Tělocvična

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Tělocvična

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 00:03

Kurva, kurva, kurva. +nadává si polohlasně, chytne Chrise za ty třesoucí se ruce, a snaží se hlavně postarat se o něj, tak nějak si nemyslí, že by byla u Jasmine něco platná, a nechá to na Nef+ Hej, to jsem já, slyšíš mě? Musíš se z toho dostat. Stáhni se. Prosím. +mumlá mu tiše do ucha francouzsky, a když vidí, jak zblednul a protáčí se mu oči, fakt jí přejede po páteři strach, protože obře vnímá ten nitřní boj v něm, jak se najednu stranu snaží sám odtáhnout a na duhrou stranu nechce moc tlačit a ublížit jí; přesně pozná moment, kdy ho Jasminina magie pustí, protože se jí začne hroutit v náručí a trhaně oddychuje, tak se ho snaží aspoň odtáhnout po zemi co nejblíž ke dveřím, protože za sebou cítí spoustu magický energie, která se vymyká kontrole, dává si pozor, aby se jí ani nedotkla, ale co nejopatrnějc kolem nich obou stvoří nejsilnější štít, jakej dovede, a když k nim přijde i Neferet, snaží se jí do jejich ochrany taky zahrnout, i když kdyby se Jasmine rozhodla vrhnout to proti nim, neměli by moc šanci, tak to jen vytřeštěně sleduje, a když se zdá, že je po všem, prudce vydechne+
Jas...+zamumlá Chris, když začne pomalu přicházet k sobě+
Už je to dobrý, už je to pryč. Je v pořádku. +mluví na něj potichu a konejšivě, i když si tím teda není vůbec jistá, a pohledem sklouzne k jejímu bezvládnýmu tělu, a modlí se, aby to byla pravda, protože to byl její nápad, a fakt neví, jak by to bráchovi vysvětlovala+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 00:21

+když pomůže těm dvoum dostat se co nejdál od Jasmine, pomůže Vicky kolem nich rozprostřít co nejsilnější ochranu a jen bezmocně sleduje jak její sestřička bojuje sama se svojí vlastní podstatou+ Doprdele. +zakleje tiše, když stočí pohled k oknům za nimiž vidí bouřková mračka, která tam ještě před chvílí nebyla+ Jasmine! +vyjekne, když se s kácí k zemi, a i když to tak nějak čekala, je z toho strachy bez sebe. vyskočí na nohy a vrhne se k ní, aby si klekla vedle jejího těla a přejela nad ním pomalu dlaní zjišťujíc jak na tom je a jakoby jí ze srdce spadl obrovský balvan, když to vypadá, že je jenom hodně vyčerpaná, i když jí to bezvědomí dělá starosti. vezme jí opatrně do náruče a zamíří s ní na druhou stranu místnosti, ke druhým dveřím, za kterými je menší místnost vybavená velkou bytelnou skříní a lůžkem, na které sestru opatrně uloží a vyběhne zpět do tělocvičny, mine Chrise s Vicky, má pocit, že Vicky se o bratra postará a když sama vidí že nabyl vědomí, tak si o něj nedělá takové starosti, a vyběhne ven na chodbu, aby se po chvíli vrátila s potřebnými lektvary a pitím+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 00:52

+pozoruje Nef jen na půl oka, a když to vypadá, že je situace celkem pod kontrolou, věnuje se Chrisovi, kterej se snaží něco říct, ale slova mu kloužou a pořád má problém udržet se při vědomí+ Tak pojď, ty cvoku, dostanu tě někam do postele. +odkašle si Vicky, a uculí se, aby zahnala ten divně svíravej pocit na hrudi, přehodí si jeho paži přes rameno a zvedne se s ním+ Chci... vidět... ji. +zamumlá jí brácha do ucha+ Určitě je v pořádku, Neferet se o to postarala, neboj. +pohladí ho konejšivě po ruce, nadlehčuje si ho kouzlem a vede ho někam, kde tuší pokoje pro hosty+ Chci... teď. +brání se jí trochu v náručí a dezorientovaně se rozhlíží okolo a snaží se zjistit, kde je, nešťastnej, že ji nikde nevidí+
Ne, víš co? +táhne ho napůl chodbou+ Ty se teď prospíš. Já ti seženu lektvar. A až budeš schopnej složit rozvitou větu, dělej si co chceš. +navrhne kompromisně, ale Chris na ni jenom upře ty svý veliký unavený oči, co u dělá problém udržet otevřený+ jasmine. +hlesne jí tiše zblízka do obličeje a pokusí se vejít do prvních dveří, co potkaj+
Jo, s tím se taky vypořádám já. +stiskne rty pevně, stáhne si ho zpátky a pak se jí konečně povede ho zatáhnout do nějaký volný ložnice, složí ho do postele, přikryje až po bradu, a když se pořád snaží vstát, prostě ho nenápadně trefí slabým kouzlem, aby už skápnul, chvilku u něj sedí, a poslouchá jak oddychuje, a pak se sebere a jde najít ty dvě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 01:10

