Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Victoria » 14 zář 2013 20:34

Styx: +když u ní nikdo není, využije příležitosti a hned se tam nakýbluje+ Ahoj. Máš to tady moc krásný. +usměje se+ Stihla jsem si zatím všechno prohlídnout, moc se mi líbí, jak je to všechno světlý a vzdušný a krásně to zapadá do krajiny. +pochválí jí interiér+ A jak tak koukám na ty dary, asi jsem taky měla přinýst nějakou zbraň. +zazubí se+ Ale sehnal jsem aspoň knihu o magii starých egyptských kouzelníků, když jsi říkala, že tě starý egypt zajímá. Třeba se dozvíš něco nového. +uculí se a napije se šampusu, nebo co to tam pijou+

Beccy: +nenápadně se k ní přitočí zezadu+ Ahoj. +uculí se+ a díky. +mrkne na ni, že ona už bude vědět za co+ Co piješ? +nakoukne jí do skleničky+ Jestli to předtím nikomu netepalo v těle, dám si s tebou. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 zář 2013 20:41

Vicki: +otočí se po hlase a usměje se na ni+ No ahoj. A nemáš zač. +zazubí se taky+ I když jsem neměla pocit, že by moje psychologický působení mělo nějakej pozitivní účinek. +zasměje se+ Piju kámoše Jacka. +prohlásí neurčitě+ A ten je a pouze čistý americký bourbon. +dodá, aby ji dýl netrápila+ Tak na tvýho manžela a tvoje pevný nervy. +zazubí se a přiťukne si s ní.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 20:58

(Golux vzkazuje, že všechny pozdravuje a připíjí na zdraví! Posílá sovu s dárkem a:
" A Lucius samozřejmě posílá pusu, tam kde se to Styx líbí nejvíc :-)" )

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 zář 2013 21:07

Beccy: Ale ne, já myslím, že určitě mělo. +zavrtí hlavou+ Teda ne že by bylo všechno dobrý, ale... snažíme se. +pokrčí rameny s úsměvem+ Ale i tak, jsem ráda, že má za kým jít, když Wenai nemůže. Že má s kým mluvit a neožírá se někde sám. +uculí se+ Uh. +vypadne z ní jenom a mírně nejistě koukne na skleničku+ Tak to je dobrý, to si dám. +zazubí se a taky si naleje+ No hlavně na jeho pevný nervy, už toho se mnou taky vydržel. +zasměje se+ A taky na tvý pevný nervy, že musíš řešit naše manželský potíže. +protočí oči, ještě že neví o tom, jak se chtěl nechat přeměnit :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 zář 2013 21:13

Vicki: Tak to jsem ráda, já z toho měla pocity fakt spíš negativní. +ušklíbne se.+ Jasný, jen ať přijde, já taky chlastám radši aspoň ve dvou. +zasměje se+ No, já bych řekla, že si tak nějak vzájemně nemáte co vyčítat. +uculí se+ Vy jste se hledali, až jste se našli. +potřese se smíchem hlavou+ Neboj, moje nervy něco vydržej. To bych se možná i bála spíš o moje játra. +cukne koutky+ I když ty nám asi taky ztvrdnout nemůžou. +povzdechne si rezignovaně a v očích jí vesele zajiskří. Lach, no o tom raději asi taktně pomlčím :lol: +
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 14 zář 2013 21:16

*kouká, kde kdo je...snaží se neopít, když má před sebou tu mega flašku šampáňa, kterou někde uzmula a stále tam studuje tu suchou vazbu, kterou málem sejmula*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » 14 zář 2013 21:20

*šel se na chvilu prošpacírovat po baráku a zjišťovat, jak je velkej a krásnej...až se ztratil* Sakra, kde tady je asi východ *mrmle si pro sebe a zkouší všechny dveře* Hups..tak tahle místnost nee *nahlídne do záchoda* Ale tak, rovnou ju můžu využít *po chvíli jde zase hledat další místnosti a fakt trochu bloudíí*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Victoria » 14 zář 2013 21:43

Becca: No jo, on jen potřebuje čas, aby si věci srovnal. +pousměje se+ Ne že by se mi líbilo, že chodí chlastat se sexy holkama, ale tak myslím, že seš furt nejlepší alternativa. +zasměje se a dělá si pochopitelně srandu :D+ Když já prostě nevím, co s tím mám dělat, na jednu stranu jsem to bráchovi slíbila, a vím, že mě potřebujou, a na druhou stranu přece nemůžu jít, proti Byronovu přání, kor teď, když je to takhle nahnutý. +pokrčí rameny a radši si nalije ještě+ Nevím, proč nechápe, že kdybych chtěla bouchače, vezmu si bouchače. +zabručí+ No nic, nebudu ti nakládat ještě já. +zazubí se potom+ Co ty? Jak to jde? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2013 22:00

Styx: Doma hlavně všichni umíme dávat věci do myčky! Nádobí nadělám i sama metrák, ale nedělám z něho pyramidy. Jo, +usměje se+ Zuzka je hodná. Sice...teda..někdy trochu zlobí, ale ještě se dá zpracovávat a hlavně asi není žádný dítě úplně hodný. Co oceňuju především je, jak umí být samostatná. +zatváří se spokojeně+ Takže někdy ani nevím, že sme doma spolu.

Kristian: No žejo! Tohle se ti zdá malý? +podiví se+ Já chci hlavně bíííílýýý, ale nějaký čokoládový vybereme taky. +souhlasně+ Ale já krájet neumím, takže budeš ty. +dá mu pusu na krk a nenápadně si ho omufne+

Remus: +zadívá se na něho a nakrčí čelo+ Náhodou...když si vzpomenu na některý věci o kterých sem slyšela, že osu na Ministerstvu...ona tahle představa až tak mimo není...ale zvonek...+pokroutí hlavou+

Man: Býk? Nechová Styx nějakou zvířenu? Jo, to je hlavní. Kdyby to bylo hnusný, bylo by to fakt špatný. Tak jeho to spíš baví, je to něco novýho...a zbytek má prý už zorganizovanej, že stačí podepisovat papíry....a pak jednou za čas dojde hrozně naštvanej, že to nefunguje jak si představuje...+zakoulí očima+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 14 zář 2013 22:02

yohannka: To je kdo? Už sem je někdy viděl? Mh...+odsune talířek+ Tady mají nějaký maso....s dipama...+dolije jim šampaňský a přisune jim nějakou obloženou mísu+ zkusíš to jako první? +nenápadka+

(Tak on zase neprolízal všechny sídla, aby viděl kdo má jak honosnej interiééér, ale tohle je moc krásný!)
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont