od Rebecca Altamirano » 25 zář 2013 17:58
Copak, má to tady Kocour pod drápkem, co? +zasměje se+ Neboj, času na zvykání si máš docela dost. +zašklebí se+ No...myslím, že hodně rychle, ale nechci se moc chválit. +pousměje se skromně.+ Ale dokážu zastavit projektil z automatu. Při palbě dávkou sice ne všechny, ale rozdíl mezi třiceti a deseti dírama v těle se už docela počítá. +ušklíbne se+ To je pravda, na něco, jako třeba rozsvícení a zhasnutí se v podstatě vůbec soustředit nemusím. Na druhou stranu i kouzla běžně braná jako vyšší kategorie už zvládám taky bez problémů a s menší potřebou koncetrace. Ale taky jsem na trénink měla podstatně víc času než Man, takže se vsadím, že časem to i pro ni bude čím dál lehčí. +usměje se+ No jo, docela s tebou v tomhle soucítím, protože moje ego v poslední době dostává kopance až příliš často. +zašklebí se pobaveně+ No počkej...já mám dojem, že dvakrát ses po tom trávníku docela válel. +usměje se a v očích jí vesele jiskří+ ...a docela ti to šlo...+usměje se šířeji, až jí mezi rty na okamžik problesknou zoubky+ Tak zkušenosti? +předkloní se se zájmem.+ To mě ovšem zajímá, svěř se mi. +blýskne úsměvem, když se ale natáhne pro složku a závan kolínské doputuje až k jejímu citlivému nosánku, oči jí o odstín potemní, ale na okrajích tmavě hnědé duhovky nepatrně zezlátnou. Rychle sklopí oči k zemi a podívá se stranou, doufajíc, že si ničeho nevšiml. Rychle se dá zase dokupy a zadívá se na složku a pak na něj+ To opravdu ne. Na jednu stranu je chápu, taky nerada prohrávám a zvlášť v tomhle případě to zatraceně naštve. +ušklíbne se a pohledem zalétne ke kataně+ ...ale co je jednou moje, nedávám z ruky dobrovolně. +zablýskne jí v očích a když si na okamžik představí, jak se bude Tobiáš tvářit, až zjistí, že je třetí v pořadí v nároku na katanu Hattori Hanza, usměje se vysloveně spokojená sama se sebou+ Hmmm...co budu dělat? Nejspíš počkám, až a jestli vůbec udělají další krok. +pokrčí rameny+ ...jsem teď o krok napřed a to je velká výhoda. Jsem klanu opravdu vděčná, že mi tyhle informace předali.
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time