+po cestě zpět spěchající za sestrou mine ty dva, ale nezdá se, že by je nějak extra zaregistrovala, jak je ponořená do vlastních myšlenek a starostí. posadí se na kraj postele k Jasmine, přetáhne si jí ztěžka na půl do náručí a vpraví jí do úst trochu lektvaru, kapičku po kapičce, dokud sestře neproteče hrdlem celý flakonek. přikryje jí dekou a obejme jí, čekajíc až se probudí+

+jen velká černá prázdnota, tak zvláštně konejšivá a přesto znervózňující, ze které se nechce probudit a zároveň nemůže, dokud jí v hrdle nezahřeje zvláštní tekutina a nepostrčí její vědomí správným směrem. pomalu rozlepí ztěžka oči a rozhlédne se kolem sebe+ Chrisi? +zašeptá zastřeně, jako by hrozilo, že každou chvíli ztratí opět vědomí+ Kde je? +vydechne a hrabe se na nohy, aby ho našla protože se jí ani trochu nelíbí, že ho nevidí+
N: Je v pořádku. +nekompromisně jí sevře v náručí a nedovolí jí vstát+ Lež v klidu. Viděla jsem ho, byl při vědomí a jen trochu unavený.
J: Kde je? +zamračí se chabě bojujíc s pažemi, co jí drží na místě+
N: Vicky se o něj postarala. Vedla ho do jednoho z pokojů. No tak, lež v klidu nebo tě za ním nepustím. +zamračí se na ní+ A tohle vypij. Potřebuješ rychle nabrat sílu. +přiloží jí ke rtům další flakonek s lektvarem+
J: +okamžitě při té výhrůžce znehybní a vyčerpaně se jí sveze zpět na hrudník+ Chci ho vidět. +zdůrazní ještě, aby to nevypadalo, že se vzdala a poslušně vypije tentokrát nevalně chutnající lektvar+ Co se pokazilo, Nef? Takhle jsem ještě nikdy neztratila kontrolu. Tedy kontrolu jsem ztratila, ale nikdy ne takovýmhle způsobem. Ublížila jsem mu. Jak jsem mu mohla ublížit? +plácá jedno přes druhý a vypadá tak neskutečně smutně a ztrápeně+ Chci za ním, prosím. +zašeptá ještě, než opět zavře oči až se zdá že buď opět omdlela nebo usnula+
N: +tiše si povzdechne a raději jí zacpe ústa další dávkou lektvaru, aby nemusela odpovídat na něco, na co odpověď příliš nezná+ Půjdeš až se udržíš na nohou. Dřív ne a přestaň na mě dělat ty psí oči. +zamračí se na ní, ale tak nějak sestersky něžně a líbne jí na čelo, když cítí, že usíná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 01:59

+nakoukne do pár prázdných pokojů, než ty dvě najde po hlasech, opře se o futra a pozoruje ty dvě, potichu, aby jim nenarušovala sesterskou chvilku :D+ Tak co? +zeptá se, když se doobjímají+ V pořádku? +ujistí se, ale když vidí, že Nef nijak zvlášť nevyšiluje, usoudí, že to asi není tak zlý+ Potřebuju nějakej lektvar, jenom něco obyčejnýho na posílení. Teda Chris teď spí, tak potom. +usměje se+ Tipuju... že tohle už zkoušet nebudem. +pousměje se trochu hořce+ Já... nevím, co bylo špatně. Tohle jsem ještě neviděla. +zavrtí hlavou a prohrábne si frustrovaně vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 10:52

+jemně pohladí sestru po vlasech, jak spí a zamyšleně se přitom mračí, dokud na ní Vicky nepromluví+ Je jenom hodně vyčrpaná, ale jakmile se prospí, tak bude líp. +pousměje se. Položí Jasmine do postele, přikryje jí a vyjde s Vicky na chodbu, aby jí nevzbudily. Potichu zavře dveře a tak trošku vyčerpaně se o ně opře+ Takhle dlouho jsem jí neviděla. Už se stalo, že nad sebou ztratila kontrolu, nad svojí magií, ale nikdy takovým způsobem. +potřese nad tím hlavo+ Jasně... +zahrabe v kapse, myslela na ně, když byla pro lektvary pro sestru a vytáhne jeden z flakonků+ ...tady, to by mu mělo pomoc. +pousměje se+ No... +pokrčí zlehka rameny a zamračí se+ ..nelíbí se mi, co mě napadá, ale kdybychom se soustředili na to, kde se vyskytl problém a pracovali s tím... časem by mohli zvládnout společně kouzla, o kterých se může ostatním jenom zdát. +povzdechne si+ Popravdě? Já taky ne. +zavrtí hlavou+ Ale je mi naprosto jasný, že se to vymklo z rukou na straně naší magie, ale abych byla schopná říct proč... nevím na co Jasmine myslela, pokud vůbec, když se jí to vymklo z rukou. Myslím, že si to ani neuvědomila. Viděla si jak se oba tvářili? +koukne na dveře zamyšleně+ Napadá mě pár věcí, ale ani jedna není moc dobrá. Buď je moje sestra natolik nezodpovědná, že šla do toho s vědomím, že to nemusí zvládnout, což mi nepřijde moc pravděpodobné, protože si na to opravdu dává pozor a nebo je na něj citově tak vázaná, že se s ním podvědomě chtěla podělit o všechnu moc kterou má, tedy i tu, kterou není schopná ovládnout.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 12:41

