Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 14:45

+pousměje se jí do klína, protože cítí její narůstající vzrušení, sám má co dělat, aby jen z její vůně a její vášně neudělal a tak se soustředí na její uspokojení. Jazykem polaská každou část jejího klína, soustředí se na klitoris a hlavu má plnou jejích vzdechů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 14:50

+kroutí se pod ním a zvedá mu boky vstříc a už je jasný,že to moc dlouho trvat nebude, všechno to vzrušení se v ní koncentruje do podbříšku, až už to prostě nedokáže vydržet, prohne se proti němu a s výkřikem na rtech prudce vyvrcholí, zatne si nehty do dlaní a chvilku má pocit, že ji trefí, než se její tělo uvolní z křeče a padne zpátky do peřin, prudce oddychuje a se zavřenýma očima a přejetým úsměvem se trochu vzpamatovává+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 14:55

+když ucítí její orgasmus hlava se mu zatočí a má pocit, že sám snad vybuchne, laská ji do posledního okamžiku, sám má penis napnutý k prasknutí, svaly našponované jak špagáty a je mu jasné, že sám už to nevydrží, to se spíš zblázní. sjede si rukou do rozkroku a stačí pár doteků a udělá se taky s hlavou plnou její vůně, položenou na jejím břiše je děsně sťastnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 15:55

+rozdýchává ten fenomenální orgasmus a občas se ještě lehce zachvěje doznívající slastí, když ucítí jeho vyvrcholení a sperma na stehně+ Já bych ti to taky udělala. +uculí se udýchaně, obejme ho stehny a drží si ho u sebe, hladí ho po vlasech a po ramenou a je totálně spokojená a uspokojená, plná samejch hezkejch pocitů, a chvilku nemyslí na nic jinýho než na něj a jak je to hezký+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 16:07

Já vím, kočko. +usměje se na ni udýchaný a zpocený+ Ale já už jsem to fakt nemoh vydržet. Ty se mnou děláš strašný věci. +zaculí se, lehne si vedle ní a přitulí se+ A to je to, proč jsem si tě vzal. +zazubí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 16:37

No, ty se mnou taky. +zazubí se a dá mu pusu, a konečně se jí podaří dát nohy k sobě+ Budu s tebou dělat všechny věci. +zašeptá mu spiklenecky do ucha+ Jo? Ne pro můj jedinečnej smysl pro humor ani pro moji oslnivě perfektní povahu? +zasměje se+ Já to tušila, že mě máš rád jen pro mý krásný prsa a parádní zadek. +uculí se a opře si mu hlavu na hrudi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 16:40

Jo, no, teď už ti to můžu říct, už jsme stejně svoji a nic s tím nenaděláš. +zasměje se a zašátrá po krabičce cigár, kterou najde překvapivě pod polštářem, moc dlouho se ale nediví a zapálí jedno jí a jedno sobě, jednou rukou ji obejme a přidržuje si ji u sebe a druhou kouří+ Ale že máš parádní zadek. +dodá potom zasněně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 16:54

Můžu se strašlivě rozvíst! +máchne rukou div nezapálí cigárem peřiny+ Jako ve válce Roseových, vláčet tvý dobrý jméno bulvárem a obrat tě o peníze a a titul a sídlo a rezavej meč. A pak z tebe bude zchudlej šlechtic. +zazubí se a dá mu pusu+ Hmm, to ty taky. +zasměje se+ Náhodou je to můj oblíbenej zadek. Angie taky říká, že je pěknej. +mrkne na něj+ To jsou roky tvrdý práce, kila čokolády a nulová fyzická zátěž, víš? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 17:05

Tak to jsem naštěstí nikdy neviděl. +zamyslí se, jak vzpomíná, ale nakonec zavrtí hlavou, jakože fakt ne+ Aspoň ten starej rezavej meč mi nech, prosím tě, jinak nebudu ani super šílenej bezdomovec. +koukne na ni strašně prosebně a volnou rukou jí sjede na zadek a začne ho osahávat+ No... to mě jednou budeš muset naučit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 17:17

No tos o hodně přišel, to je síla film. +uculí se+ On furt nechápe, že ona se chce rozvíst, a chce po ní sex, tak ona že mu to udělá pusou, a v nejlepším mu ho málem ukousne. +zazubí se+ A pak on jí počůrá rybu, když má večeři s klientama, přejede jí kočku a ona jemu uvaří psa, a pak se porvou až s nima spadne lustr a oba umřou. +vykládá mu to zaujatě+ Prostě fakt vášnivej vztah. +pokývá hlavou vážně+ No dobře, máš kliku že tě miluju. +loupne po něm okem, ale uculuje se+ Meč ti teda nechám. Bude ti srandovně plácat o nohu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house