Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 01:25

Koště? No jasně a mě kup taky jedno! +vykulí hned prosebně oči+ Já už jsem náhodou párkrát lítal, abys věděla. Ale nikdo nechtěl lítat se mnou. +přestane ji lechtat, až když dostane škytavku+ Nerozbil! To samo! +hájí se se smíchem+ Tak já tě zase spravím, jo? +směje se+ Tím, čím jsem tě rozbil. +a začne ji zase lechtat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 01:46

No víš co, já nevím, jestli to půjde. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+ Koště reaguje na magii. Asi budeš muset letět se mnou a mačkat se na mě. +uculuje se trochu, a škytá u toho+ Nech tohóó, počůrám ti peřiny. +brání se jak nejlíp dovede, ale nemá moc šance+ Musím se postavit vzhůru nohama, to prej funguje. +uculuje se, vyskočí z postele a zdrhá před ním po pokoji, v půlce se rozmyslí, udělá stojku a zdrhá před ním po rukou, asi tak pět metrů, než jí podklouznou ruce a zahučí pod postel+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 01:57

Ale dyť říkám, že už jsem letěl. Jako sám, jsem myslel, není mi náhodou pět. +zvedne nos+ Já ti chci jenom pomoct, nebraň se. +směje se, a když Vici vyskočí z postele tak skáče za ní+ Stojku, jo? To jsem v životě neslyšel, že by fungovalo. Slyšel jsem, že máš zvednout levou ruku a pravou nohu, že máš sníst půlku citronu, nebo že tě má nědko přidusit, nebo vyděsit k smrti, ale stojku teda ne - Vici? +kouká na ni, jak zahučí pod tu postel a jme se ji sbírat+ Není ti nic?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 02:05

Fakt? +vykulí oči+ Jsem nevěděla, že to funguje. +zamyslí se+ No musíš bejt hlavou dolů prostě. Nebo vypít skleničku vody z druhý strany. Au. +hekne, když zajede pod postel+ Chceš mě přidusit? To jsme ještě nedělali. +připustí zpod postele, a škytne až se praští hlavou o rošt+ To bylo schválně. Takhle to mělo končit, novej tríček. +upozorňuje ho+ Je to tady oc fajn, spousta prachu a támhle vzadu ta červená podprda, co ji nemůžu najít. +zavolá na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 02:16

A pořád škytáš? +zavolá pod postel+ Tak si vem tu podprdu a já tě vytáhnu. +hlásí jí, chvilku počká, načež ji chytne za nohy a vytáhne ven+ Nazdar bubáku. +zazubí se na ni, jak je celá od toho prachu a šedá a má to ve vlasech a vůbec všude+ Ty moc pod postelema neuklízíš, co? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 02:59

To je závažný, toho se jen tak nezbavíš. +zazubí se, čapne podprdu, a když ji vytáhne, solidně zamete podlahu tělem+ Woooooooo! +houkne, jak klouže po podlaze+ Nazdar zachránče. +zazubí se a hezky ho obejme, aby ho taky opatlala bordelem+ No dovol? +pohorší se+ uklízet? +zaksichtí se+ to sis teda měl vzít někoho jinýho, jestli jsi chtěl ženu, co uklízí. +vyplázne na něj jazyk a uculí se+ Od toho máme sluhu, ne? +dá mu pusu a opatlá mu vlasy prachem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 11:22

+uculi se na ni+ No to bych si musel vzít Jeefese a ten má na můj vkus moc chlupatý nohy. +zazubi se na ni a vybírá ji z vlasů chuchvalce prachu+ Jsme strašné špinavý budeme se muset umejt. +zazubi se na ni a už ji táhne do koupelny+ Já tě budu muset umejt. +upřesní to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 13:33

To on by se kvůli tobě určitě oholil, z lásky lidi dělaj věci. +zazubí se+ A jéjé. +uculí se, ale poslušně vleze do sprchy, pustí vodu a zařve jako kdyby jí trhali orgány zaživa, protože nejdřív chvilku teče jenom studená a nechá se umejt+ Teda ještě že tě mám, jinak bych byla furt špinavá. +zazubí se a vybere si nějakej sprcháč, co hezky voní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 15:47

No tak kdyby se oholil... +zamyslí se nad tím+ Škoda, že jsem ho nepotkal ještě za svobodna... +povzdechne si strašlivě tragicky, ale pak se zasměje a musí se culit na Vici+ Já jsem jenom tvůj, ať seš špinavá jak chceš kočko, dyť to víš. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 16:05

Chceš ho vzít do trojky? +uculí se a zahýbe obočím+ "Ano, pane. Ještě pane. Budete si přát vyvrcholit, pane?" +paroduje Jeefese s upjatým anglickým přízvukem a kamenným výrazem, ale pak se rozesměje a začne si pěnit šampón ve vlasech a udělá si číro+ No, to říkáš proto, že jsi mě ještě neslyšel zpívat ve sprše. +zazubí se+ To bys totiž zdrhal jak dráha. +uculuje se, otočí si ho k sobě zády a začne mu je mydlit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house