Kurva, kurva, kurva. +nadává si polohlasně, chytne Chrise za ty třesoucí se ruce, a snaží se hlavně postarat se o něj, tak nějak si nemyslí, že by byla u Jasmine něco platná, a nechá to na Nef+ Hej, to jsem já, slyšíš mě? Musíš se z toho dostat. Stáhni se. Prosím. +mumlá mu tiše do ucha francouzsky, a když vidí, jak zblednul a protáčí se mu oči, fakt jí přejede po páteři strach, protože obře vnímá ten nitřní boj v něm, jak se najednu stranu snaží sám odtáhnout a na duhrou stranu nechce moc tlačit a ublížit jí; přesně pozná moment, kdy ho Jasminina magie pustí, protože se jí začne hroutit v náručí a trhaně oddychuje, tak se ho snaží aspoň odtáhnout po zemi co nejblíž ke dveřím, protože za sebou cítí spoustu magický energie, která se vymyká kontrole, dává si pozor, aby se jí ani nedotkla, ale co nejopatrnějc kolem nich obou stvoří nejsilnější štít, jakej dovede, a když k nim přijde i Neferet, snaží se jí do jejich ochrany taky zahrnout, i když kdyby se Jasmine rozhodla vrhnout to proti nim, neměli by moc šanci, tak to jen vytřeštěně sleduje, a když se zdá, že je po všem, prudce vydechne+
Jas...+zamumlá Chris, když začne pomalu přicházet k sobě+
Už je to dobrý, už je to pryč. Je v pořádku. +mluví na něj potichu a konejšivě, i když si tím teda není vůbec jistá, a pohledem sklouzne k jejímu bezvládnýmu tělu, a modlí se, aby to byla pravda, protože to byl její nápad, a fakt neví, jak by to bráchovi vysvětlovala+