Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Jean Tannen » 26 zář 2013 02:56

No... +povzdychne si+ Ať tak nebo tak, měl bys jí to říct, protože jestli se to dozví od někoho jinýho, tak to bude ještě horší. Asi. Hele, já taky žádnej lamač srdcí nejsem. +přemýšlí, jak mu pomoct, ale tady je každá rada drahá+ Hele, Locke, co chceš, to si musíš rozhodnout sám. Protože jestli ti poradím a ty se rozhodneš podle toho, tak mě pak budeš celej život proklínat. +vstane z postele+ Nadruhou stranu... +koukne na něj a už je u dveří+ Sabetu jsi nikdy o ruku nepožádal. +podotkne jenom a vypadne do kuchyně na snídani+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 03:07

Myslíš že měl? +poškrábe se ve vlasech+ Al co když už mě pak nebude chtít? +koukne na něj nešťastně+ Já umím dobře lhát, třeba by na to nikdy nepřišla. +navrhne, alesamotnýmu je mu jasný, že to by nevyšlo+ Hm. No děkuju. +povzdychne si, a jde za ním do kuchyně, i když hlad moc nemá, spíš obhlídnout, kdo už je vzhůru, a tak+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2013 12:00

No, tak na to jsi měl myslet před tím, brácho. +koukne na něj Jean vážně+ JO? +uculí se na něj+ Tak to bych chtěl vidět. Já mám občas pocit, že ženský přijdou na všechno. +posadí se ke stolu, Sabeta tam už je, protože chystá tu snídani, usměje se na něj, velmi vřele, ale protože má zrovna plný ruce práce, tak ho nepolíbí+

+objeví se tam Wenai, v ruce dopis, na tváři úsměv+ Locke. +přijde za ním a obejme ho+ Tohle je pro tebe. +dá mu do ruky dopis+ Včera to... no... přečti si to. +usměje se na něj, dá mu pusu a jde snídat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 12:58

No, jo, dyť já vím. +povzdychne si Lamora, promne si oči a přeje si, aby mu aspoň přestalo bušit v hlavě, Sabetě se radši vyhne pohledem, a když přijde Wenai, začne se mu dělat na zádech studenej pot+ Eh... děkuju. +kouká na ni trochu zmateně, a dopis si složí za košili, v hlavě mu akorát duní, že to bude strašně strašnej průser, tak kývne nenápadně na Sabetu, ať jde ven, a na chodbě ji zatáhne do volnýho pokoje, a zavře za nima dveře+ My dva... si musíme promluvit. +začne opatrně, usadí ji na postel a sám se opře o zeď u dveří, aby u sebe nebyli moc blízko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2013 13:17

+Wenai si náhodou všimne, jak se oba vypaří, ale nechce to řešit, když už mu dala ten dopis a tak si jenom vezme koláč+

+Sabeta s ním jde do pokoje, trochu zmatená, si sedne na postel+ Co se děje, Locke? +zeptá se ho a upře na něj oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 17:25

+odkašle si a rozpačitě se podrbe ve vlasech, a nějak nemá odvahu kouknou jí do očí+ Sabeto... ty seš fakt moc fajn holka. +pousměje se+ Ale to včera, to už se nesmí znova opakovat. Já se budu ženit, a... na tohle už je moc pozdě. +zavrtí hlavou+ Přece to musíš cejtit sama, že to mezi náma už není takový, jako to bylo tehdy. Posrali jsme si to oba, a já bych fakt nerad, aby teď tohle posralo to hezký, co mám s Wenai. +koukne na ni nejistě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2013 20:13

+klesne ji nálada protože už ten začátek nevesti nic dobryho+ Locke. +vstane a udělá pak kroku k němu+ Nikdy na nic není pozdě ale jenom ty víš kam tě táhne tvoje srdce. +koukne na něj jak se tam tiskne ke stěně+ Proč se mě bojis? to má určitě taky nejakej důvod. Jenom... Nad tím popřemýšlejme abys neudělal nejakej nevratnej krok a pak toho nelitoval. +koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 20:40

Pro mě už je pozdě. +zavrtí hlavou+ Já jsem tě fakt hodně miloval, a hrozně dlouho jsem na tebe čekal, a vždycky tě budu mít rád, protože seš prostě Sabeta, holka co mi dala první pusu. Ale už tě nemiluju tak, abych kvůli tobě všechno zahodil. +kouká na ni a je vidět, že je mu to fakt líto+ Teďka takhle miluju někoho jinýho. Ale jsem fakt rád, že jseš zase zpátky. Třeba... třeba bysme mohli bejt zase kamarádi, kdybys chtěla. +koukne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2013 20:44

+těžce si povzdechne+ Dobře Locke. Budeme přátelé. +řekne tiše a pak k němu zvedne zrak a položí ruku na rameno+ Jen mi děj trochu času. +požádá ho ještě a odejde ale uvnitř na něj vůbec nechce zapomenout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 zář 2013 20:53

Mrzí mě to. +pohladí ji po tý ruce, a pak si ztěžka sedne na postel a chvíli civí do zdi, na jednu stranu je mu z toho smutno, a nadruhou mu přijde, že to vzala celkem dobře, čekal větší hysterák, než si vzpomene na ten dopis od Wenai, tak ho vytáhne z kapsy, rozloží a začte se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí