Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 23:08

+když ho dělá rukou, tak se kouše do rtů aby nestánal nahlas a je to moc příjemný, tak si to jen tak v klidu a v tichosti užívá, i když ví, že je Jeefes může slyšet. Když uslyší její návrh, tak se jen poněkud zvrhle usměje a rychle ji postaví na všechny čtyři před sebe a klekne si za ni, jednou ruku jí přitiskne mezi lopatky a stlačí dolů do polštářů a druhou drží svoje mužství a jeho špičkou jí hladí vystrčený zadek. Načež sklouzne žaludem mezi závojíčky a chhvíli ji jen tak dráždí než do ní pomalu pronikne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 23:38

+nechá se vtlačit do peřin, poslušně klesne na lokty a obličej schová do polštářů, který aspoň trochu tlumí její steny, až si říká, že to ani není možný, aby byla zase tak totálně vzrušená sotva se jí dotkne+ Ah bože. +zasténá dlouze, když ho konečně ucítí v sobě, a začne pohybovat boky proti němu, aby ho do sebe dostala víc a hloubějc, čelem se opírá o matraci, oči zavřený, a má pocit, že se asi zblázní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 23:47

+prsty jí proplétá vlasy, kreslí obrazce po kůži a hluboce do ní přiráží, až když se přírazy zostří tak, že ji musí chytnout i druhou rukou, udělá to, dostává se hluboko do ní. pak - najednou - zůstane nehybně stát, klín u jejího zadku a přitáhne si ji k sobě, abi ji hluboce políbil. Rukou jsede z krku na ňadro, které lehce polaská a pak mezi nohy aby podráždil klitoris a několikrát do ní pomalu přirazí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 00:05

+sevře v dlaních povlečení a poněkud nekoherentně sténá, vychutnává si to krásný vzrušení a přiráží proti němu, když najednou zastaví, což z ní vyloudí frustrovaný zakňučení+ Prosím. +vydechne, a nevjcí ze všeho chce, aby pokračoval, protože je kousíček od vyvrcholené, ale políbí ho taky, jednou rukou ho chytne dozadu a vklouzne mu prsty do vlasů, a druhou sklouzne do vlastního klína, proplete prsty s jeho a drží si je tam, kde je chce mít nejvíc+ Ah... jo. Prosím +zasténá, když se v ní zase pohne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 00:12

+pousměje se jí do rtů a drží si ji u sebe. Rukou v klíně laská její klitoris, když zase začne přirážet, cítí její vzrušení a její slova v něm vyvolávají ještě větší. Zrychlí přírazy, dostává se do ní drsně a naléhavě a přes to všechno má stále ruku v jejím klíně. Druhou sklouzne z brady na prso, čelo si opře o její spánek a dobívá se do ní s jasným cílem vyvrcholení, které už není moc daleko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 00:30

Byrone... +zasténá naléhavě, tiskne si jeho prsty do klína a přiráží proti němu, jak jen v týhle poloze může, a neartikulovaně nepravidelně sténá+ Já už... ještě... panebože. +vyrazí ze sebe, a stačí jí už jen pár přírazů, než se prohne v zádech a přitiskne k němu těsněji, a s výkřikem vybuchne v orgasmu, křečovitě sevře jeho ruku, opře se o něj dozadu plnou vahou, jak už jí dělá potíže se udržet vzpřímená, a všechny svaly se jí trochu chvějou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 00:36

+sténá a přiráží, propacovává se k vyvrcholení, když Vici promluví, přikývne, protože je tak torchu mimo sebe+ Já vím... já vím, já taky. +zakňučí, dvakrát přirazí a v tu chvíli už to nedá a spadne do víru orgasmu. Vykřikne sevře její ňadro až trochu bolestně a ještě několikrát přirazí. Když je po všem, svalí se i s Vici do peřin a přitiskne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 00:52

+když se taky udělá, ještě ho chviličku v sobě svírá, a pak ho nechá vyklouznout, padne do peřin, natáhne se na záda přes půl postele, protáhne se se spokojeným úsměvem jak kočka, co zrovna slízla smetanu, prohrábne si vlasy a zazubí se na něj+ Víš ty co, muži můj? +uculí se trochu přejetě+ Ty jseš dobrej. +poplácá ho po břiše, culí se lehce zdrogovaně, ale rozhodně uspokojeně+ Ubalíš mi postkoitální brko? +udělá na něj oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 00:56

+velmi spokojeně se usídlí vedle ní, s hlavou na její hrudi a špičkou jazyka jí požitkářsky olizuje bradavku+ Já vím že jsem. +uculí se trochu+ Brko? +zašklebí se pro změnu+ Ale já jsem si tu teď našel tak pěkný místo u tvejch prsou. +protestuje, ale pak si sedne a opře se a vezme do ruky sáček s trávou+ No tak teda jo. +souhlasí+ Ale jenom že seš to ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 01:14

+lehce se mu probírá prsty ve vlasech, a s úculem pozouje, jak je zaujatej+ Neboj, dals mi krásnej prsten, místo na mejch prsou je pro tebe rezervovaný. Hele, koukej. +přivolá si z koupelny tužku na oči a napíše si pod prsa RESERVÉ, poněkud roztřeseně, jak to píše vzhůru nohama+ Nauč mě to taky. +poprosí ho a přivalí se blíž, aby na to balení hezky viděla+ Teda jako naše brka bude vždycky balit ty, protože jseš nejšikovnější. +dodá honem, aby si nemyslel, že mu chce sebrat privilegium+ Ale když mě to naučíš, budu moct machrovat před kamarádama. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house