Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 22:21

+Wenai pohladi Lockeho ruku co má kolem jejího pasu a jak si sednou ke stolu tak Jean naleje přípitek a ve dveřích se objeví Sabeta. Na sobě má těsnou halenu a plateny kalhoty a dlouhé rudé vlasy rozpuštěné po ramenou+ Locke. +usměje se na něj a obejme ho než si sedne na svoje místo+ Vážně tak řada tě vidím. +usmehe se na něj když Jean vstane a zvedne svou sklenku+ Tak na pratele kteří se k nám vždy s láskou vracejí. A na Trinactyho. +pripije a ostatní s ním a pak sisednou a pustí se do polívky+ Tak co je nového? +zeptá se Sabeta s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 22:40

+přitáhne si k sobě skleničku, když se objeví Sabeta, a ty rudý lokny se jí kroutí kolem obličeje+ Sabeto. +usměje se na ni zpátky a dává si pozor, aby na něm nebylo nic z toho, co mu běhá hlavou vidět, zvlášť když si sám není jistej, co mu vlastně běhá hlavou, jednou rukou ji obejme, na Jeanův přípitek pozvedne skleničku, a vychutnává si to příjemný pálení, co mu sklouzne hrdlem do žaludku+ No... kluci ti už představili Wenai? +koukne po ostatních, jak moc důkladně, a co všechno jí řekli+ Moji snoubenku? +usměje se na Wenai a chytne ji za ruku, a najednou mu to slovo snoubenka přijde hrozně hloupý a nezlodějský. kluci zatím koukaj střídavě na ty dva a na sabetu, Jean trochu s obavou a Sanzové připravený navrhnout zápas v bahně o Lamoru+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 22:45

+Sabeta se spokojeně napije a posadí se a když to uslyší tak je nejdřív hodně fakt hodně překvapena ale pak se usměje. Docela normálně+ No představili ale tohle nějak nezminili. Gratuluju. +usměje se na ni a hlavou se ji honí tisíc věci stejně jako Wenai která Lockemu sevřel ruku a pak si radši hrdinsky nacpe plnou pusu jídla aby nemusela mluvit+
Kdy bude svatba? +zeptá se Sabeta ještě+
No to by nás taky zajímalo. +koukne Jean tazave na Lockeho a Wenai si nacpe pusu jídlem ještě víc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 22:52

Děkujem. +usměje se taky, a vypadá neobyčejně zaujat svým talířem+ No... brzo. +odpoví mírně vyhýbavě+ Ale co ty? Nějaký neuvěřitelný zážitky a historický pojeby? Jsi tu za prací, nebo jen tak? +převede radši řeč jinam+ Jestli tu zůstaneš, musím to říct Cappovi, zvýší nám poplatky. +dodá honem, aby bylo jasno, proč se ptá, a soustředěně se u toho věnuje vybírání kostí ze svý ryby+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2013 22:59

No doufám že mě pozvete. +usměje se a vezme si taky rybu+ No právě že historicky pojeby se mi nepovedli. Jeden se mi nepovedli tak jsemmusela zdrhnout. Chci se tady na chvíli schovat. Budu žebrat udržovat chrám. Nic napadnyho. +usměje se na ne+ A dneska si půjdu brzo lehnout jsem po cestě utahana. +vybere kosti že svý ryby jako nic+
No my si chcem ještě zahrát karty ale jestli se zdrzis tak příležitosti bude ještě dost. Že jo Locke. +zazubi se Jean na Lockeho+ Co je? Tobě ten uhořel nechutná? To bych si vzal jako urážku. +culi se na něj dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2013 23:11

Jestli tady budeš. +pokrčí rameny, ať na svatbu klidně přijde+ Máš potíže? +zamračí se a koukne na ni znepokojeně+ Teda, může to ohrozit gang? Jestli tě někdo sleduje, mohli by tě vystopovat až sem. +nasadí honem garristovskej tón+ Věci jsme ti nechali v tvým pokoji na konci chodby. +přikývne+ Co? No jasně. +souhlasí s Jeanem+ Ne, je parádní, jen mám porci s hodně kostma. +zavrtí hlavou a na důkaz si nacpe pusu plnou ryby, a když dojedí, Brouk začne sklízet ze stolu a Locke vytáhne pálenku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 01:25

Locke. +usměje se na něj Sabeta+ Jsem Pan Parchant. Nikdy bych nedovolila aby mě někdo sledoval sem. Snad mi veris. A zas tak velkej průser to není. Pojistila jsem se. Jestli chceš tak si o tom můžeme promluvit ale teď jdu k sobě. +řekne napůl jako by ho tam zvala+ Dobrou noc. +usměje se na ne a odejde k sobě+
Já si půjdu taky lehnout. No... Budu si číst. Pokračovat stejně neumím a mám zatracenou smůlu na karty. A vás stejně neoblafnu. +zazubi se Wenai na kluky+ Užij si to. +usměje se na ne a dá Lockemu pusu a taky zmizí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 01:46

Jo. Jo to jseš. +přikývne a pousměje se+ Potom mi to řekneš. Jestli něco potřebuješ, víš že Páni Parchanti ti helfnou vždycky. +zazubí se tím svým způsobem, a sleduje ji, než vyjde ze dveří+ Ty taky? +usměje se na Wenai+ Pánové všechen půvab nás opouští, máte kliku, že zůstanu aspoň já. +zakření se na ně+ Tak dobrou, Kůstko. +přitáhne si ji ještě k sobě a dá jí pořádnou pusu, než ji nechá jít+ Takže... +poškrábe se nervózně ve vlasech, když obě zmizí+ kdo rozdává? +zeptá se nakonec, a pohledem zmrazí Galdovi poznámku na rtech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 12:55

Dobrou, Locke. +zašeptá mu s úsměvem do úst, když ji políbí a zmizí do ložnice+
No jo, já rozdávám. +přikývne Jean, když vidí, jak Locke Galdovi zarazil jakýkoliv poznámky, tak se jenom zašklebí, taky spolkne pár rejpavých poznámek a začne rozdávat. Dají si dohromady několik partiček, aby nevyšli ze cviku, než kluci začnou zívat a rozcházet se do svejch ložnic+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 13:19

+vezme si karty a chvilku do nich vejrá, než je zase schopnej začít se soustředit na hru, jde mu to jak psovi pastva, většinu her prohraje, a čím víc prohrává, tím častějc si dolejvá skleničku pálenkou, popřeje klukům dobrou noc, dělá, že si nevšiml, jak se Brouk vytratil do noci na půlnoční dostaveníčko, a ještě chvilku tam sedí sám skoro potmě, dožahne flašku, a pak se sebere a ne úplně jistým krokem se vydá chodbou do postele, položí ruku na kliku svýho pokoje, chviličku civí do tmy na sabetiny dveře na konci chodby, ale pak polohlasně zanadává, otevře dveře a vleze do pokoje. co nejtišejc se odstrojí a vleze k Wenai pod peřinu, zachumlá se do tepla, zavře oči a usilovně se snaží usnout+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí