+Cestou si trochu uvědomí co to..a zjistí, že ju všechno příííšerně bolí..a že je celá od krve...+ Kristiáááán! Já ju zabijuuu! +natahuje se mu po zbrani+
Divočák: No že váháš! (akorát sem to hledala)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
zapíjely.. tohle na zapíjení moc nevypadá! jeďte hned za mnou! a vy to tam ukliďte! +rozkáže vojákům+ Bea: Beatrix! to nemůžeš! hezky buď v klidu, já se o tebe postarám! +sková radši zbraň do přihrádky auta, beu připoutá a vyjede opatrně+
+druhej voják yohannce donese ručník, páč jí po xichtě stíkají pramínky krve+
Divočák: U toho chci být!
Ekaterina: Já bych řekla, že jo...chlapi tak dopadnou vždycky..+ušklíbne se na něho, že on taky vypadá, že dostal někde přes držku+ Yes, sir. +přikývne, nasedne do auta, jednoho vojáka si vezme mit, aby se o yohannku vzadu staral a sleduje Kristiana+
Ale já chci! Já chci! Já chciiiiii! +zakvílí, páč bodne prstem dovrchu a trefí akorát futra dveří+ auuuu! doprdeleeee! já z ní nadělám sekanouuu! a všem ju pak naservíruju jako karbenátky!
mačiatko.. prosim ťa buď opatrná +zakoulí očima a po chvilce je před pohotovostí+ taaak, teď tě opatrně vytáhnu jo? +doufá že nemá nějaký vnitřní krvácení nebo něco+
+celou cestu německy nadává, asi jí není ani vůbec rozumět, jak huhle přes nos a mává přitom rukama, jak ju chce vytáhnout ven, tak doslova zaskučí, jak to zabolí+ Ich bringe sie um! Scheisseeeee!
+Zaparkuje za Kristiánem, voják yohannku opatrně začne vytahovat a Ekatěrina nakukuje+ Jste v pořádku, slečno? Teda...mh..žijete? +zkusí to z té lepší strany+