Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Beatrix » 21 zář 2013 01:42

Kristian: +stulí se k němu a trochu chrochtavě dýchá+ Popraly? Já ju nezabila? Zasloužila by si to! Jo..bolí..+hned natahuje ruku+ Dva...+vezme si a zapije to+ Mh a...+zaostří na něho+ ty ses s náma taky bil? Tys tam nebyl, ne?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 21 zář 2013 01:45

yohannka: Jo? +podiví se tomu+ To se ti asi něco zdá... Opatrně! +sedne si k ní a trochu jí podloží záda a zvedne obočí, jak si osahává hlavu, no nekomentuje to+ No..rád bych to taky ochutnal...+ušklebí se, že to koupil čistě nezištně a dá jí to na klín a opatrně ju pohladí po neovázané části hlavy+ Neboj, to doroste. Čím ste se tak odpálily? +nenápadně sonduje, komu může přišit vinu+ Zrcátko? +začne se hrozně rozhlížet+ Tady žádný není..a stejně je tu blbý světlo...+ujistí ju a pohladí ju po tvářičce hřbetem ruky zlehka+ Ti teda dala...vidíš, mělas mě nechat jí useknout hlavu...
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Kristián » 22 zář 2013 10:18

dva? no tak že to seš ty... +pohladí ju po vláskách a dá jí prášky zapít+ ale no tak.. přece bys jí zabít nechtěla, ne? mmm s váma ne. Ale s tím debilem, kterej pro tebe pracuje, jo. toho bys měla nechat zabit +ušklíbne se+ rozbil nos i Káti!
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » 22 zář 2013 10:21

+snaží se jednou rukou rozbalit kuličky čokošky, ale moc jí to nejde+ čím čím... měla blbý řeči! +zamumlá a koukne na něho+ musím vypadat hrozněěěě +jak má xicht seškráblej+ nebudu se ti líbit a najdeš si jinou +fňukne+ mh. A vlasy pudou nakrátko aby to nevypadalo debilně
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 23 zář 2013 12:03

yohannka: Počkej..pomůžu ti..+rozbalí jí čokoládku a dá jí ju do puse+ Blbý řeči? Tos ju nemohla prostě zastřelit? +nechápavě+ Vypadáš...drsně! +cukají mu koutky+ Jako nějaká bojovnice. +pokýve uznale hlavou+ Ale no tak, +pohladí ju po pacce+ to přece není jen o tom, jakej máš aktuálně design. No..rači polovyškubaný, než na kluka, co se mě týče...+upozorní ju, že pokud pude na ježka, tak je fakt možný, že se mu to extra líbit nebude+
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 zář 2013 12:05

Mh...+zapije to a lehne si zpátky+ Bože...+zavrčí jak ju to bolí všechno+ Ale chtěla! Zasloužila by si to! Je protivná, zlá, a myslí si, že ona jediná je středobodem vesmíru, má se nejhůř a my všichni ostatní si jenom užíváme skvělých krás života! A nechtěla pučit Zuzce lišku! +udá jako nejhorší prohřešek+
S Markem? +nakrčí čelo+ Ježišmarjá! Ta mi to neodpustí! +povzdychne si+ Musíme jí vymyslet nějakej dárek, nebo mi to tu hodí na hlavu a vojáci zvlčijou!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 zář 2013 15:59

zastřelit.. +pokrčí ramenama+ sem byla opilááá.. sem slavila, ani to mi nedopřeje!
drsně.. +nakrčí čelo+ co když mi zůstanou na xichtě jizvy! +zdlábne čokoládku aby se uklidnila+ mmm tak na kluka úplně néé.. jenom tak trochu
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 24 zář 2013 16:02

+upraví jí polštářek aby se jí líp leželo+ mm.. proč se vlastně vy dvě kamarádíte? +zamyslí se+ teda teď už ne vlastně. Lišku? nechtěla? ať si trhne +mávne rukou+
no to jo.. chudera +Káťa+ to jáá bych jí nos nezlomil +pokývá hlavou+ koupím nějaký dárkový balíčky, hm? kosmetika a tak.. čokoláda.. +pokrčí ramenama, že to snad zvládne+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Engel » 24 zář 2013 16:20

No jo, měli bysme to natrénovat, aby tě příště nějaký to promile neodstavilo.
Ale nezůstanou, ten váš doktor ti přece už spravil horší věci...viděl sem fotodokumentaci...+dává jí další čokoládu, aby si obalila nervy+ A co tak mikádo? Nějaký...orvaný..jako..takový to zubatý..to by ti slušelo.
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 16:23

Proč? No...já nevím, asi si někdy rozumíme? Trochu...asi..možná...já nevím. Mám ju ráda, ale někdy mě hezky štve. Jo. Já bych jí pučila jakýkoliv zvíře! I kdyby nechtělo! A ona se tváří, jako bysme měli lepru, nebo co.
Jo..něco jí prosímtě kup..kdyžtak v kanclu ve skříni mám nějaký zásobní dary, tak můžeš něco vybrat odtama. A slib jí dovolenou na vánoce! Ale na silvestra ne! To musí někdo hlídat muničák. +lehne si dozadu+ Já asi teď budu spat..takže klidně můžeš jít...určitě máš spoustu práce. +pousměje se a pohladí ho po ruce+ Vojáci mě pak dovezou dom.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix