Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 zář 2013 17:36

Jo a hned vedle musej mít kebaby a thajský jídla. +zaculí se a pak jenom kouká, kam to mizí+ Vici...? Ah... +koukne jak za ní zapadnou dveře do koupelny a řekne si, že teda musí na záchod a už to neřeší. Jenže mu to stejně nedá a jde ke dveřím+ Seš v pohodě, Vici? +zaškrábe nehtama na dřevo a pozorně poslouchá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 17:43

+vyhází půlku skříněk na zem a celkem slušně panikaří, ale to co hledá, se jí najít nedaří, tak si kecne na vanu a poněkud ztuhle civí do zdi, nejdřív na něj chce zavolat něco uklidňujícího, ale pak si řekne, že mu to stejně bude muset dřív nebo pozdějc vyklopit, tak kouzlem odemkne dveře a pustí ho dovnitř, ale nějak se jí nedaří poskládat ty správný slova, tak na něj jen vyvaleně zírá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2013 17:46

+vejde dovnitř a jak ji tam vidí, tak se zarazí+ Co je, kočko? +zeptá se a sedne si vedle ní+ Stalo se něco? Hele nemáme ve vaně obřího pavouka, že ne? +nenápadně a trochu vyplašeně koukne do vany za sebe a pak si oddechne+ Co se stalo? +koukne na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 17:57

+jak zmíní pavouka, tak se poněkud vyděšeně otočí a koukne, ale pak se zas dívá jenom na něj+ Já jsem... +odkašle si trochu+ Mám zpoždění. devět dní. +vymáčkne ze sebe a jak to řekne nahlas, ještě trochu pobledne+ Já nikdy... nikdy nemám zpoždění. +koukne trochu ztraceně na svý ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2013 18:00

Co? +v první chvíli mu to nedojde+ Jaký zpo... +následně málem do tý vany sletí sám+ To jako to...? +vylí na ni oči, zbledne a kouká pro změnu on na ni+ No... a co? I kdyby jsi... jsi... jsi byla v tom, tak to neva ne? +lehce se mu rozklepou ruce, ale jinak to celkem slušně ustojí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 18:08

Já... já nevim. +hlesne a ještě jednou v hlavě honem počítá, ale stejně jí furt vychází to samý+ Ale já ten lektvar beru, fakt na to nezapomínám. +oponuje poněkud chabě+ To není možný prostě. +zavrtí prudce hlavou+ Jak neva? +zvedne k němu pohled vytřeštěně+ Já... já... ani... +nějak nedovede z tisícovky argumentů proti, co se jí honí hlavou, ten nejdůležitější+ ani nevím, jak se drží mimino. +vypadne z ní nakonec+ A předevčírem jsem se opila jak námořník. Co když bude úplně tupý?? +vyvalí na něj oči ještě víc a tak nějak opatrně si osahá břicho, jako by napůl čekala, že na ni vyskočí vetřelec+ A... a mám jet lovit upíra. A do Portugalska. +plácne potom a kouká na něj, ať s tím něco udělá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2013 18:13

+kouká jí střídavě na břicho a do očí a je zmatenej jak lesní včela+ Já nevim! +vyjekne nakonec+ Já taky nevim, jak se drží děcko. Už vím! +chytne se poslední naděje+ Udělej si test, kde je tu lékárna? Já ti pro něj skočím, vezmu radši dva, aby byla jistota. Nebo tři. Pět by mohlo stačit, ne? +koukne na ni zoufale a tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 18:23

Já jsem chtěla, tady nemáme ani jeden. +máchne rukou na ten bordel tam+ Tři. Nebo pět. +přikývne horlivě+ Možná radši sedum. +koukne na něj zoufale+ Já... já tady na tebe počkám. +přikyvuje, a jak mají nějakej plán, vypadá trochu klidnější, jde s ním zpátky do ložnice, a sedne si na postel, a natáhne se po cigaretách+ Dám si zatím... do háje, nedám. +uvědomí si, že kdyby teda byla v tom, kouřit by neměla, a zas je odloží+ Prostě... prostě spěchej, jo? +koukne na něj poněkud vytřeštěně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 11:34

Jo... +pokyvuje hlavou a rychle se obleče+ Jo, už letím. +vyrazí ke dveřím, tam se zarazí, vrátí se, rychle jí dá pusu, než se vyřítí z pokoje, dole sedne na motorku a jede rychle jako blázen do nejbližší lékárny, kde koupí zhruba tak deset těhotenskejch testů. Motorku tam nechá a zpátky se radši přemístí pomocí toho teleportačního náramku, co mu Vici dala, takže celá ta cesta mu trvá takovou čtvrt hodinu. Rozplácne se na parketách v pokoji, rychle vstane a dojde k Vici+ Tady. +podá jí tašku s testama a ruka se mu skoro vůbec netřese+ Mám jít s tebou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 12:22

+zatím zahrabe cigarety pod polštář, aby ji ne provokovaly, pak dojde k zrcadlu, vyhrne si tričko, a kouká a svý břicho, a zbytek času poněkud apaticky proleží na posteli a přemýšlí, co všechno budou muset zařídit a udělat, jestli fakt je v tom+ Děkuju. +usměje se na něj trochu křečovitě když se vrátí, jeden test vytáhne a vyloví z krabičky návod, aby si ho rychle přečetla+ Chceš se koukat, jak čůrám? +pousměje se a zavrtí hlavou+ Já to zvládnu sama. +ujistí ho, zavře se v koupelně a provede všechno potřebný, pak všechny ty testy rozloží po umyvadle a vyleze ven, nastaví na mobilu tříminutový stopky a zas se usadí na postel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house