Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 19:27

Ale já se chci budit s tebou. +koukne na ni prosebně a opravdu jemně jí rozčesává a rozplýtá vlasy a dává si na tom záležet+ Vzbuď mě někdy, prosím. Chci jenom vědět, jako to je. No jasně, že by ses mi líbila plešatá. Ale jenom v případě, že by sis nechala něco vytetovat na lebku. +zazubí se na ni a ují jí kousek snídaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 19:55

Tyjo, fakt? +usměje se a přijde jí to hrozně hezký+ Teda, to mi asi ještě nikdo neřek. +uculí se, otočíí se k němu a klekne si na křeslo, aby ho mohla políbit+ Tak jo. Já si najdu nějakou zábavu v posteli. +uculí se a zas se posadí, aby to mohl dodělat, a div mu nevrní pod rukama, jak je to příjemný+ třeba šachovnici. +nadchne se+ mohla bych jít na blond. +prohrábne si pár už rozčesanejch pramenů+ Blond jsem nikdy nebyla, třeba by mi to slušelo. +obhlídne si konečky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 20:03

+uculí se a dá jí pusu+ Nemusíš si hledat zábavu, můžeš mě vzbudit. Klidně už v devět. Ale jestli vstáváš v šest, tak to odvolávám. +začne nad tím uvažovat hloubějc+ Prosím tě blond ne. Z bloncek jsem si vždycky dělal srandu. +zavrtí hlavou+ A je spousta jinejch krásnejch barev. Třeba modrá, nebo zelená. +navrhne jiný varianty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 21:00

V šest nevstávám, to je perverzní. +zavrtí hlavou pobaveně+ Já nechci, aby byl kvůli mě unavenej. +usměje se+ Ale počkat na tebe můžu. +připustí a vylíže talíř od čokolády+ Modrá jsem byla, a zelená taky, teda asi jen tejden. +zasměje se+ Měly jsme s Angie takový... zkušební období. +uculí se+ Ale tobě by zelená určitě slušela. +zazubí se+ A oční linky. Ty jsou děsně sexy. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 21:04

Neboj, nebudu unavenej. +usměje se na ni a dá jí pusu na čelo, jak se k ní skloní+ Tak... +přejede jí už rozpletené vlasy hřebenem+ Máš zase spoustu vlasů a ne jenom jeden velkej spletenej dred. +zazubí se sám pro sebe+ No jasně, že mi oční linky slušej. +pohodí sebevědomě hárem+ Mě sluší všechno.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 21:12

No paráda. +uculí se a prohrábne si vlasy+ Dík. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Hele, teď já, jo. +zazubí se, udělá mu místo v křesle a stoupne si za něj, nejdřív mu vlasy jen rozčeše, a pak si splaší kelímek s gelem a začne mu dělat pořádný číro, hezky ostnatý a vysoký+ No to je pravda. +přikývne+ Ale oční linky jsou fakt něco. +uculí se a prohrabuje mu u toho vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 21:48

Tak jo, tak jo. +přikývne a sedne si zas on do křesla a poslušně drží+ A fakt myslíš, že by mi ta zelená slušela? Hej, já si to neumim pořádně představit, nemohla bys mi ty vlasy na chvilku kouzlem přebarvit? Co? +koukne na ni poočku+ To by mohla bejt sranda, ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 22:13

Já myslím, že ti sluší všechno. +zazubí se a dá mu pusu na spánek, aby se neupatlala od gelu+ No... to bych mohla. +uculí se, a na chvilku změní stěnu vedle nich na zrcadlovej povrch+ Tak dávej pozor. +odkašle si důležitě a teatrálně prokřupe prsty, pak nad ním mávne rukou a něco zamumlá, načež mu vlasy chytnou parádně brčálovej odstín+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 22:17

Jooo. +těší se na to jak malej a kouká na sebe do křesla+ Ach bože! Vypadám jak vodník! Nebo jako fotbalový hřiště. Modrou dej modrou! +úpí tragicky+ To je mužná barva, no tak. +ukecává ji a kouká na ni prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 22:35

Ale děsně sexy vodník. +zazubí se, sedne si k němu na opěrku a zkusí teda modrou, a pak taky žlutou a červenou a černou a všechny barvy, na který si vzpomene+, některý jsou celkem hezký, ale z jinejch chytá spíš záchvat smíchu, a pak začne zkoušet i různý účesy, á la Pomáda, a tak, a za chvilku má od smíchu křeče v břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house