak si povzdechne, chytne ji za ruku a usadí ji na postel+ Teda. +začne pomalu, a moc se mu do toho takhle nechce, doufal, že si aspoň bude moct připravit řeč, a vůbec mít víc času+ Víš že tě miluju, že jo? A chci si tě vzít, a bejt s tebou navždycky. +koukne na ni a chytne ji za ruku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2013 19:19

No jasně, že to vím. +pokývá hlavou a je ještě víc zmatená+ Locke, co se děje? Tobě něco je? Umíráš? Pro všechny bohy, řekni mi, že neumíráš. +koukne na něj už skoro zoufalá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 zář 2013 22:21

Ale né, neumírám. +zavrtí hlavou+ Teda, svým způsobem umírám, vlastně celej život je jedno dlouhý umírání, že jo, a kor pro nás, co sme furt na hranici průseru, však víš, jak to se zlodějským životem, je, jednou nohou neustále v hrobě, vlastně bych moh bejt klidně zejtra mrtvej, žejo, nebo klidně dneska večer, popravdě mě nějak píchá na prsou, a brní mi levá ruka, už se to blíží, cejtím to v kostech. +chytne se za hruď, ale když vidí její výraz, tak toho nechá+ No. Víš, že já obvykle nad věcma docela přemejšlím, než něco vyvedu, ale občas provedu nějakou koninu, hlavně když se ožeru, takže to je vlastně z větší části alkohol a já za to tak úplně nemůžu. +dodá rychle+ Každopádně někdy to poseru fakt kardinálně. Jako třeba včera. +poškrábe se ve vlasech nervózně, a furt to tak oddaluje, protože se ještě nechce rozloučit se svým mužstvím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2013 22:33

+evidentně se ji uleví když ji řekne že neumírá ale ten jeho proslov potom ji pak zamotat hlavu snad ještě víc. Zmatené na něj kouká a když se začne dostávat k věci tak doufá že už to vyklopi+ Prosím tě Locke cos udělal? Mohl bys to přestat okecavat a říct mi to? +koukne na něj vážně a tazave+ Já ti hlavu neutrhnu slibuju.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 zář 2013 23:37

Hlavně měj neustále na mysli, že mi ve skutečnosti nechceš rozdrtit koule holou pěstí, protože by se ti ještě někdy mohly hodit, a taky by mi to totálně zničilo živnost, chápeš, kdo to kdy slyšel zloděj se sopránem, nemoh bych už vůbec nic a to by byl můj úplnej konec. Všude by mě hned poznali. Jak se pozná infarkt? +promne si levý prso, a vykecává kole toho kruhy, jak už to má ve zvyku+ No prostě. Když jsi mě včera vykopla, přišla za mnou Sabeta. A přinesla víno. Fakt hodně vína. +leze to z něj jak z chlupatý deky, ostatně přiznat barvu není zrovna v jeho povaze+ A pak se to celý tak semlelo. +onípává si nehty a radši na ni nekouká+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2013 23:52

Co se semlelo? +zeptá se jak neví ale pak se ji najednou oči rozšíří poznáním a šokem+ Ty jsi s ní ... +zašeptá bez dechu a nevěřícně na něj kouká+ Ty jsi s ní ... +zopakuje a zakryje si pusu rukou protože se ji třese brada a v ocich se ji objeví slzy+ Ty jsi ale idiot Lamoro. +zašeptá zoufale+ Totální idiot.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2013 00:08

+jak uvidí ten moment, kdy jí to dojde, tak se celej přikrčí, ale když je z toho smutná, přijde mu to horší, než kdyby na něj křičela+ Já vím, že jsem. +kousne se do rtu a vypadá fakt nešťastně+ Asi největší konina, co jsem kdy proved, a to je teda co říct. +sklopí oči+ Přísahám, že to nic nebylo, teda... nic jinýho než sex. A řek jsem jí to. Že chci tebe a ne ji. Byla to... hrozná blbost a fakt strašně mě to mrzí. +koukne na ni nahoru+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí