Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 17:52

Lamoro! +zahučí temně+ Já si to neberu osobně, když musíč pryč. Tys začal kalit vodu. Takže se to nesnaž hodit na mě. +koukne po něm zlověstně+ Myslíš, že kdybych tě chtěla podvést, tak na to potřebuju jít do bordelu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 18:23

Jasně, já řeknu, že musím pryč, a ty se hnedka ženeš do hospody plný nadrženejch chlapů. Víš, co tam občas chodí za individua? Dyť jsou třikrát větší než ty prosím tě. +zamračí se a natáhne se na záda+ No tos mě teda uklidnila. +protáhne obličej+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 18:41

Takže ty mi nevěříš?! +vyvalí na něj oči+ Ty mi nevěříš, no to je paráda, tohleto. Já tě úplně klidně nechám ve společnosti tvé bývalé lásky, neřeším to. Aspoň ne externě mimo můj mozek, ale ty mě prostě nevěříš. Víš co, Lamoro? Jdi do háje! +vyštěkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 18:59

Ale to víš, že ti věřím. +zavrtí hlavou s povzdechem+ žijem tady se sanzama, musel bych se zbláznit, kdybych ti nevěřil. Nelíbí se mi bordely. +zamračí se+ kluci se zdejchnou na pokoje, a pro samotnou holku to je fakt blbý místo. Dovolovali by si tam na tebe. +koukne na ni nesouhlasně+ Cože? +zvedne nechápavě obočí+ Ty žárlíš? +uculí se trošku polichoceně+ Ty seš cvok, Kůstko. +zavrtí hlavou s úsměvem a přitulí si ji blíž k sobě+ Já miluju tebe. +usměje se jí do kůže na rameni a vtiskne jí tam pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 19:24

Tady vůbec nejde o to jestli žárlím, nebo ne, Locke. +koukne na něj vážně+ Zapomněl jsi, co jsem udělala s tím mágem z Karthainu? Myslíš, že by mě nějakej chlap, co je opilej a nadrženej nějak ohrozil? Ne, Lamoro, neohrozil. Bože. Za co. +zavrčí a zkříží si ruce na prsou+ Nezakazuj mi věci, Lamoro. +v očích jí blýskne varovný světýlko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 19:51

A žárlíš? +nehodlá to jen tak nechat a trochu se culí+ No to mi radši nepřipomínej. +zamračí se, na to jak dělala mrtvou radši nevzpomíná+ Ne, já nepochybuju, že se o sebe dovedeš postarat. Ustřelila bys mu hlavu kouzlem, a pak by teprv nastaly potíže. +pokrčí rameny+ U perelandrovejch koulí, já ti nic nezakazuju. +prohrábne si vlasy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 20:00

+tak teprve teď na něj nevěřícně vyvalí oči+ Ty si myslíš, že jsem tak pitomá, že bych způsobila pozdvižení a někomu ustřelila hlavu kouzlem? Já toho dokážu skousnout hodně, Lamoro, fakt dost, ale ne to, když někdo pochybuje o mí inteligenci. A zvlášť u tebe mě to mrzí. +řekne mu naprosto smrtelně vážně+ Měl bys jít do své ložnice. +řekne tónem, kterej oznamuje, že tohle bude žehlit ještě dlouho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 20:51

Ale to si přece nemyslím. +brání se poněkud chabě, když vidí,jak se vzteká+ Jo? No tak žárlím! +máchne rukama a posadí se+ To chceš slyšet? +zamračí se a začne hledat svoji košili+ Protože seš krásná a chytrá a supermocná a já nejsem, a někdy mi připadá, že se mnou ani nechceš bejt. +přetáhne si naštvaně košili přes hlavu a vleze do kalhot, chvilku poskakuje po pokoji na jedný noze, než se mu povede je oblíct, a tváří se u toho naprdnutě+ Miluju tě, abys věděla. +prskne po ní ještě, a pak teda jde do svý ložnice, zavře se tam a práskne sebou do postele+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 20:57

+povzdechne si+ Blbeček. +sedne si ke stolu a začne sepisovat dopis a protože jsou u něj i naázorný obrázky, tak jí to chvilku zabere+
+Sabeta se vrátí z tý svý procházky po městě a slyší konec té jejich hádky a vidí, jak Locke zapadnul do svýho pokoje, tak chvilku váhá, ale pak zaklepe na jeho dveře a nakoukne dovnitř+ Ahoj... +usměje se na něj+ Napiješ se se mnou? +zvedne ruku s flaškou vína. Slyšela jsem ten konec vaší hádky. To nebude nic zlýho. +usměje se na něj a vejde dovnitř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 21:07

+vztekle se převalí na břicho a praští obličejem do polštáře,a když se otevřou dveře, napadne ho, že to je Wenai, tak se otočí+ Ahoj. +zamumlá, a otočí se na záda+ No... +zarazí se, protože je mu jasný, že by se to Wenai moc nelíbilo, ale zrovna teď nemá chuť se tímhle řídit+ víno by bodlo. +přikývne a pousměje se na ni+ Snad ne. +pokrčí rameny+ Co tvoje procházka? +vezme od ní flašku a otevře ji+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí