Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 15 zář 2013 10:46

bea: hlavu? já ti příště urvu ruky i stěma tvýma nechutnýma drápama! +zařve ze své ordinace, ale to už jim doktoři píchnou oboum něco na uklidnění, protože je nemůžou ani prohlídnout ani zrentgenovat.. no dají jim radši větší dávku a při tom každou drží aspoň tři sestřičky. Bei zjistijou zlomenej malíček nadvakrát, zlomený žebírko.. zlomenej nos, kterej musí napravit plastickej chirurg (muhehe) a domlácenou hlavu - i obličej po tom popelníku. U yohannky škrábance přes xicht a rozfláknutý čelo.. takže se sejdou u plastika.. vyrvaný vlasy, pochroumaný koleno a probodlou ruku (je to tak všechno žeee)+

on mě nesmí vidět +mumlá+ esi mě tak uvidí, tak mě nechááááá, zrcadlo! podejte mi zrcadlo! +ale to ji hned doktoři přesvědčujou, že tam žádný nemajííí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 10:50

marek: no zapíjela! úplně normálně! proč by to sakra měla začínat bea? To ta tvá byla už pěkně nadraná, tak na mě lasakvě nešahej a srovnej si ju! +drbne ho do ramen aby ho odstrčil+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 zář 2013 12:13

(joo, to by aji stačilo tak na tři měsíce nemocnice!! :P )

Neurveš, protože tě do té doby zastř..e...l..ííímmchrrr...+a je tuhá, načež si všichni okolo oddechnou a prvně si dají pauzu, než ju začnou ošetřovat, protože sou všichni dost otřesení - no zatím ju nechají projet rentgenem, aby věděli co jí vůbec mají fixovat.

+Ekatěrina si de diskrétně dát kafe a v duchu pláče nad svým volným večerem+.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 15 zář 2013 12:14

A tys ju kurva nechal?! Tos kolem ní jenom prošel?! Co seš to za člověka?! +jak ho drbne, tak přivře oči, zhluboka se nadechne a pokýve hlavou+ Jasný...já srovná..srovnám tebe, ty bl-beč-ku! +jebne mu jednu přímo doprostřed xichtu+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 15 zář 2013 13:21

+nechajou je projet rentgenem a jako první bei napraví lehce nos, než se jí do toho pustí plastik, nicméně bude pěkně opuchlá i po té ráně popelníkem.. a zafixujou jí malíček. žebírko jí jenom ovážou, páč tam sádra nejde. yohannce zafixujou koleno, zašijou jí zatím ranu na čele, pozalepujou prozatimně xicht a ovážou kus hlavy a ruku, než je převezou obě na sál, kde je dají dohromady líp+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 zář 2013 14:43

+Bea ví dost přesně, jak bude vypadat...takže tak dva týdny nevyleze z bytu... Ale tak zase to chce jenom narovnat, nic moc ju řezat nebudou, jen aby tam neměla velkej hrbol a měla rovnou přepážku.
Když už ty dvě poznají a najdou si jejich VIP karty a s hrůzou obhlídnou záznamy, tak dostanou spešl kapačky a zavolají Markuse, kterej když tam dojde, tak přemýšlí, jestli nějakýmu chlapovi konečně ruply nervy, nebo co, ale když vidí ty jejich omlácený ruky, tak jenom kroutí hlavou, že s něma se teda nikdy prát nebude.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 15:14

+cha dva týdny? si jenom myslíí! ten popelník jí málem rozšvihl lícní kost+

cože? no tak jí mám bránit, když se chce opít, že se rozvedla nebo co? +poklepe si na hlavu esi to myslí vážně a najednou křup! a další panda na světě+ kurva! ty hajzle! +rozmrkává to, ale zapracujou reflexy a hned mu dá pěkně ránu do břicha a druhou rukou ho srazí k zemi+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Engel » 15 zář 2013 15:36

(no jo, ale po dvou týdnech usilovnýho mazání liotonem už to pude zamatlat mejkapem ;o) )

Přesně tak! +a jak vidí jak Kristián začne slzet a slyší ten báječně povědomej zvuk, tak se začne culit, že ani nečeká, že by mu to vrátil - má amnéézii, žejo...no reflexy sou svině+ Khur-vha! +vyhekne doslova, jak mu vyrzí dech a obratem mu podrazí nohy a snaží se nadechnout+

(Zuzka se nám bude smát a Winnie se od nás už ani nehne!)
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 15 zář 2013 17:36

+po nějaké době je dá markus do parády, takže sou pěkně zafašovaný, zalepený, zafixovaný, píchne jim něco proti bolesti, protože to budou sakra potřebovat a nechá je odvýst každou na jinej pokoj a pro jistotu i každou na jiný patro+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 17:39

+jak mu podrazí nohy, tak na něho padne a snaží se ho mlátit hlava nehlava+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince