Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 11:17

+asi po hodině si řekne že se chová děsně nedospele a sleze že střechy a jde plánovat ten pojeby s obrazama ale sejne ji to furt myslí táhne ke schodum aa těm dvěma tam. Tak se nakonec oblikne nenápadně a vyrazí do ulic kde krade jak straka. Sem tam ji chytnou ale vždycky jim uteče a večer už po setmění se vrátí do chrámu s plnejma kapsama minci a šperků a vysype to do trezoru než se zas prevlikne a s úsměvem vejde do kuchyně+ Ahoj jak to jde? Locke byla jsem si ocihnout lokace na ty obrazy. +sedne si ke stolu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 13:30

+k večeru to ti dva zabalí, odtáhnou nažebraný peníze do trezoru, a jdou pomoct s večeří, i když už není moc s čím a Jean to má všechno pevně pod kontrolou, tak se akorát dohadujou, jestli budou čekat na Wenai a na Brouka, nebo se najedí sami, když se objeví+ Jo? Já bych šel s tebou, kdybys řekla. +usměje se a dá jí pusu na přivítanou, než se všichni usaděj, a přiřítí se Brouk, Locke pronese přípitek, odlijou skleničku ze mrtvýho Okova a pustí se do jídla+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 15:44

+usměje se na Lockeho+ To je dobrý, já to zvládnu sama, tys musel bejt na schodech. +odpustí si poznámku - s ní - a radši mu dá pořádnou pusu, aby si Sabeta nemyslela, a pak si sedne vedle něj. V klidu začne večeřet, ale v duchu proklíná Sabetu+ Nějaký plány na večer? +koukne na kluky tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 16:01

+všimne si toho ostnu v jejím hlase, tak na ni překvapeně koukne, ale přede všema se v to nevrtá a nandá si jídlo+ A cos objevila? +zajímá se radši+
Dneska, +začne Galdo skoro obřadně+
je středa. +dokončí blaženě Calo a upře zasněný pohled na stěnu+ Takže plány jsou jasný. +zahýbe obočím významně, a Jean přikývne+
Tak já se k vám s dovolením nepřipojím. +uculí se Locke+
Já půjdu do města, projít si zas ulice. +dodá Sabeta, jako kdyby se jí někdo na něco ptal+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 16:16

No a mé zájmy jsou jasné. +zazubí se na ně Brouk+
+Wenai dojde, že tam s Lockem budou vlastně sami a taky se na něj podle toho uculí+ No, vydím, že se budete bavit. +nakloní se k Lockemu+ Tak co kdyby ses za mnou pak stavil. +zašeptá mu potichu do ucha a uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 16:38

+uculuje se nad Broukem, když se k němu tak nakloní, a omluvně se na ni usměje+ Cappa pořádá slezinu všech garristů z naší části Camorru. Musím tam bejt. +povzdychne si, že se mu fakt nechce+ Nevím, jak dlouho to bude trvat, tak ně mě nečekej. +usměje se, zatímco kluci sklízej ze stolu a dvojčata se odejdou trochu umejt, když se teda večer budou svlíkat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 16:44

+je z toho překvapená, fakt hodně moc překvapená, chviličku na něj vejrá s otevřenou pusou, ale pak ji zavře a přikývne+ Jo, jasně. Tak já taky někam pudu, nebudu tu trčet sama. Maj slevy, jo? +koukne tázavě na kluky+ Tak na mě počkejte. +usměje se na ně a dojde se převlíct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 16:57

No moment,jak počkejte? +zamračí se+ Nečekejte, koukejte mazat. +vyhání je sotva zaleze do pokoje, div kluky nevyšoupne ze dveří, a pak za ní dojde do pokoje+ Co blbneš? +koukne tázavě a založí si ruce a prsou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 17:04

+pokrčí ramenama+ No, ty jdeš na nějakej mejdan, Brouk se jde dvořit, Sabeta courat městem, tak se mi tu nechce sedět. Už jsem v pár bordelech byla, je tam sranda, je to jako trochu dražší hambatá hospoda. Ty holky tě nechaj bejt, když jim řekneš. +začne se prohrabovat skříní a vybírá si docela normální oblečení na pařbu a svlíkne si to, co má na sobě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 22:08

Já nejdu na mejdan, jdu na sraz, kde mě dvě třetiny účastníků nesnášej a nejradši by mě viděli ksichtem na dně řeky. +zamračí se+ To mě jako trestáš, nebo co? Já za to nemůžu, že tam musím. +rozhodí rukama+ A vůbec, myslel jsem, že když jsme zasnoubený, tak do bordelů nechodíme. +koukne na ni nejistě, chudák si neumí představit jít do bordelu a neojet tam někoho :D+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí