Jo, já vím, že mi do toho nic není. +uculí se pobaveně nad tou diplomatickou odpovědí+ Je to tvoje věc. Jen prostě... já vím, jaký to je, a jak dovede bejt... +pokrčí rameny, jakože to ví nejlíp sama+ A sex je neskutečnej. +zazubí se bez obalu+ Otázka je, jestli to dovedeš udržet v těchhle mezích, protože jestli ne, potom je to jak pohyblivý písky. Stáhne tě ke dnu, když si nedáš pozor. +kouká radši pečlivě na cestu a ne na ni, a na odpověď očividně ani nečeká+ Chci říct, že je v něm víc, než ti dovolí vidět, a to co neukazuje hned na začátku není nic moc pěknýho. +pousměje se trochu křečovitě, jak na ní vidí ty samý pocity, co si kdysi odžila sama+ Asi vám to nejdřív předvedem? Já nedovedu moc vysvětlit, jak to funguje. +usměje se a bráchu+
+Chris využije toho, že k nim dojdou, aby se šikovně vyhnul odpovědi
, a souhlasně přikývne+
Je to jako... nesmíte si to představovat jako dva proudy magie, co se střetnou v jeden, není to jako když se stečou řeky a vytvoří jednu silnější. Spíš... +zapřemýšlí o tom+ Jako kdyby moje magie byla žlutá a jeho modrá, a natáhneme je k sobě a necháme prolnout, a potom použijeme zelenou. Jestli to dává smysl. +zasměje se a sedne si na zem vedle Chrise, a soustředí se na svíčku, co položila na zem asi dvacet kroků od nich+ Takže použiju normální množství magie na zapálení. +máchne zápěstím a konec hůlky namíří na svíčku, která okamžitě vzplane, a nechá ji zase zhasnout; a Chris předvede totéž, a pak, aniž by se sebe navzájem dotkli nebo nějak pohnuli, nechá svoji magii lehce pohladit tu Chrisovu, otřou se o sebe a hned se poznají, načež se vpijí jedna do druhé a vytvoří něco nového, ale pořád vzdáleně známého, a kdyby byla magická aura vidět, ta jejich by teď byla mnohem hustší a tmavší než na začátku, synchronně zvednou hůlky a svíčka se zapálí znova, ovšem tentokrát plamen vyšlehne div neožehne strop+ A pořád s tím samým množstvím použitý magie. Tohle prolnutí vám zároveň posílí instinktivní chápání toho druhýho, ne že byste si zrovna dovedli číst myšlenky, ale je mnohem snazší fungovat synchonizovaně.+dodá ještě+ Napoprvé to může bejt poměrně nepříjemnej zážitek, není sice potřeba, abyste k tomu byli příbuzní, nebo se dvakrát milovali, ale pořád je to narušení celkem intimního prostoru, a to není dvakrát paráda. +pousměje se+