(
to mu tak tweetnout, že má rozjet byznys
Chech, no, JC na rakev dá slevu, ze starý známosti...a pochopení vo co go
)
*rozhlídne, jestli nemají nikde za zadkem klanovou hlídku, aby ho tak někdo horlivý ještě sestřelil:D, ale všude je klid...usměje se pro sebe spokojeně, i když ho to, jak těsně se ho drží poněkud rozptyluje. "Ještě že tady nahoře není žádný provoz" pomyslí si.* Dobrý? *dívá se na ni zblízka a neunikne mu, nakolik je napnutá. Zpomalí, takže se spíš než letí, pouze vznáší ve vzduchu, hučení větru ustane...nahoře je skoro až přízračné ticho, i když pro jejich sluch ne tak docela...zdola k nim doléhají zvuky ze sídla klanu a údolím se nese ozvěna nočního velkoměsta* Není to tak zlé, že... *přehmátne si jednou rukou z jejího pasu kolem ramen, druhou tam nechá, takže ji drží u sebe a zároveň má druhou ruku volnější* nedívej se dolů...zatím ne...*a jak to řekne, je mu jasné, že přesně to zkusí, je to stejné, jako by ji řekl, ať na něco nemyslí..* na mě se dívej...*vjede jí tou volnou rukou jemně do vlasů a chytí za hlavu aby dolů neviděla* a věř mi...*začne zase stoupat, až se dostane výškově nad hřebeny nejbližších hor* koukat pod sebe není nic moc, to občas nedělá dobře ani mě...už jsem se zmínil, že mám taky strach z výšek?*usměje se* Měl jsem...podívej tamhle...*vyprostí prsty z jejích vlasů a natáhne ruku* podívej tamhle...*napřáhne ji do směru a ukáže šikmo dolů, tím že jsou v horách, je město dole hlouběji pod mraky, kde na ně skrz pomrkává svými světly*