*oni teda posílali dopředu, ale tak i sem, at je to pokupě:)*
A to je to, co měl Postrach pod sakem:) co tlačilo Man do boku...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(tak to je tedy bomba! To jsem opravdu nečekala a jsem strašně mile překvapená. Děkuji všem a hlavně tomu, kdo to všechno spískal Jo flaška od whisky... tak hlavně, že ji netlačilo něco jiného.... třeba ten glock nebo tak )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(no, třeba a koukám, že jsme s Beou jak sestry...je jasný, že na přepadovky je určitěj dresscode daný)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(Man: Lách! Tak jo no! Já si byla ještě sešít sukňu, tem měla rozparek až k... Tak ono taky co si vlastně vzít na takovou párty, kde netušíš kdo v čem bude! To je oříšek! )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
I od nás něco malého:) a přejeme všechno nejlepšííííí!!!!!
Naposledy upravil Margarit Black dne 14 zář 2013 21:13, celkově upraveno 1
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)