*dorazí do domku, odpadne do postele a snaží se to zaspat...nedaří se mu to, tak vytáhne notes a chvíli něco cvaká, ale nějak nemá tu správnou slinu...nakonec usne opřený o klávesnici, kde si píše nevědomky "yxcvbnm,...." do alelujá*
*tak ho najde i Karolína, která se tak trochu nudí, obskakující upíři ji přestali bavit, tak dojde do Tobiášova domku...nepáře se s klepáním a jde rovnou dál, když ho objeví v ložnici, v první chvíli si myslí, že je vzhůru, tak se svalí vláčně na postel, jak dlouhá, tak široká a rozvalí se tak Tobiášovi přes nohy.*
*Tobiáš, jak se mu zdá zrovna o tom, jak ho nahání po katakombách rozzuřená Denisa, chce vyskočit na nohy, ale jak má na sobě Karolínu, tak se jen oba skulí z postele*
Jáááu, co děláš...*ozve se Karolína nabručeně, i když je nahoře*
Umpf...*poznamená pod ní Tobiáš a vyplivne polštář* Já co dělám?! Co skáčeš po spících upírech? Uff...*masíruje si zátylek hlavy* budu praštěnej...
To už jsi...*odmávne ho rukou, dál si leží na Tobiášovi na břiše a houpe překříženýma nohama* No to je veledílo, spisovateli...*kouká na displej notebooku s "xcvbnn" na osmisté straně, který zázrakem zůstal na posteli a jak je postel nízká, vidí na něj i z Tobiáše* A vůbec, co spíš teď...cos dělal v noci?
Jaké zas veledílo-hele, nečíst! Pracovní verze...vy jste fakt s Ulriškou jako kobylky... *brání dílo, jak nevidí, to, co "napsal" ve spaní* No co..to nemůžu? A co je tobě do toho...*kroutí se pod ní a tváří se, že nic* A vůbec slez ze mě, nejsem matrace. *zabručí*
jo tááák, pracovní verze, tak to jo...hele, možná by to chtělo tam vypsat i zbytek klávesnice, ale já jsem jen blbá blondýna...*zaxichtí se* Jo ahááá....snad jsi neotravoval tu Japonku...tu, co tě tady posledně obskakovala...he, přiznej se?!*surfuje na něm, jak se snaží zpod ní dostat a jen ho pozoruje zpod dlouhých řas* á, pán není matrace, to povídej jiným...ale tady jsi takový měkoučký...*zašátrá a v očích se jí objeví ďábelský výraz*
Karolíno!
Copak, Tobiášku...budeš potřebovat nový trenýrky?
Nech toho! Opovaž se!
*o něco později se od domku Tobiáše otevřou dveře, vyjde usmívající se Karolína, nebo spíš je vyhozena za práh a Tobiáš zuřivě drží delete a maže ty stovky stran písmenek navíc aby se uklidnil*
(trocha veseloher....hm...no uvidíme, s profilkem, uvidíme...jak bude života schopný...ale zas aby Beccy neflirtovala jen s Hradčanama
to taky vypadá blbě
)