od Rebecca Altamirano » 24 zář 2013 17:23
Ano, to si umím představit, že je to poněkud komplikované. Kouzelníci dosáhli v umění skrývat svůj svět před ostatními opravdu vysoké úrovně. A není se čemu divit, hony na čarodějnice nebyly nic, co by si chtěl kdokoliv zopakovat. +ušklíbne se+ Takže aplikovat cokoliv na magii tak, aby to fungovalo...+potřese hlavou+ ...to je pěkně tvrdý oříšek. +když padne první otázka, trochu si povzdechne+ Ano, tohle je jedno z období mého života, na které se snažím ze všech sil zapomenout. Upírkou jsem se stala, když mi bylo patnáct. Roku 1830. O rok později, který jsem celý prožila po boku svého "upířího otce" Lestata, dostal Lestat příkaz přivézt mě před nejvýše postavené upíry našeho klanu. Takže jsme přijeli do Káhiry a tam jsem se s ním seznámila. +na chvíli se odmlčí a zadívá se na své ruce+ Byla jsem malá, vyděšená holka, která se teprve učila zacházet s novými schopnostmi a zároveň se snažila skloubit to dohromady s magií. V našem klanu má Vládce právo, vzít si k sobě kteréhokoliv upíra, který patří k naší rase. +zadívá se znovu panu Hashimotovi do očí a ani po těch letech nedokáže skrýt vztek a bezmoc, který tenkrát cítila+ Zvolil mě a následující téměř dva roky jsem prožila s ním... +dodá nakonec a potřese hlavou+ Jak říkám, není to doba, kterou bych si chtěla připomínat. +zadívá se na něj téměř prosebně+ Ano, v tom máte pravdu, že se svým klanem neudržuji téměř žádné styky. Jediný, od koho jsem se ještě zcela neodstřihla je Lestat. Hned, jak jsem to dokázala, tahle spojení jsem přetrhala, protože jak jsem se přesvědčila, nic dobrého se od mých "příbuzných" čekat nedalo. +pokrčí rameny+ Ale nemyslím, že by z toho měly plynout nějaké problémy. Je to už opravdu dávno a pokud by s tím chtěli něco dělat, udělaly to v době, kdy jsem byla...slabší. +ušklíbne se ironicky+ Ne, to nejsme. Kromě mojí maličkosti, se odlišuje ještě Lestat a Marius. Oba mají tu nesmírnou výhodu, že jim sluneční světlo neublíží vůbec a také dokáží létat. +pousměje se+ To jim ale až tolik nezávidím. Vzhledem k mému vztahu k letadlům. +zajiskří jí v očích a zvědavě se na něj zadívá, s čím přijde dál+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it