Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 16:20

No jasně, že chci. +uculí se na ni+ Ty víš, jak mě ten jeho suchej anglickej přízvuk rozpaluje. +zavrčí na ni strašlivě nadrženě a lehce ji kousne do krku a políbí, ale pak se zasměje+ Náhodou, já taky neumím zpívat ve sprše, takže se můžeme vyhánět navzájem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 16:42

Já to věděla, že tě ten jeho studenej anglickej výraz rajcuje. +zazubí se a tváří se studeně a anglicky a taky ho pořádně políbí+ Ne ne, falešnějc než já určitě nezpíváš. +zavrtí hlavou, čapne sprchovou hlavici jako mikrofon a spustí do ní Stairway to heaven+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 16:46

No to si piš, že zpívám. +zasměje se a chytne ten jejich sprchovej mikrofon s ní a zpívají spolu tu samou písničku, až pavouci padaj ze stropu, protože oba dohromady jsou přímo děsivý+ Tak? +zazubí se na ni+ Já myslím, že na nás nikdo nemá. Když se spojíme, tak sme neporazitelný. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 16:59

+zpívá z plnejch plic, alespoň dokud jim nespadne pavouk do sprcháče, to zařve jako by ji vraždili a skočí na něj+ Pavouk! Pavouk! Zachraň mě! +omdlévá jako správná dáma v nesnázích+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 17:06

Bože! +vyděsí se, jak na něj skočí a málem skončí na pavoukovi oba+ Pavouk! +vyletí ze sprcháče jak namydlenej blesk a skočí s ní na postel a přetáhne přes ně peřinu, jako kdyby tam pak k nim ten pavouk nemohl+ Jeefesi! +zakřičí na sluhu+ Ve sprcháči je pavouk! +oznámí mu a zase se s Vici zabarikádujou v posteli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 22:11

+zajede pod peřinu, skočí mu kolem krku a prudce oddechuje po tý infarktový situaci+ Je tam na zemi, nenech ho zalízt do odpadu. +instruuje Jeefese zpod peřiny, a jak jsou tam narvaný a propletený pod těsnou peřinou, zničehonic se vrhne na jeho rty a pořádně ho políbí, bokem se trochu otírá o jeho klín a tiskne se k němu+ pššt. +vydechne a položí mu prst na rty, aby je Jeefes neslyšel+ Chceš? +zašeptá mu do ucha úplně potichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 22:25

A je obří! Budeš na něj potřebovat pohrabáč a hrnec, abys ho chytil. +přidá se i Byron a pak, mírně, ale velmi lehce překvapenej Viciinými rty jí polibek opětuje+ Chci. +zašeptá jí zpátky do rtů a jeho ruce se rozběhnou po jejím těle, hladí každou oblinu, prstem obkrouží pupík a pak bradavku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 22:40

+tiše mu vydechne do rtů, jak jsou jí jeho doteky příjemný, a hladí ho všude, kam na tom omezeným prostoru dosáhne+ Já jsem to věděla, že seš taky úchylnej. +uculí se mu úplně potichu do kůže, a sklouzne rukou mezi jejich těla do jeho klína, aby si sáhla jestli nekecá, pohladí ho konečky prstů, než ho pevně stiskne v dlani a začne ho pomalu laskat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 22:44

+no Byron je úchylnej taky a když ne, tak je rozhodně tvrdej jako skála. Tiše sykne mezi zuby, když se ho dotkne a nevydrží to a pánví vyrazí proti její ruce+ Ten pavouk už je pryč. +ozve se z koupelny Jeefes a následně můžou oba slyšet, jak jde pokojem+ A já za to rozhodně nemůžu. +vydechne Byron, skloní se a vezme její bradavku do úst+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 23:02

+na chvilku se přestane hýbat a zadrží dech, když slyší Jeefese, jak jde skoro kolem nich, a leží úplně v klidu, jenom její ruka v jeho klíně pořád pomalu pracuje, palcem přejede po špičce a promne v dlani koule, než se zase vrátí ke svý předchozí činnosti, a sotva se za jeefesem zavřou dveře, nechá z nich peřinou sklouznout, klekne si nad něj na čtyři a pořádně ho políbí, zatímco se klínem otírá o ten jeho+ Udělej mi to zezadu. +vydechne mu do rtů potichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house