+vezme si od ní lahvičku, přičichne k obsahu a spokojeně přikývne+ Díky. +schová si ho do kapsy+ Chris bude v pohodě, jen je hodně magicky vyčerpanej a tělo má problém se s tím vyrovnat. Potřebuje si pořádně odpočinout. +promne si kořen nosu+ Ne. +zavrtí hlavou rovnou+ Chris a já to zvládáme, ty a já budeme mít v případě nouze taky dost slušný výsledky, já to zkusím s Jasmine, a ty můžeš s bráchou, ale ti dva už tohle znova pokoušet nebudou. Já si to na triko nevezmu. +vrtí hlavou rezolutně+ Je to moc nebezpečný. +zamračí se a vytáhne krabičku cigaret+ Může? +zvedne tázavě obočí, jestli jí to nevadí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 13:06

Jo, jen ať odpočívá dokud může. +pokývá souhlasně hlavou+ Umím si představit jaká pecka to pro jeho tělo musela být. Tolik energie. +potřese nad tím zamyšleně hlavou+ Nejsem si jistá, jestli ti dva ještě dneska budou něco schopný zkoušet. Jasmine určitě ne. Neměla by pár dní k magii ani přičichnout dokud nebude zase vyrovnaná. Ale to pozná sama. +pokrčí nakonec rameny+ Mě se to taky nelíbí už jen proto, že mám dost slušnou představu, co všechno se mohlo stát, ale nechala bych to na nich. Tuším, že se do toho nebudou hrnout, tak klid. +pousměje se, když vidí, že by chtěla protestovat+ Ale oba jsou dospělí. +pokrčí nakonec výmluvně rameny, nechce sestře lhát ani jí nakazovat na co smí a na co nesmí svojí magii použít+ Jasně, jen si posluš. +pousměje se a pokývá hlavou, že jí to vůbec nevadí+ Nemáš hlad nebo něco? Možná bude chvíli trvat, než se ti dva probudí. +nabídne jí občerstvení a pití+ Ale stejně nechápu, jak je možný, že na sebe reagovali takovou intenzitou. Jen aby v tom neměl prsty náš milovaný otec. +ušklíbne se nelibě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 13:31

Jo. +přikývne+ Pokoušel se to všechno chytit a ovládnout, aby se to nevymklo. +zamumlá a zapálí si, a je z toho otřesená mnohem víc, než dává najevo; snaží se nemyslet na všechno, co se mohlo stát, a taky na to, že jejich máma umřela při magický nehodě, ale žaludek má staženej do uzlíčku,a poněud ztěžka se jí dýchá+ Nemám na nich chuť, děkuju. +zavrtí hlavou s mírným úsměvem+ Asi bych ho měla vzít domů. +poznamená potom+ Vyspí se ve vlastní posteli, dám tam na něj pozor. mám tam vlastní lektvary. +odklepne si popel do dlaně, aby jí tam nedělala bordel, a fyzickou bolest z toho, jak to pálí, celkem přivítá+ S Chrisem rozhodně nejmíň do zítra nic nebude, a i tak by na to měl jít pomalu, aspoň co se týče magie. Příštích pár dní rozhodně žádný nacvičování nehrozí, tak bysme tu akorát zavazeli. +prokřupe si unaveně krk+ Sejít se můžeme, až jim bude zase dobře. +navrhne+ Půjčím si něco, z čeho půjde udělat přenašedlo. +dovolí se radši, nechá kouzlem zmizet popel a vydá se hledat nějakej neškodnej předmět denní potřeby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 23 zář 2013 13:42

+podmračeně pokyvuje hlavou a přitom jí pozorně sleduje+ Vicky, jsi v pořádku? +otáže se opatrně, jelikož tuší, že něco není v pořádku, ale nedokáže určit co+ Pokud si myslíš, že je dobrý nápad je víc rozdělit a je na to dost v rovnováze. +pokrčí zlehka rameny, nemá problém s tím, když svého bratra odnese, ale sestru si chce nechat pod vlastním dohledem+ Ale klidně tady můžete oba zůstat. Mě to nevadí, je tu dost místa pro všechny. A jestli si děláš starosti s manželem, tak ho sem můžeš vzít taky dokud se nedají ti dva zase dopořádku. +nabídne přespání a ubytování dokud to bude potřeba+ Klidně vás oba dva přenesu, ale jestli nechceš tak si půjč co třeba. +pousměje se měkce a jestli nechce její pomoc, zapadne zpět k sestře do pokoje a usadí se u ní zahloubaná do sebe doufajíc, že se její sestra bez problémů brzy probudí+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor